2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bidaha zor buluruz bu gunleri tadini cikaralm bencede :)

Ben sevmiyorum dışardan yemeği tamam çalıştığım için arada söylerim dışardan ama şuan gerçekten istemiyorum dışardan yemek. Ne yenirki her gün her gün
Offf ne yenmez kiiii benim hiç bıkmayacağım şeyler vardır mesela

Belkide olsaydi eziyet edecekti evinden hic cikmayacakti ahhh keske olmasalardi diyecektin o yuzden vardir bir bildigi rabbimin
Ben hamile halimle taşındım sağolsun annem yardım etti, sanki kv hamileydi geldi oturdu belim ağrıyor ayağım agrıyor dıye bari hiç gelme en azından gözümün önünde durma

Boşver canım yorma kendini besleyici çorbalar falan içebilsen yeter zaten

Selam bugun fazla giremedim ne cok konusmussunuz :) aman disaridan yemelere dikkat edin dozunu kacirirsaniz kac kg alacaginiz belli olmaz
Kayinvalide konularina cok guldum. Bende de var bi tene.
Cocuk olana kadar olan karismalarina ses etmiyodum. Htta cocuk olduktan sonrada annemle kaynanam ne dediyse onu uyguladim tecrubesizlikten. Sonra gozum acildi. Yanlislari gorup soyleyince ben kotu oldum. Madem kotu gelin oldum bende veriyorum cevabi.

Ikinci bebegi duyduktan sonra bana dedigi bunu emzirirsin.(insalah falanda demek yok) saki kizimi ben emzirmedim. Sutum geri cwkildi. Cok ugrastim ama 3 aylikken emmeyi birakmisti. Işte o gece icimden dedimki baslasin parti bu bebekte tam savas yasanacak

Kizimda ismi hazirdi. Şu olcak dedik yorumlari kaale almadik. Ama bunda esimle bile catiscaz bence

Bende çiğ köfteee istiyorum ama yeme diyorlarrr yenir demii zararlı değildir?
Midye bile yiyorum ben ya abartmayacak şekilde ve kabuklarını agzima degdirmeyerek zaten midye bebeğe zararı yokmuş sadece zehirlermis fazlası mesela 10dan fazlası yenmez

Midye bile yiyorum ben ya abartmayacak şekilde ve kabuklarını agzima degdirmeyerek zaten midye bebeğe zararı yokmuş sadece zehirlermis fazlası mesela 10dan fazlası yenmez
Aynen ya çok düşünmeye gerek yok yicem bendr

Ayy agzima surmem. Ama zararsiz olduguna emin misin? Dip baliklari bile hamilelikte zararli civadan dolayi

Ayy agzima surmem. Ama zararsiz olduguna emin misin? Dip baliklari bile hamilelikte zararli civadan dolayi
Eminim gorumcem 50 tane yemiş zehirlenmis anca bebede bisey yok ben 5 10 tane anca yerim ve ayda 1 anca abartırsan zararlıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…