İnşallah hayırlisiyla kucağımiza alacağımız günleri de görürüz ☺ Bize de sürpriz oldu İlkinin kalp atışını bile duyduk yoktu sonradan ikinci kese gorundu.Doktor aralarında pek fark olmadığını söyledi.Çok şükür inş iyi ilerlerHayırlı olsun canım , iyi düşün iyi olsun. Geçmiş geçmişte kaldı , kısmeti yokmuş onların. Rabbim bebeklerine sağlık sıhat versin. Sana da hayırlı şekilde doğumunu yapıp kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Benim de iki kesem vardı ama bebeğim sağolsun diğer keseyi beslememişş ve tek bebek devam ediyoruz :)
İlahi... :) Doğru söylüyorsun canım. Ama ben kv deme ve anneme söylerim gelen herkes mevlütte gelsin diye. Artık uyarlarsa ne ala uymazlarsa da vay halime. Bana şimdiden o lafları geçirenler fazlasıyla var :) Daha çocuğum olmadan nişanlıyken ''bize güvenerek çocuk yapma , biz bakamayız '' dediler çalışıyorum diye.Şimdi de çocuğun cinsiyeti belli olmadan isim derdine düşmüşler. Çooook beklerler. Her gittiğimde isim mevzusu. Artık umursamıyorum bile cevap da vermiyorum susuyorlar. Yani laf diyecek insana laf çok lohusa olmaya gerek bile yok canm. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.illa mevlüte gelemeyip de hayirli olsuna sonradan gelen cikiyor merak etme. ben de cogunu mevlütte aradan cikarmistim, agustosta yapmistik, o sicakta klima actik diye ay senin cocugun üsümese bile bizimki üsür diye aglasmislardiinsanlari mutlu etmek zor, bi de gelip cagirdigina da pisman ediyorlar insani. neyse siz hazir olun, her ailede bi kac tane var bu suursuzlardan, illa bi lohusa bulup laf sokusturuveriyorlar, kaale almayin, lafini yapistirin gönderin.
hastaneden eve ilk ciktigimiz günü hic unutmam, kucucuk evde kv kp annem babam esimin halasi enistesi kuzeni. esimle cocugu kapip kendimizi yatak odasina kilitledik bizi yalniz birakin noolur diyeYandık desene
Valla bizim bi akrabamız çocuğu emzircem derdine bi gidiyordu bidaha da gelmiyodu
Ooyy maşallah maşallah :) Canlarım benim ya. İki de olsa tek de olsa evlat işte. Rabbim sağlık versinnn sana da onlara da :)İnşallah hayırlisiyla kucağımiza alacağımız günleri de görürüz ☺ Bize de sürpriz oldu İlkinin kalp atışını bile duyduk yoktu sonradan ikinci kese gorundu.Doktor aralarında pek fark olmadığını söyledi.Çok şükür inş iyi ilerler
Ya Bide insan 3 kişilik hayal kuruyo ya hep 3 kişi olmak istiyor o an insanhastaneden eve ilk ciktigimiz günü hic unutmam, kucucuk evde kv kp annem babam esimin halasi enistesi kuzeni. esimle cocugu kapip kendimizi yatak odasina kilitledik bizi yalniz birakin noolur diyezaten hastanede sürekli hemsiresi doktoru giren cikan bitmiyor uykusuz 2 gece kaliyorsun, eve gelince insan yüzü görmek istememistim.
