- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
- 248
sırt üstü uzanmaya çalış geçer inş bu durum.Kalp atislarini duyanlara tebrikler, gebeligin belirtilerini yasayanlara gecmis olsun.
Malum, kanamadan sonra 5 gundur yatiyorum. Pazar gununden itibaren durmustu, dun de dik sekilde hareket edebiliyorsum. Bu sabah ne olduysa yeniden lekelenme oldu. Acik kahverengi. Onceki mi temizleniyor, yeni kanama mi basliyor bilmiyorum. Karnimda ve kasiklarimda sanci da var. Karnimdaki gaz sancisi gibi ama emin olamiyorum. Pede gelen bir sey yok, tuvalet kagida minik minik leke geliyor. İlk gebelik malum, anlayamiyorum neyin ne oldugunu. Dua edin ne olur.
Haftaya cumartesi gideceğim canım inşallah bebiş canlanır.Canm çok sevindim rabbim duymayıda nasip etsin inşallah..ne zaman gideceksin bir daha
BENDE ikiz bekliyorum keseleri gorduk p.tesi kalp atislarini bayramdan sonra dedi ins rabbim kalp atislarinida duymamimizi nasipeder darisi benim basima cok korkuyorum dusunmemeye calissamda acaba iyilermi benimlemisiniz die sormadan edemiyorum... masallah ins saglikla buyurlerBizde az önce kontrolden geldik geçen hafta kesinlesemeyen, ya bi kere daha yada kanama alanı var dedi büyük ihtimal ikiz demişti.
Evet ikizlerim olacakmış Rabbim nasip ederse,ikisini de gördükKalp atislari vardı 7+2 7+4 dedi doktorum sıkıntı yokmuş şükürler olsun.iki gün sonra perinotoloji uzmanina görüncem.
Kum döküyor olabilirsin kan çıkmış idrarda Ürolojiye yönlendirdi.
Rabbim inşallah daha önce yaşadığım acıların yeri mutluluk olur miniklerimi koru inşallah.
Hepinizden dua bekliyorum kızlar ❤
Bebişin ölçüsü 0.23cm yani 2.3 mm.seninki kaç canımCanm çok sevindim rabbim duymayıda nasip etsin inşallah..ne zaman gideceksin bir daha
sırt üstü uzanmaya çalış geçer inş bu durum.
ayakta fazla durma yürümek hele hiç iyi değil
Demek ki haftasiyla uyumluO söylemedi canm ama kâğıtta 6+2 yazıyordu
Canim geç döllenme olabiliyor benimki sata göre 1 1.5 hafta geriden geliyoÇok şükür bebişimi gördük.Ama henüz kalp atışı yok normalde 6+5 im ama benimki bir hafta geriden geliyormuş bu şekilde olan var mıydı acaba?Boş gebelik diye o kadar korkuyordum ki rabbime şükürler olsun.
Kaç haftalık sizinkiler ☺BENDE ikiz bekliyorum keseleri gorduk p.tesi kalp atislarini bayramdan sonra dedi ins rabbim kalp atislarinida duymamimizi nasipeder darisi benim basima cok korkuyorum dusunmemeye calissamda acaba iyilermi benimlemisiniz die sormadan edemiyorum... masallah ins saglikla buyurler
Biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allaha kalmış ☺Bugun 5. Gun, tuvalet ve yemek harici kalkmiyorum. Sagolsun ablam yapiyor her seyi. Esim de sehir disinda...
