2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Orası öyle ama ben organik şeyler göremiyorum herşey hormon olmuş marketten aldiklarimiz evde yaptıklarımız ne kadar sağlıklı?
Ben kararsiz kaldigin icin fikir beyan ettim. Yoksa koyde yasayip kendi tavugun inegin olcak hazir yem vermiceksn ki herseyin organik olabilsin

İyi demişsin ağzına vermiş zaten lafıben işimden de memnun olmadığım için arkadaşım , işverenim lohusayken bile gelmemi istiyor işe falan.. Allah akıl fikir versin herkese..

Bak

Canınız çekçek ama burger iskender pizza lahmacun asla ve asla bıkmam hee bide çiğ köfte ayyy ben çok acıktım yaaaaaaa
Bendeeeeee ama esim asla burgera izin vermitor hasret kaldm . suan hazir o yokken bimin pizzalarindan aldirdim yigenime yaptik yedik ohhhh :))

Bendeeeeee ama esim asla burgera izin vermitor hasret kaldm . suan hazir o yokken bimin pizzalarindan aldirdim yigenime yaptik yedik ohhhh :))
Benimki karışmıyor valla ohh bende öyle olunca seçemiyorum işte
Ohh afiyetler olsun canım ben bitek pizzada yiyorum sucuğu ama normalde sucuk sosis salam çıkardım hayatımdan kola falan içmiyorum limonata yapıyorum kendim bide ayran severim bana biseyler oluyorrrrrr

Hamileliktende degil normaldede istemez burgerda kurt cikan haberler oluyoya oyuzden . bende sucuk yemiyorum ama simdi pizzada goturdum valla :) bide yumurtadan tiksindim ben sanki kokusu bile rahatsiz ediyor

İyi demişsin ağzına vermiş zaten lafıben işimden de memnun olmadığım için arkadaşım , işverenim lohusayken bile gelmemi istiyor işe falan.. Allah akıl fikir versin herkese..
Öyle bi durum varsa tabiki de çalışma bakmakla yükümlü eşin zaten , olurmu öyle şey

Ay yemek yedim ama yemez olaydim. Ne guzel bugun hic bulanti olmamisti. Ustelik normalde cok severek yedigim yemeklerdi.
Ne yiyim coocuugum ben yaranamadim sana :)
Anca peynir ekmek iyi geliyo. O da beyaz ekmek degil maya kokuyo yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…