Dip balıklarını yemem o ayrıAyy agzima surmem. Ama zararsiz olduguna emin misin? Dip baliklari bile hamilelikte zararli civadan dolayi
Ben kararsiz kaldigin icin fikir beyan ettim. Yoksa koyde yasayip kendi tavugun inegin olcak hazir yem vermiceksn ki herseyin organik olabilsinOrası öyle ama ben organik şeyler göremiyorum herşey hormon olmuş marketten aldiklarimiz evde yaptıklarımız ne kadar sağlıklı?
Ye gitsin kız çok sakinilmaz öyle ben ilkini çok sakındım gördüm günümü gerçi kader bu işler ama günde 1 paket sigara içenler bile var görsen bebeler turp gibi maşallahAynen ya çok düşünmeye gerek yok yicem bendr
Teşekkür ederim şu an birden acıktım ve kararsizim sizleri de mahvettimBen kararsiz kaldigin icin fikir beyan ettim. Yoksa koyde yasayip kendi tavugun inegin olcak hazir yem vermiceksn ki herseyin organik olabilsin
Ahh ahh kuzum bi fahriye evcen olmadık kiBen kararsiz kaldigin icin fikir beyan ettim. Yoksa koyde yasayip kendi tavugun inegin olcak hazir yem vermiceksn ki herseyin organik olabilsin
Ben de karar vermeye çalışıyorum sipariş vercem ihihihi
İyi demişsin ağzına vermiş zaten lafıYok canım ben o fırsatı vermem ellerine. Allaha şükür çalışıyorum Rabbim nasip eder sağlık verirse de çalışmaya devam edeceğim. Benim babam cebindeki son kuruşuna kadar gönderdi okuttu beni. Çalışırım çocuğuma da bakıcı tutarım gerekirse. Artık ben dayanadım kayınvalideme'' bana sordunuz mu çocugunu bırakacakmısın , size bırakacağımı nerden biliyorsunuz dedim'' :))) Sonra da bize sevdirmeye de getirmezsin sen dedi :) Ne yapsan yaranamazsın.Allah ellerine düşürmesin.
Bendeeeeee ama esim asla burgera izin vermitor hasret kaldm . suan hazir o yokken bimin pizzalarindan aldirdim yigenime yaptik yedik ohhhh :))Bak
Canınız çekçek ama burger iskender pizza lahmacun asla ve asla bıkmam hee bide çiğ köfte ayyy ben çok acıktım yaaaaaaa
Esin götürsün dışarda yiyin ama karar verebilirsekBen de karar vermeye çalışıyorum sipariş vercem ihihihi
Benimki karışmıyor valla ohh bende öyle olunca seçemiyorum işteBendeeeeee ama esim asla burgera izin vermitor hasret kaldm . suan hazir o yokken bimin pizzalarindan aldirdim yigenime yaptik yedik ohhhh :))
Hamileliktende degil normaldede istemez burgerda kurt cikan haberler oluyoya oyuzden . bende sucuk yemiyorum ama simdi pizzada goturdum valla :) bide yumurtadan tiksindim ben sanki kokusu bile rahatsiz ediyorBenimki karışmıyor valla ohh bende öyle olunca seçemiyorum işte
Ohh afiyetler olsun canım ben bitek pizzada yiyorum sucuğu ama normalde sucuk sosis salam çıkardım hayatımdan kola falan içmiyorum limonata yapıyorum kendim bide ayran severim bana biseyler oluyorrrrrr
Aslında doktorlar abartmadıkça yemenizde sorun yok diyorlar haftada 1 falan yenebilirBendeeeeee ama esim asla burgera izin vermitor hasret kaldm . suan hazir o yokken bimin pizzalarindan aldirdim yigenime yaptik yedik ohhhh :))
Öyle bi durum varsa tabiki de çalışma bakmakla yükümlü eşin zaten , olurmu öyle şeyİyi demişsin ağzına vermiş zaten lafıben işimden de memnun olmadığım için arkadaşım , işverenim lohusayken bile gelmemi istiyor işe falan.. Allah akıl fikir versin herkese..
Bende bugün nezle oldumSanırm nezle oluyorum ☹
Boğazm yanıyor hapsurup duruyorum burun akıntısı da ufaktan başladıBende bugün nezle oldum
Benm doktorum adacayi disinda hepsni icebilirsin dedi 2 bardak maxBoğazm yanıyor hapsurup duruyorum burun akıntısı da ufaktan başladı ☹
Ihlamur içiliyor du demi?
Ben burun spreyi olarak denizsuyu kullandim bugun. Cay icmedim onun yerine limon yedim. Bir an önce toparlaniriz insallah.Boğazm yanıyor hapsurup duruyorum burun akıntısı da ufaktan başladı ☹
Ihlamur içiliyor du demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?