2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ama bitmiyor ya bitmiyoooooorrrr hep bi yatma isteği

Hanimlar vajinal enfeksiyon mantar kasinti olan hamisler vardi aramizda doktora gittilermi ilac kullanabildilermi kullandilarsa ne verdi ismi nedir?
Canım zalain diye bir krem vardı kaşıntım var diyince ben 1 kere kullandım çok zor durumda kalırsan hafifçe sür dedi bol su içiyorum geçti benim ilaç krem kullanma taraftarı değilim çok zor durumda kalmadıkça

Bulantılar başlıyor bu saatte doktorun dediğine göre bulantılar her bünyede aynı saatte olmuyormuş. Kendine saat seçiyormuş. Benimki bu saatleri seçmiş

Hanimlar vajinal enfeksiyon mantar kasinti olan hamisler vardi aramizda doktora gittilermi ilac kullanabildilermi kullandilarsa ne verdi ismi nedir?

Bana da zalain verdi doktorum. Kullanmak istemiyorum ama 1 gün kullanmasam tekrar kaşıntı başlıyor. Bırakma kullan o zaman dedi doktorda. Tüm hamilelik böyle mi geçecek bilmiyorum sürekli mantar kaşıntı. En zararsızı zalain miş

Benim bile geçtiyse geçer bence benim hamilelik öncesinde de sürekli olurdu bol su iç çamaşırını ütüle

Hamileliktende degil normaldede istemez burgerda kurt cikan haberler oluyoya oyuzden . bende sucuk yemiyorum ama simdi pizzada goturdum valla :) bide yumurtadan tiksindim ben sanki kokusu bile rahatsiz ediyor
Genelde hamilelikle tiksinme oluyor yumurtaya nedendir bilmem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…