ah o isim mevzusunda kimseyi memnun edemezsin bak, o da net. biz kizima esimin anneannesinin ismini verdik, bilge. kv ki mutlu olmasi lazim annesinin ismi, neden onun ismiyle uyumlu bisey koymadik diye trip atti. annem niye onlarin sülaleden isim koydun diye. arkadas biz kari koca begenmisiz o ismi, karar vermisiz size ne. simdi de herkes soruyor cinsiyeti ne zaman ögreniceksiniz diye, isim savaslari yine baslayacak yakindaİlahi... :) Doğru söylüyorsun canım. Ama ben kv deme ve anneme söylerim gelen herkes mevlütte gelsin diye. Artık uyarlarsa ne ala uymazlarsa da vay halime. Bana şimdiden o lafları geçirenler fazlasıyla var :) Daha çocuğum olmadan nişanlıyken ''bize güvenerek çocuk yapma , biz bakamayız '' dediler çalışıyorum diye.Şimdi de çocuğun cinsiyeti belli olmadan isim derdine düşmüşler. Çooook beklerler. Her gittiğimde isim mevzusu. Artık umursamıyorum bile cevap da vermiyorum susuyorlar. Yani laf diyecek insana laf çok lohusa olmaya gerek bile yok canm. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
ya yemisim hayalini, o dogumdan sonra bi de yamyam gibi bi cocugu emzirmissin iki gün, tek hayalin iki gram uyku oluyor. cocuk uyudu mu sen de bi kösede uyumak istiyorsun. o hayal vs kismi bir iki hafta gecip de kendine gelince ancaYa Bide insan 3 kişilik hayal kuruyo ya hep 3 kişi olmak istiyor o an insan
Evet canım evet... Çok iyi anlıyorum :) Ben daha hamile olduğumu öğrendiğim an kv osmanmı koysak ökkeş mi dedi :)))))))))))))))))))))))) Sanki cinsiyeti filan belli oldu da isim arıyoruz ve kendine de fikrini sorduk. valla kusura bakmasınlar. Mide bulantısını çeken benim , hastanelerde yatan benim , benim başımda bekleyen kocam. Sırf iyi olsun diye çırpınan biziz. İsim koymak da anasına babasına düşer. Ayrıca herkes doğurmuş isim koymuş bi zahmet ötede dursunlar. Geçen isim konusuluyor. Ben bi kız ismi söyledim eğer kız olursa diye. Görümcem ''ayyyy hayır ya hiç güzel değil'' dedi. :) Sustum , sanki kendinin ismi çok güzel. Kimse karışamaz arkadaş. Çok sıkarlarsa da karışmamaları ve fikir sunmamaları gerektiğini söylerim. Aslında en iyisi '' göstermedi'' diyerek cinsiyetini 7. aya kadar saklamak :)ah o isim mevzusunda kimseyi memnun edemezsin bak, o da net. biz kizima esimin anneannesinin ismini verdik, bilge. kv ki mutlu olmasi lazim annesinin ismi, neden onun ismiyle uyumlu bisey koymadik diye trip atti. annem niye onlarin sülaleden isim koydun diye. arkadas biz kari koca begenmisiz o ismi, karar vermisiz size ne. simdi de herkes soruyor cinsiyeti ne zaman ögreniceksiniz diye, isim savaslari yine baslayacak yakinda
Çok kavga ederim ozaman benkizlar valla kv konusu derin konu, en iyi en tatli kv bile cocuk dogduktan sonra yersiz laflar edebiliyor. benimki mesela normalde agzi var dili yok cok iyi olmasina ragmen, kizima baktigi dönemde kullandigim ilaclari elestirip, cocugun o haplara degil süte ihtiyaci var diyerek beni deli ediyordu. yahu doktor vermis ilaci, astimim var her yerim alerji, sokaga cikacak halim yok yüz göz sis kipkirmizi, hala bana laf ediyordu. kizimi 8 aylikken sütten kesip kortizon baslamam gerekmisti, hani 8 ay emmis zaten cocuk daha neyin hesabini yapiyosun öleyim mi ben
ha bi de dogumdan sonra konu komsu akrabalar evinize gelecek ya, terligi suratlarina yapistirmamak icin zor tutacaksiniz kendinizi. yaz günü cehennem sicaginda cocuga corap niye giydirmedim, neden ayagimda terlik yok, sütüm var mi gibi cok neseli sorularla bombardimana tutmuslardi beni
gardinizi alin, hazir olun, geldi mi toptan gelecekler
