2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben uzun süre yazamadım tatildeydim. İçimde endişeler oldu insan olumsuz şeyler okuyunca da tedirgin oluyor. Bugün doktora gittim herşey yolunda. Sadece göğüs sızım devam ediyor. 12.hafta da tekrar kontrole gideceğim. Hepimiz için herşey güzel devam etsin inşallah

benim de tetkiklerim yapılmadı henüz ama geçen hafta doktorum haftaya yapacağız demişti çarşamba günü randevum var çarşamba günü bütün tetkiklerim yapılacak sanırım

Bulantı lar için degil mi o acaba
Evet bulantılar için ama içinde b12 folik asit vitamin b1 vitamin b6 var.folik asit ilk 3 ayda alınması gereken değerle eşdeğer. Nasıl iyi geldi bulantılarıma. Dayanılacak gibi değildi.Çok bulantısı olan arkadaşlara doktor tavsiyesi dahilinde şiddetle tavsiye ederim.

Son 3 aydami 25 kilo aldiniz
25in hepsini o zaman almadim tabi ama yarisini almis olabilirim son 3 ayda. Bi yerden sonra artik tartiya cikmak istemiyordum, koptu o kilo takibi bende. Hani seker yuklemesi bile yaptirmadim zaten beslenmemde seker yok beyaz un yok diye. Dogumdan sonra sekerli komposto getirdiler ben size seker tuketmiyorum demedim mi diye hastaneyi sikayet etmisligim var. Bizim ailede genetik, kiloya cok musaitiz, ondan mi oldu neden oldu bilmiyorum, ilk zamanlar ben de millete nasıl 30 kilo aldin diyordum ama aliniyormus, basima gelince gordum.

Millette sabah bulantisi yada kusmasi olur ben de gece oluyor bizim ufaklik gece kuşu heralde
Bugün bende onu düşünüyordum. Bulantılar gece oluyor. Gece 1-2 de zorla uyuyorum sabahta 7-8 gözlerim açılıyor. Sanki doğumdan sonrada bu şekilde bir yaşam tarzımız olucakmış gibi geliyor

Ben 55le hamile kalmistim, doguma 80e yakin girdim iste. Doğumdan sonra kisa surede 65e indim, sonra kortizona baslayinca 65te kaldim. Tedavim bitince 63e indim zamanla ama ozel bisey de yapmadim. 63le hamile kaldim simdi.

Bugün bende onu düşünüyordum. Bulantılar gece oluyor. Gece 1-2 de zorla uyuyorum sabahta 7-8 gözlerim açılıyor. Sanki doğumdan sonrada bu şekilde bir yaşam tarzımız olucakmış gibi geliyor
Valla dracula gibi geceleri aktif gunduzleri pasif moddayim

Kızlar ben durduğum yerde şişiyorm gibi
Yediklerime dikkat ediyorum tabi tuvalet sorunu da olunca şimdiden 3kilo gözüküyor
Belim usutmusum çok ağrıyor sıcak tutmak için sarıp yatıyorum pek hareket de etmeyince mi oldu bilmiyorum

Ben aslinda yok kesesini bilmiyordum burda ogrendim. Sanirim benimkinde daha gorunmuyor bende resmini atayim. Birde benim bu ucuncu gebeligim canm eylulde 2 yasayacak onu emzirdigim icin gogus hasasiyetini pek anlayamiyorum. Ama tenimde incelme var onu farkettim. Ara ara kasik larda agri oluyor. Bazende yediklerim afedersin gaz yapiyo sanki onun sancisi oluyor. Ben afedersiniz cok genlesiyorum sanki bisey olur die de tedirgin oluyorum

benimde çarşamba sabah randevum var...ilk defa detaylı görebilecegiz sanırım...8-9. haftalarda bebek görüntüsünü almış olarak gören varmı ?
ne güzel benimkide 13:30 da randevum bakalım sabırsızlanıyorum güzel haberlerle gelelim
Günaydın güzel anneler perşembe günü randevum var 6+3 olacak kalp atışı duyulur mu acaba birde idrara sıkışık gidilirse usg de daha mi net gözüküyor bazı arkadaşlar öyle yazmış sanki
benim ankaradaki doktorum karından usg ile ilk haftalar idrara sıkışık gel çok daha net gözükür dediydi vajinal bakacaksa sıkışıklığı boşaltmak lazım onuda öyle net göremiyor
Pıtpıtları duydum cok şükür. Icerde kıpır kıpır oynasiyordu annesinin kuzusu.

Ay nolacak böyle sürekli ağlak haklarımız
oyyyy maşaallah sübhanallah yavrum benim tekmelerinide yazacağız buradan inşaallah o ağlaklığı sorma herşeye ağla ağla helak oluyorum
canım benim gözün aydın darısı bana olsun inşaallah iğne olarak ne yazdı kaçlık birde vajinal mi baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…