- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Bidaha zor buluruz bu gunleri tadini cikaralm bencede :)Çamaşır asmıyoruz allahtan kurutma kullanıyorum ben. Temizlikçi alalım bari diyor. Ben zaten yetişemiyorum bu eve diye söyleniyordum sürekli şimdi anladı. Mutfak için bile yeni bosaltmistim ben bunu yine doldu bu ya diyor bende gülüyorum. Valla kilimi kipirdatmiyorum. Su meyve surekli bişey istiyorum. Azıcık tadını çıkarayım bari
Offf ne yenmez kiiiiBen sevmiyorum dışardan yemeği tamam çalıştığım için arada söylerim dışardan ama şuan gerçekten istemiyorum dışardan yemek. Ne yenirki her gün her gün
Ben hamile halimle taşındım sağolsun annem yardım etti, sanki kv hamileydi geldi oturdu belim ağrıyor ayağım agrıyor dıye bari hiç gelme en azından gözümün önünde durmaBelkide olsaydi eziyet edecekti evinden hic cikmayacakti ahhh keske olmasalardi diyecektin o yuzden vardir bir bildigi rabbimin
Ya benim canım burger king çekiyor yesem nolurkiiiiOfff ne yenmez kiiiibenim hiç bıkmayacağım şeyler vardır mesela
Aynen dimi gözümüze de batma Allah AllahBen hamile halimle taşındım sağolsun annem yardım etti, sanki kv hamileydi geldi oturdu belim ağrıyor ayağım agrıyor dıye bari hiç gelme en azından gözümün önünde durma
Bayılırım ye gitsin kizzzzzzzzzYa benim canım burger king çekiyor yesem nolurkiiii
Boşver canım yorma kendini besleyici çorbalar falan içebilsen yeter zatenBenim iştahım çok kötü oldu hiç bir şey istemiyor canım. Dün akşam yedim çıkardım sonra çorba içtim ama azıcık. Sabah zorla küçücük tost yedim sonra canım waffle istedi sipariş verdim tam yedim sonra yine çıkardım. Ama artık halsiz hissediyorum kendimi. Eşim yemek yapamıyor işte sıkıntı orda benim kanamam devam ediyor yatmam lazım ee dışardan canım yemek istemiyor artık midem bulaniyor. O yüzden de keşke biri olsaydı yanımda diye düşünüyorum.
YaşasıñññBayılırım ye gitsin kizzzzzzzzzbenimde canım çekti şimdi
BakYa benim canım burger king çekiyor yesem nolurkiiii
Canınız çekçek ama burger iskender pizza lahmacun asla ve asla bıkmam hee bide çiğ köfte ayyy ben çok acıktım yaaaaaaaYaşasıñññ
Bende çiğ köfteee istiyorum ama yeme diyorlarrr yenir demii zararlı değildir?Bak
Canınız çekçek ama burger iskender pizza lahmacun asla ve asla bıkmam hee bide çiğ köfte ayyy ben çok acıktım yaaaaaaa
Etlisini yeme diğerini yiyebilirsin biseycik olmaz valla ben çok yiyorumBende çiğ köfteee istiyorum ama yeme diyorlarrr yenir demii zararlı değildir?
Offf mafettin beni yaaa pizza da istiyorum offf açımmmmmBak
Canınız çekçek ama burger iskender pizza lahmacun asla ve asla bıkmam hee bide çiğ köfte ayyy ben çok acıktım yaaaaaaa
Bende mahvoldum eşim dışarda yiyelim diyordu hangisi yesem kiiiiiiOfff mafettin beni yaaa pizza da istiyorum offf açımmmmm
Midye bile yiyorum ben ya abartmayacak şekilde ve kabuklarını agzima degdirmeyerek zaten midye bebeğe zararı yokmuş sadece zehirlermis fazlası mesela 10dan fazlası yenmezBende çiğ köfteee istiyorum ama yeme diyorlarrr yenir demii zararlı değildir?
Lahmacun digerlerine nazaran daha saglikliBende mahvoldum eşim dışarda yiyelim diyordu hangisi yesem kiiiiii
Aynen ya çok düşünmeye gerek yok yicem bendrMidye bile yiyorum ben ya abartmayacak şekilde ve kabuklarını agzima degdirmeyerek zaten midye bebeğe zararı yokmuş sadece zehirlermis fazlası mesela 10dan fazlası yenmez
Ayy agzima surmem. Ama zararsiz olduguna emin misin? Dip baliklari bile hamilelikte zararli civadan dolayiMidye bile yiyorum ben ya abartmayacak şekilde ve kabuklarını agzima degdirmeyerek zaten midye bebeğe zararı yokmuş sadece zehirlermis fazlası mesela 10dan fazlası yenmez
Orası öyle ama ben organik şeyler göremiyorum herşey hormon olmuş marketten aldiklarimiz evde yaptıklarımız ne kadar sağlıklı?Lahmacun digerlerine nazaran daha saglikli
Eminim gorumcem 50 tane yemiş zehirlenmis anca bebede bisey yok ben 5 10 tane anca yerim ve ayda 1 anca abartırsan zararlıdırAyy agzima surmem. Ama zararsiz olduguna emin misin? Dip baliklari bile hamilelikte zararli civadan dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?