2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hanimlar vajinal enfeksiyon mantar kasinti olan hamisler vardi aramizda doktora gittilermi ilac kullanabildilermi kullandilarsa ne verdi ismi nedir?

Makine çamaşıri bitiriyorsa eşime söylüyorum sepeti taşıyor,asiyorum,kuruyunca toplayip esimi cagiriyorum tekrar ben süpürge tutuyorum o siliyor,bulaşıklar makineye,onun dışında yemekleri sabahtan yapmaya çalışıyorum,bende sürekli yatış ve uykudayım nerdeyse

Ben de gün içinden çok acıkıyorum her şeyi yiyebilirim diye düşünüyorum ama öyle olmuyor. Sadece ev yemekleri yiyebiliyorum. Onu da zorla acıkınca midem ağrıyor diye yiyorum.hiç lezzet almıyorum. Ben dışarda yemek yemeyi de severim ama midem almıyor. 3 Aydan sonra değişir sanırım. İlk hamileliğimde bu kadar net hatırlamıyorum yemeği zorla yediğimi. Sadece çaya ve paketli ürünlere bulantım olmuştu. Bakalım ne kadar sürecek

Ah işte. Benim tercümanım oldun canım yıllarca evde oturup gün gün gezip dedikodu yapmışlar.ne anlarlar bizim halimizden. Bu isim koyma mevzusuna gelince. İlk kızımda bir kere atak yaptı isim için ama ağzının payını alınca birdahada cesaret edemedi. Kimin haddineymiş Okadar zahmet çekiyoruz. Tabikide bizim hakkımız.çokmu ağır oldu. Sinirleniyorum bu kaynana mevzularında ben

Kızlar birşey sormak istiyorum. Troid hormonu hakkında bilgisi olan varmı daha önce hamileliğinde sorun yaşayıp ilaç kullanan.Bende troit sorunu çıktı. Fazla çalışıyormuş. Emekli bir dahiliye uzmanı fazla çalıştığında kullanılan ilaç hamilelikte biraz risk yaratıyor. Aslında baya tehlikeli dedi. Doktorunla bu konuyu mutkala derinlemesine konuş. İlaç kullanmadan alternatif yöntemler hakkında bilgi al dedi. Çok kafama takıldı. Az çalıştığında kullanılan ilaç tehlikeli değilmiş mesela. Varmı bu konuyla ilgili bilgisi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…