2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kalp atislarini duyanlara tebrikler, gebeligin belirtilerini yasayanlara gecmis olsun.

Malum, kanamadan sonra 5 gundur yatiyorum. Pazar gununden itibaren durmustu, dun de dik sekilde hareket edebiliyordum. Bu sabah ne olduysa yeniden lekelenme oldu. Acik kahverengi. Onceki mi temizleniyor, yeni kanama mi basliyor bilmiyorum. Karnimda ve kasiklarimda sanci da var. Karnimdaki gaz sancisi gibi ama emin olamiyorum. Pede gelen bir sey yok, tuvalet kagidina minik minik leke geliyor. İlk gebelik malum, anlayamiyorum neyin ne oldugunu. Dua edin ne olur.

sırt üstü uzanmaya çalış geçer inş bu durum.
ayakta fazla durma yürümek hele hiç iyi değil

BENDE ikiz bekliyorum keseleri gorduk p.tesi kalp atislarini bayramdan sonra dedi ins rabbim kalp atislarinida duymamimizi nasipeder darisi benim basima cok korkuyorum dusunmemeye calissamda acaba iyilermi benimlemisiniz die sormadan edemiyorum... masallah ins saglikla buyurler

Canim geç döllenme olabiliyor benimki sata göre 1 1.5 hafta geriden geliyo

Kaç haftalık sizinkiler ☺

Kayınvalide anne ve dedeler konusunda baya rahatsızsiniz sanırım. Ama olmayınca da çok zor bence o yüzden kimseyi üzmeyin kırmayın derim. Bizim iki tarafta da anne baba yok ablalar var onun da benim de ama hepsi ayrı yerlerde ve uzaklar. Ki anne baba gibi de asla olamıyorlar. Bak kanamam var yatıyorum sürekli eşim yapıyor herşeyi ama yemek yapamıyor keşke biri olsaydı da başımızda en azından karışsada destek olsaydı. Yokta konuşuyorsun diyebilirsiniz belki ama gerçekten olmaması daha kötü

manevi açıdan yoksunluk yaşarsın ama eşinle ikiniz kafa kafaya birbirinize yetersiniz üzülme

Bu günler geçecek inan böyle olması daha iyidir belkide herseyde bi hayır vardir iyi yönden düşünmek lazım herşeyi :)

cok haklisin, allah basimizdan eksik etmesin tabii ki. benim bahsettigim, torun söz konusu olunca en iyi aile bile rasyonellikten cikip yeni dogumdan cikmis anneyi cileden cikarabiliyor. neticede o dönem de geliyor geciyor, bazi laflar hatirlaniyor maalesef ama iliskiler bi sekilde toparlaniyor.

ben de ailemden uzaktayim, herseyime esim kosturuyor, ben calisiyorum, kres tatilde o kizimiza bakiyor. eve gittigimde kolumu kaldiracak halim olmuyor yine o kosuyor. su an istesem de ne annem gelebilir ne kv zaten. gelseler bile en fazla kalacaklari 3-5 gün.

Kizlar ya ayıptır sorması yanlış anlamayın da işleriniz ne ara yapiyorsunuz ben geç kalkıyorum hiç birseye yetişemiyorum zaten hep oturasim yatasim var halsizlikten bide çalışanlar vardır aramızda nasıl yapıyorsunuz ya gerçekten
Bide ben kv ile oturuyordum 1 sene olmadı daha evime çıkalı 2 kişi kolay yapıyorduk şimdi bütün işler bana kaldı ona da alışamadım sanırım

Allah rahmet eylesn bu sebepten boyl dusunuyosn hakli olarak .bizim iki tarafta var bende yatiyorum suan tehlikem var ama kendi annemdn ble fayda yok suan kaynvalidemden hic beklemiyorm ble oyuzden kendi capimda idare ediyorm esim bakiyor islerii o hallediyo. Ben zaten asla kirmam kimseyi ki kirmadigim kirmak istemedigim icinde stres sknti yapip kanama yasadim. Ve zor kazandm bebegimi allah hepimize bagslasn evlatlarimizi biraz anlays bekliyorm haliyle yinede saygimi yitirmem . yani destek olmayip isime ve yapilcaklara gelnce buyuklern bizleri dis kapida gormesi cok sacma anlamasalarda bu durumu anne baba olan bizleriz tabi gelde anlat :)

Belkide olsaydi eziyet edecekti evinden hic cikmayacakti ahhh keske olmasalardi diyecektin o yuzden vardir bir bildigi rabbimin

Annen niye gelmiyor canisi ya uzuldum

Ben suan hicbsey yapmiyorm yatistaym saldim gitti valla :) kendime sasirsamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…