2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnşallah hayırlisiyla kucağımiza alacağımız günleri de görürüz ☺ Bize de sürpriz oldu İlkinin kalp atışını bile duyduk yoktu sonradan ikinci kese gorundu.Doktor aralarında pek fark olmadığını söyledi.Çok şükür inş iyi ilerler

İlahi... :) Doğru söylüyorsun canım. Ama ben kv deme ve anneme söylerim gelen herkes mevlütte gelsin diye. Artık uyarlarsa ne ala uymazlarsa da vay halime. Bana şimdiden o lafları geçirenler fazlasıyla var :) Daha çocuğum olmadan nişanlıyken ''bize güvenerek çocuk yapma , biz bakamayız '' dediler çalışıyorum diye.Şimdi de çocuğun cinsiyeti belli olmadan isim derdine düşmüşler. Çooook beklerler. Her gittiğimde isim mevzusu. Artık umursamıyorum bile cevap da vermiyorum susuyorlar. Yani laf diyecek insana laf çok lohusa olmaya gerek bile yok canm. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Yandık desene
Valla bizim bi akrabamız çocuğu emzircem derdine bi gidiyordu bidaha da gelmiyodu
hastaneden eve ilk ciktigimiz günü hic unutmam, kucucuk evde kv kp annem babam esimin halasi enistesi kuzeni. esimle cocugu kapip kendimizi yatak odasina kilitledik bizi yalniz birakin noolur diye zaten hastanede sürekli hemsiresi doktoru giren cikan bitmiyor uykusuz 2 gece kaliyorsun, eve gelince insan yüzü görmek istememistim.

Ooyy maşallah maşallah :) Canlarım benim ya. İki de olsa tek de olsa evlat işte. Rabbim sağlık versinnn sana da onlara da :)

Ya Bide insan 3 kişilik hayal kuruyo ya hep 3 kişi olmak istiyor o an insan

ah o isim mevzusunda kimseyi memnun edemezsin bak, o da net. biz kizima esimin anneannesinin ismini verdik, bilge. kv ki mutlu olmasi lazim annesinin ismi, neden onun ismiyle uyumlu bisey koymadik diye trip atti. annem niye onlarin sülaleden isim koydun diye. arkadas biz kari koca begenmisiz o ismi, karar vermisiz size ne. simdi de herkes soruyor cinsiyeti ne zaman ögreniceksiniz diye, isim savaslari yine baslayacak yakinda

Ya Bide insan 3 kişilik hayal kuruyo ya hep 3 kişi olmak istiyor o an insan
ya yemisim hayalini, o dogumdan sonra bi de yamyam gibi bi cocugu emzirmissin iki gün, tek hayalin iki gram uyku oluyor. cocuk uyudu mu sen de bi kösede uyumak istiyorsun. o hayal vs kismi bir iki hafta gecip de kendine gelince anca

Evet canım evet... Çok iyi anlıyorum :) Ben daha hamile olduğumu öğrendiğim an kv osmanmı koysak ökkeş mi dedi :)))))))))))))))))))))))) Sanki cinsiyeti filan belli oldu da isim arıyoruz ve kendine de fikrini sorduk. valla kusura bakmasınlar. Mide bulantısını çeken benim , hastanelerde yatan benim , benim başımda bekleyen kocam. Sırf iyi olsun diye çırpınan biziz. İsim koymak da anasına babasına düşer. Ayrıca herkes doğurmuş isim koymuş bi zahmet ötede dursunlar. Geçen isim konusuluyor. Ben bi kız ismi söyledim eğer kız olursa diye. Görümcem ''ayyyy hayır ya hiç güzel değil'' dedi. :) Sustum , sanki kendinin ismi çok güzel. Kimse karışamaz arkadaş. Çok sıkarlarsa da karışmamaları ve fikir sunmamaları gerektiğini söylerim. Aslında en iyisi '' göstermedi'' diyerek cinsiyetini 7. aya kadar saklamak :)

Çok kavga ederim ozaman ben

Ahh canim ben bide ailemdende kv de uzaktayım doğuma bi gelecekler bir araba insan kolay kolay gitmezlerde delirecem düşündükce bide benim.kv hala tahta beşik fikrinde bi insan az yüz versem çocuğu alır bağlar beşiğe bi doğumu yapıp eve gitselerdi sag saglim

Sen yine hamileymissin kaynanam bana isim onerisi verdiginde daha 2 haftalik evliydim eşim sana ne oluyor anne cocuk olacaksa annesi babası yok mu dedi de susturdu. Dun de eşim ben cok istifar edince degerimi daha iyi anladı askim nasil istersen öyle olacak dayan nolur diyo ilkinde oturdu ağladı adam bişey olur diye korkudan kaynanam keyfindeyken biz çekiyoruz dediğin gibi cilesini

ayy şu bakım mevzusu.. Ben de diyeceğim çalışmıyorum bırakıyorum işi doğumdan sonra, oğlunuz almayı bildi bakmayı da bilsin. Hayret bir şey kv kendisi bir gün dahi çalışmamış anlar mı halimden ...

Merhaba kızlar 1 haftadır bulantim vardı bugün hiç olmadi kaşıklarım ağrıyor kanama yok ama. bi sıkıntı olmuş olabir mi perşembe günü randevum var boyle plan var mı

Kizlar buyukler boyle iste anlayissizlar hala eski kafadalar bizlerde eski gelinler gibi degiliz haliyle .hakkimizi savunuyoruz susmuyoruz
Transfer olali daha 3 saat olmus Degil cinsiyet belli olmasi hamile kalicakmiyim o belli degil . kayinpederm omer koycam diyip durdu cevap vermedm ama basta hosuma gitti biraz bitanecik dedesi dedim kendimce icimden dusundum esmle paylastm olursa tutarsa ve erkekte olirsa degerlendiriym yanina biz isim koyariz diye sonra herkese bize danismadan omer olcak omer koycam kimene demis. Benm yanimda omer de burda oynicak su bu herkese yaymis sanki sordu kabul ettikte. benm skntidan stresten kanamam oldu icimden yasiyodum cunki duydukca gerdi beni bu konu danismadgi icin. Yuzune bakamadm kaynpedermn bidaha bana derse kalbini kirmaktan edepsizlik yapnaktan cok korktum icten ice allahm bidaha demesn diye dua ettim en sonunda olan bana oldu. Ogun kanamam olup hastanede yattigimzda agladim tutamadm kendmi ben bunca emegi gelip beni it yerine koysunlar onlar kim desinler diye cekmedm basta hostu ama tadi kacti artik istemiyorum dedim oda sen istemiyosan kimse karisamaz ben onlarla konusurum dedi . rahatlatti baya beni . yaslilar cok anlayissiz gercekten

Canm çok sevindim rabbim duymayıda nasip etsin inşallah..ne zaman gideceksin bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…