manevi açıdan yoksunluk yaşarsın ama eşinle ikiniz kafa kafaya birbirinize yetersiniz üzülmeKayınvalide anne ve dedeler konusunda baya rahatsızsiniz sanırım. Ama olmayınca da çok zor bence o yüzden kimseyi üzmeyin kırmayın derim. Bizim iki tarafta da anne baba yok ablalar var onun da benim de ama hepsi ayrı yerlerde ve uzaklar. Ki anne baba gibi de asla olamıyorlar. Bak kanamam var yatıyorum sürekli eşim yapıyor herşeyi ama yemek yapamıyor keşke biri olsaydı da başımızda en azından karışsada destek olsaydı. Yokta konuşuyorsun diyebilirsiniz belki ama gerçekten olmaması daha kötü
Bu günler geçecek inan böyle olması daha iyidir belkide herseyde bi hayır vardir iyi yönden düşünmek lazım herşeyi :)Kayınvalide anne ve dedeler konusunda baya rahatsızsiniz sanırım. Ama olmayınca da çok zor bence o yüzden kimseyi üzmeyin kırmayın derim. Bizim iki tarafta da anne baba yok ablalar var onun da benim de ama hepsi ayrı yerlerde ve uzaklar. Ki anne baba gibi de asla olamıyorlar. Bak kanamam var yatıyorum sürekli eşim yapıyor herşeyi ama yemek yapamıyor keşke biri olsaydı da başımızda en azından karışsada destek olsaydı. Yokta konuşuyorsun diyebilirsiniz belki ama gerçekten olmaması daha kötü
cok haklisin, allah basimizdan eksik etmesin tabii ki. benim bahsettigim, torun söz konusu olunca en iyi aile bile rasyonellikten cikip yeni dogumdan cikmis anneyi cileden cikarabiliyor. neticede o dönem de geliyor geciyor, bazi laflar hatirlaniyor maalesef ama iliskiler bi sekilde toparlaniyor.Kayınvalide anne ve dedeler konusunda baya rahatsızsiniz sanırım. Ama olmayınca da çok zor bence o yüzden kimseyi üzmeyin kırmayın derim. Bizim iki tarafta da anne baba yok ablalar var onun da benim de ama hepsi ayrı yerlerde ve uzaklar. Ki anne baba gibi de asla olamıyorlar. Bak kanamam var yatıyorum sürekli eşim yapıyor herşeyi ama yemek yapamıyor keşke biri olsaydı da başımızda en azından karışsada destek olsaydı. Yokta konuşuyorsun diyebilirsiniz belki ama gerçekten olmaması daha kötü
Allah rahmet eylesnKayınvalide anne ve dedeler konusunda baya rahatsızsiniz sanırım. Ama olmayınca da çok zor bence o yüzden kimseyi üzmeyin kırmayın derim. Bizim iki tarafta da anne baba yok ablalar var onun da benim de ama hepsi ayrı yerlerde ve uzaklar. Ki anne baba gibi de asla olamıyorlar. Bak kanamam var yatıyorum sürekli eşim yapıyor herşeyi ama yemek yapamıyor keşke biri olsaydı da başımızda en azından karışsada destek olsaydı. Yokta konuşuyorsun diyebilirsiniz belki ama gerçekten olmaması daha kötü
Belkide olsaydi eziyet edecekti evinden hic cikmayacakti ahhh keske olmasalardi diyecektin o yuzden vardir bir bildigi rabbiminKayınvalide anne ve dedeler konusunda baya rahatsızsiniz sanırım. Ama olmayınca da çok zor bence o yüzden kimseyi üzmeyin kırmayın derim. Bizim iki tarafta da anne baba yok ablalar var onun da benim de ama hepsi ayrı yerlerde ve uzaklar. Ki anne baba gibi de asla olamıyorlar. Bak kanamam var yatıyorum sürekli eşim yapıyor herşeyi ama yemek yapamıyor keşke biri olsaydı da başımızda en azından karışsada destek olsaydı. Yokta konuşuyorsun diyebilirsiniz belki ama gerçekten olmaması daha kötü
Annen niye gelmiyor canisi ya uzuldumAllah rahmet eylesnbu sebepten boyl dusunuyosn hakli olarak .bizim iki tarafta var bende yatiyorum suan tehlikem var ama kendi annemdn ble fayda yok suan kaynvalidemden hic beklemiyorm ble oyuzden kendi capimda idare ediyorm esim bakiyor islerii o hallediyo. Ben zaten asla kirmam kimseyi ki kirmadigim kirmak istemedigim icinde stres sknti yapip kanama yasadim. Ve zor kazandm bebegimi allah hepimize bagslasn evlatlarimizi biraz anlays bekliyorm haliyle yinede saygimi yitirmem . yani destek olmayip isime ve yapilcaklara gelnce buyuklern bizleri dis kapida gormesi cok sacma anlamasalarda bu durumu anne baba olan bizleriz tabi gelde anlat :)
Ben suan hicbsey yapmiyorm yatistaym saldim gitti valla :) kendime sasirsamdaKizlar ya ayıptır sorması yanlış anlamayın da işleriniz ne ara yapiyorsunuzben geç kalkıyorum hiç birseye yetişemiyorum zaten hep oturasim yatasim var halsizlikten bide çalışanlar vardır aramızda nasıl yapıyorsunuz ya gerçekten
Bide ben kv ile oturuyordum 1 sene olmadı daha evime çıkalı 2 kişi kolay yapıyorduk şimdi bütün işler bana kaldı ona da alışamadım sanırım
Yapan vardir ama senin illakiBen suan hicbsey yapmiyorm yatistaym saldim gitti valla :) kendime sasirsamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?