Yok haklisiniz özellikle isim konusu eşim kız olursa annesinin ismini koymak istiyor bende diyorum benimde annem babam öldü ama ölen birinin adını koymak bana saçma geliyor. Bide üstüne bu kadar sıkıntıdan sonra kusura bakmasın kimse de ben istemeden kimse isim falan koyamazAllah rahmet eylesnbu sebepten boyl dusunuyosn hakli olarak .bizim iki tarafta var bende yatiyorum suan tehlikem var ama kendi annemdn ble fayda yok suan kaynvalidemden hic beklemiyorm ble oyuzden kendi capimda idare ediyorm esim bakiyor islerii o hallediyo. Ben zaten asla kirmam kimseyi ki kirmadigim kirmak istemedigim icinde stres sknti yapip kanama yasadim. Ve zor kazandm bebegimi allah hepimize bagslasn evlatlarimizi biraz anlays bekliyorm haliyle yinede saygimi yitirmem . yani destek olmayip isime ve yapilcaklara gelnce buyuklern bizleri dis kapida gormesi cok sacma anlamasalarda bu durumu anne baba olan bizleriz tabi gelde anlat :)
Aman canım maşallah çok şükür ki eşlerimiz uymaca akıllı değil. Yoksa inan daha zor olurdu. Bütün zorluğunu çeken anne babadır. Daha Kv bana ismini amcası koysun da dedi düşün :) tek kelime cevap vermedim umursamadım. Cevap verdikçe uzayacak yoksa.Sen yine hamileymissin kaynanam bana isim onerisi verdiginde daha 2 haftalik evliydim eşim sana ne oluyor anne cocuk olacaksa annesi babası yok mu dedi de susturdu. Dun de eşim ben cok istifar edince degerimi daha iyi anladı askim nasil istersen öyle olacak dayan nolur diyoilkinde oturdu ağladı adam bişey olur diye korkudan kaynanam keyfindeyken biz çekiyoruz dediğin gibi cilesini
Oda memlekete gitti gezmeye ben kucuklugumden beri olgun ve kendi basinin caresine bakan biri oldum hep bu sebepten oda heralde yardimq ihtiyacm oldugunu anlayamiyor halbuki evlerimiz normalde cok yakin yuruyerek 5 dk kaynvalidemede ayni sekilde. Iste yani nazli niyazli olamiyorm kiramiyorum gel diyemiyorum bi tatili var benm icn bozmasin . bu isim ayda kac kere doktora gtcem cocuguma ne alicam ne yapicam onlara ble es tarafi karisinca kendindeki anlayisi gorememek uzuyor :)destek yok ama hak sahibi herkesAnnen niye gelmiyor canisi ya uzuldum
Yok canım ben o fırsatı vermem ellerine. Allaha şükür çalışıyorum Rabbim nasip eder sağlık verirse de çalışmaya devam edeceğim. Benim babam cebindeki son kuruşuna kadar gönderdi okuttu beni. Çalışırım çocuğuma da bakıcı tutarım gerekirse. Artık ben dayanadım kayınvalideme'' bana sordunuz mu çocugunu bırakacakmısın , size bırakacağımı nerden biliyorsunuz dedim'' :))) Sonra da bize sevdirmeye de getirmezsin sen dedi :) Ne yapsan yaranamazsın.Allah ellerine düşürmesin.ayy şu bakım mevzusu.. Ben de diyeceğim çalışmıyorum bırakıyorum işi doğumdan sonra, oğlunuz almayı bildi bakmayı da bilsin. Hayret bir şey kv kendisi bir gün dahi çalışmamış anlar mı halimden ...
