Ben 5 haftlıkken keseyi ilk gördüğünde doktor tüm testleri mi yapmıştı. Kan idrar tahlili rubella, toksoplazma ..Kızlar Bn 8+0 haftadayım suan ama ne doktorum nede sağlık ocağı kan değerlerime bakmadı beta hcg dışında .ne zmn isteniyor ki acaba
Biz kalp atışını da duyduk ama doktor bişey istemedi acaba önümüzdeki ay mı istenirbenim bu hafta aldılar.. kalp atışını duyduktan sonra alıyorlar genelde ama.
Allah Allah benden bişey istenmedi henüzBen 5 haftlıkken keseyi ilk gördüğünde doktor tüm testleri mi yapmıştı. Kan idrar tahlili rubella, toksoplazma ..
Masallah 0.76 cm de benimkimerhaba kızlar kusura bakmayın giremedim bayadır. midem çok kötüydü ve ara ara misafirlerim vardı.. cumartesi miniğimin kalp atışlarını duyduk.. 0,73 cm olmuş kendisi ..büyüyoruz teyzeleri
Benim doktorum da hicbirine bakmadi yani hic test yapmadik henüzKızlar Bn 8+0 haftadayım suan ama ne doktorum nede sağlık ocağı kan değerlerime bakmadı beta hcg dışında .ne zmn isteniyor ki acaba
Evet bulantılar için ama içinde b12 folik asit vitamin b1 vitamin b6 var.folik asit ilk 3 ayda alınması gereken değerle eşdeğer. Nasıl iyi geldi bulantılarıma. Dayanılacak gibi değildi.Çok bulantısı olan arkadaşlara doktor tavsiyesi dahilinde şiddetle tavsiye ederim.Bulantı lar için degil mi o acaba
Şimdi anladım. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah sağsağlim.annelik nekadar zor. Daha karnımızda başlıyor endişe ve sıkıntılar.Hayir canim, myom var ve 37 yasimda ilk gebelik oldugu icin riskli kategorideyim.
25in hepsini o zaman almadim tabi ama yarisini almis olabilirim son 3 ayda. Bi yerden sonra artik tartiya cikmak istemiyordum, koptu o kilo takibi bende. Hani seker yuklemesi bile yaptirmadim zaten beslenmemde seker yok beyaz un yok diye. Dogumdan sonra sekerli komposto getirdiler ben size seker tuketmiyorum demedim mi diye hastaneyi sikayet etmisligim var. Bizim ailede genetik, kiloya cok musaitiz, ondan mi oldu neden oldu bilmiyorum, ilk zamanlar ben de millete nasıl 30 kilo aldin diyordum ama aliniyormus, basima gelince gordum.Son 3 aydami 25 kilo aldiniz
Bugün bende onu düşünüyordum. Bulantılar gece oluyor. Gece 1-2 de zorla uyuyorum sabahta 7-8 gözlerim açılıyor. Sanki doğumdan sonrada bu şekilde bir yaşam tarzımız olucakmış gibi geliyorMillette sabah bulantisi yada kusmasi olur ben de gece oluyorbizim ufaklik gece kuşu heralde
Ben 55le hamile kalmistim, doguma 80e yakin girdim iste. Doğumdan sonra kisa surede 65e indim, sonra kortizona baslayinca 65te kaldim. Tedavim bitince 63e indim zamanla ama ozel bisey de yapmadim. 63le hamile kaldim simdi.Bende temmuz kizi anasiyim86 ile hamile kaldim 113le dogurdum 40+0 da. Odem cidden cok fazlaydi. Dogumdan 2 ay sonra 105 tim. 3 ay sonra 100e indim. Ama 1.5 sene kg veremedim. Bu mart ayinda diyete basladim 15 kg verdim 86.5 ile supriz sekilde bu bebege hamile kaldim. 100ustune cikmak istemiyorum :'(
3 kiloKizlar suana kadar kilo aldinizmi acaba
Ben cumartesi gittim direk liste verdi bana bussuruBenim doktorum da hicbirine bakmadi yani hic test yapmadik henüz
Kızlar benim doktorum keseyi gorunce istedi tahlilleri 5+2de sizinkiler biraz rahat mı davranmis. Hatirlatsaniz iyi olur sanki.Benim doktorum da hicbirine bakmadi yani hic test yapmadik henüz
Valla dracula gibi geceleri aktif gunduzleri pasif moddayimBugün bende onu düşünüyordum. Bulantılar gece oluyor. Gece 1-2 de zorla uyuyorum sabahta 7-8 gözlerim açılıyor. Sanki doğumdan sonrada bu şekilde bir yaşam tarzımız olucakmış gibi geliyor
Ben aslinda yok kesesini bilmiyordum burda ogrendim. Sanirim benimkinde daha gorunmuyor bende resmini atayim. Birde benim bu ucuncu gebeligim canm eylulde 2 yasayacak onu emzirdigim icin gogus hasasiyetini pek anlayamiyorum. Ama tenimde incelme var onu farkettim. Ara ara kasik larda agri oluyor. Bazende yediklerim afedersin gaz yapiyo sanki onun sancisi oluyor. Ben afedersiniz cok genlesiyorum sanki bisey olur die de tedirgin oluyorumCanım mide bulantısı yok ama halsizlik var birde alttan ağrı oluyor bende ara ara birde göğüslerim çok hassas .. yolk kesesi kesenin içinde gözüküyor bebeğin beslenmesi içinmiş fotosunu atıyorum içine bak istersen çok belli olmaya bilir
ne güzel benimkide 13:30 da randevum bakalım sabırsızlanıyorum güzel haberlerle gelelimbenimde çarşamba sabah randevum var...ilk defa detaylı görebilecegiz sanırım...8-9. haftalarda bebek görüntüsünü almış olarak gören varmı ?
benim ankaradaki doktorum karından usg ile ilk haftalar idrara sıkışık gel çok daha net gözükür dediydi vajinal bakacaksa sıkışıklığı boşaltmak lazım onuda öyle net göremiyorGünaydın güzel annelerperşembe günü randevum var 6+3 olacak kalp atışı duyulur mu acaba birde idrara sıkışık gidilirse usg de daha mi net gözüküyor bazı arkadaşlar öyle yazmış sanki
oyyyy maşaallah sübhanallah yavrum benim tekmelerinide yazacağız buradan inşaallah o ağlaklığı sorma herşeye ağla ağla helak oluyorumPıtpıtları duydum cok şükür. Icerde kıpır kıpır oynasiyordu annesinin kuzusu.
Ay nolacak böyle sürekli ağlak haklarımız
canım benim gözün aydın darısı bana olsun inşaallah iğne olarak ne yazdı kaçlık birde vajinal mi baktıKızlar doktordan geldim şimdi duydum ben de pıt pıt ları... kan sulandırıcı iğne ve coraspin başladık bugün. Kesenin icinde baska bir yapı daha vardı. Tip dilinde ismini söyledi ama unuttum. Önemli birşey değil dedi ama gel gör ki kafaya takmam için sebep cıktı yine bilemedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?