Ahh canim ben bide ailemdende kv de uzaktayım doğuma bi gelecekler bir araba insankizlar valla kv konusu derin konu, en iyi en tatli kv bile cocuk dogduktan sonra yersiz laflar edebiliyor. benimki mesela normalde agzi var dili yok cok iyi olmasina ragmen, kizima baktigi dönemde kullandigim ilaclari elestirip, cocugun o haplara degil süte ihtiyaci var diyerek beni deli ediyordu. yahu doktor vermis ilaci, astimim var her yerim alerji, sokaga cikacak halim yok yüz göz sis kipkirmizi, hala bana laf ediyordu. kizimi 8 aylikken sütten kesip kortizon baslamam gerekmisti, hani 8 ay emmis zaten cocuk daha neyin hesabini yapiyosun öleyim mi ben
ha bi de dogumdan sonra konu komsu akrabalar evinize gelecek ya, terligi suratlarina yapistirmamak icin zor tutacaksiniz kendinizi. yaz günü cehennem sicaginda cocuga corap niye giydirmedim, neden ayagimda terlik yok, sütüm var mi gibi cok neseli sorularla bombardimana tutmuslardi beni
gardinizi alin, hazir olun, geldi mi toptan gelecekler
Sen yine hamileymissin kaynanam bana isim onerisi verdiginde daha 2 haftalik evliydim eşim sana ne oluyor anne cocuk olacaksa annesi babası yok mu dedi de susturdu. Dun de eşim ben cok istifar edince degerimi daha iyi anladı askim nasil istersen öyle olacak dayan nolur diyoEvet canım evet... Çok iyi anlıyorum :) Ben daha hamile olduğumu öğrendiğim an kv osmanmı koysak ökkeş mi dedi :)))))))))))))))))))))))) Sanki cinsiyeti filan belli oldu da isim arıyoruz ve kendine de fikrini sorduk. valla kusura bakmasınlar. Mide bulantısını çeken benim , hastanelerde yatan benim , benim başımda bekleyen kocam. Sırf iyi olsun diye çırpınan biziz. İsim koymak da anasına babasına düşer. Ayrıca herkes doğurmuş isim koymuş bi zahmet ötede dursunlar. Geçen isim konusuluyor. Ben bi kız ismi söyledim eğer kız olursa diye. Görümcem ''ayyyy hayır ya hiç güzel değil'' dedi. :) Sustum , sanki kendinin ismi çok güzel. Kimse karışamaz arkadaş. Çok sıkarlarsa da karışmamaları ve fikir sunmamaları gerektiğini söylerim. Aslında en iyisi '' göstermedi'' diyerek cinsiyetini 7. aya kadar saklamak :)
ayy şu bakım mevzusu.. Ben de diyeceğim çalışmıyorum bırakıyorum işi doğumdan sonra, oğlunuz almayı bildi bakmayı da bilsin. Hayret bir şey kv kendisi bir gün dahi çalışmamış anlar mı halimden ...İlahi... :) Doğru söylüyorsun canım. Ama ben kv deme ve anneme söylerim gelen herkes mevlütte gelsin diye. Artık uyarlarsa ne ala uymazlarsa da vay halime. Bana şimdiden o lafları geçirenler fazlasıyla var :) Daha çocuğum olmadan nişanlıyken ''bize güvenerek çocuk yapma , biz bakamayız '' dediler çalışıyorum diye.Şimdi de çocuğun cinsiyeti belli olmadan isim derdine düşmüşler. Çooook beklerler. Her gittiğimde isim mevzusu. Artık umursamıyorum bile cevap da vermiyorum susuyorlar. Yani laf diyecek insana laf çok lohusa olmaya gerek bile yok canm. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Tamamdır canım bu da cepte çok teşekkür ederimMerhaba ben clexan kullanıyorum. Enjektorun içindeki havayı alınca ve ilacı yavaş yavaş verince morarmiyor. Birde sadece ovalamadan bastirmak gerekiyor.
O söylemedi canm ama kâğıtta 6+2 yazıyordubenim de bu cuma randevum ve zaman gecmek bilmiyor. boyutunu ve haftasin soyledi mi doktor?
Canm çok sevindim rabbim duymayıda nasip etsin inşallah..ne zaman gideceksin bir dahaÇok şükür bebişimi gördük.Ama henüz kalp atışı yok normalde 6+5 im ama benimki bir hafta geriden geliyormuş bu şekilde olan var mıydı acaba?Boş gebelik diye o kadar korkuyordum ki rabbime şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?