Sende haklısın canım inan belki ben babaannesiyle büyümüş bir insanım 21yaşımda hsmileydim düşük tansiyon aşırı bulanyıdan sürekli hastanelerdeydim ama kv sağolsun var olan annemin bile ayaüını kesti birde olması ayrı olmaması ayrı dertKayınvalide anne ve dedeler konusunda baya rahatsızsiniz sanırım. Ama olmayınca da çok zor bence o yüzden kimseyi üzmeyin kırmayın derim. Bizim iki tarafta da anne baba yok ablalar var onun da benim de ama hepsi ayrı yerlerde ve uzaklar. Ki anne baba gibi de asla olamıyorlar. Bak kanamam var yatıyorum sürekli eşim yapıyor herşeyi ama yemek yapamıyor keşke biri olsaydı da başımızda en azından karışsada destek olsaydı. Yokta konuşuyorsun diyebilirsiniz belki ama gerçekten olmaması daha kötü
Evet , erkek olacağını hissediyomuş. Bizim düğünümüzde küçük bi çocuk erkek çocukları olacak demiş.. Ona inandırmış kendini. Hey allahım yarabbim. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin de kız zerkek hiç önemli değil.Farkindamisiniz hep erkek ismi buluyorlar cinsiyet belli olmadanbenimkide erkek ismi söylemişti gebeligimi ogrenir ogrenmez
Yani haklisn bende istemezdm olen birinin adini yada cok begenirsem dusunurdumYok haklisiniz özellikle isim konusu eşim kız olursa annesinin ismini koymak istiyor bende diyorum benimde annem babam öldü ama ölen birinin adını koymak bana saçma geliyor. Bide üstüne bu kadar sıkıntıdan sonra kusura bakmasın kimse de ben istemeden kimse isim falan koyamaz
Esim yapiyor arada eltim arada teyzelerm.geliyor genelde yalnizim tabi aksamlari esim yapiyor :)Yapan vardir ama senin illaki
Valla ev aldı başını gidiyor geçen eşim bi süpürdü sildi toz aldi tuvaletleri temizledi. Ama yukarıya çıkınca baktım kapattı süpürgeyi dedim 3 tane daha oda var orda valla yoruldum bu ev çok büyük diyor ee dedim ben ne yapayım. Allah'tan yaz tatilindeyiz ben öğretmenimde. Eşim de ameliyat oldu raporlu olduğu için evdeydi ama bayram sonrası bitiyor raporu artık. Valla biri gelse kapıya açamam kapıyı şuan o derece pis değil ama fena dağınıkEsim yapiyor arada eltim arada teyzelerm.geliyor genelde yalnizim tabi aksamlari esim yapiyor :)
Bende dışardan yemeye bayılırım hiç bıkmamBenim iştahım çok kötü oldu hiç bir şey istemiyor canım. Dün akşam yedim çıkardım sonra çorba içtim ama azıcık. Sabah zorla küçücük tost yedim sonra canım waffle istedi sipariş verdim tam yedim sonra yine çıkardım. Ama artık halsiz hissediyorum kendimi. Eşim yemek yapamıyor işte sıkıntı orda benim kanamam devam ediyor yatmam lazım ee dışardan canım yemek istemiyor artık midem bulaniyor. O yüzden de keşke biri olsaydı yanımda diye düşünüyorum.
Hahaha ayni dertteyim canim sorma esimin bir camasir asmasi var jilet gibi utaniyorum kendimden :) bizim ev cok cok genis degil ama dubleks o sekilde cok yorucu oluyor erkeklere ozellikle in cik yukarisi ayri dert asagisi ayri banyolari ayri dert :) bazen kendini koltuga atip oylece kaliyor . simdi ne cektigimizi anliyolardir :)Valla ev aldı başını gidiyor geçen eşim bi süpürdü sildi toz aldi tuvaletleri temizledi. Ama yukarıya çıkınca baktım kapattı süpürgeyi dedim 3 tane daha oda var orda valla yoruldum bu ev çok büyük diyor ee dedim ben ne yapayım. Allah'tan yaz tatilindeyiz ben öğretmenimde. Eşim de ameliyat oldu raporlu olduğu için evdeydi ama bayram sonrası bitiyor raporu artık. Valla biri gelse kapıya açamam kapıyı şuan o derece pis değil ama fena dağınık
Kesinlikle cok hakli :)O kadar beceriksizki bide eşim bekliyor tabaklar bardaklar en son mecbur kalıp yerleştiriyor bulaşık makinesine sonra tabi çalkalamadan koyunca bide bu makine bozuk kirli çıkıyor diyor. Dedim ben yıkayınca gayet temiz çıkıyor sen direk koyuyorsun dedim. Elimde yıkacaksam bu makine ne ise yarıyor diyor. Oda kendince hakli
Oluyo banada canim bide aniden alttan bisey batmis gibi oluyo disardayken refleks olarak elim oraya gidicek diye korkuyorum gercektenKızlar kasiklarimda yada o bölgelerde bazen bir batma oluyor ahh diye bağırıyorum 2 sn falan sürüyor. Sizde de oluyor mu acaba
Çamaşır asmıyoruz allahtan kurutma kullanıyorum ben. Temizlikçi alalım bari diyor. Ben zaten yetişemiyorum bu eve diye söyleniyordum sürekli şimdi anladı. Mutfak için bile yeni bosaltmistim ben bunu yine doldu bu ya diyor bende gülüyorum. Valla kilimi kipirdatmiyorum. Su meyve surekli bişey istiyorum. Azıcık tadını çıkarayım bariHahaha ayni dertteyim canim sorma esimin bir camasir asmasi var jilet gibi utaniyorum kendimden :) bizim ev cok cok genis degil ama dubleks o sekilde cok yorucu oluyor erkeklere ozellikle in cik yukarisi ayri dert asagisi ayri banyolari ayri dert :) bazen kendini koltuga atip oylece kaliyor . simdi ne cektigimizi anliyolardir :)
Evet evet bana da oluyor arada yaa batıyor bişey oraya da . Aman dikkat edelimOluyo banada canim bide aniden alttan bisey batmis gibi oluyo disardayken refleks olarak elim oraya gidicek diye korkuyorum gercekten
Ben sevmiyorum dışardan yemeği tamam çalıştığım için arada söylerim dışardan ama şuan gerçekten istemiyorum dışardan yemek. Ne yenirki her gün her günBende dışardan yemeye bayılırım hiç bıkmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?