Makine çamaşıri bitiriyorsa eşime söylüyorum sepeti taşıyor,asiyorum,kuruyunca toplayip esimi cagiriyorum tekrar ben süpürge tutuyorum o siliyor,bulaşıklar makineye,onun dışında yemekleri sabahtan yapmaya çalışıyorum,bende sürekli yatış ve uykudayım nerdeyse
Canım zalain diye bir krem vardı kaşıntım var diyince ben 1 kere kullandım çok zor durumda kalırsan hafifçe sür dedi bol su içiyorum geçti benim ilaç krem kullanma taraftarı değilim çok zor durumda kalmadıkça
Bulantılar başlıyor bu saatte doktorun dediğine göre bulantılar her bünyede aynı saatte olmuyormuş. Kendine saat seçiyormuş. Benimki bu saatleri seçmiş
Canım zalain diye bir krem vardı kaşıntım var diyince ben 1 kere kullandım çok zor durumda kalırsan hafifçe sür dedi bol su içiyorum geçti benim ilaç krem kullanma taraftarı değilim çok zor durumda kalmadıkça
Bana da zalain verdi doktorum. Kullanmak istemiyorum ama 1 gün kullanmasam tekrar kaşıntı başlıyor. Bırakma kullan o zaman dedi doktorda. Tüm hamilelik böyle mi geçecek bilmiyorum sürekli mantar kaşıntı. En zararsızı zalain miş
Bana da zalain verdi doktorum. Kullanmak istemiyorum ama 1 gün kullanmasam tekrar kaşıntı başlıyor. Bırakma kullan o zaman dedi doktorda. Tüm hamilelik böyle mi geçecek bilmiyorum sürekli mantar kaşıntı. En zararsızı zalain miş
Hamileliktende degil normaldede istemez burgerda kurt cikan haberler oluyoya oyuzden . bende sucuk yemiyorum ama simdi pizzada goturdum valla :) bide yumurtadan tiksindim ben sanki kokusu bile rahatsiz ediyor
Benimde aklimdan hep zararli seyler geciyor. Ama iyi yedim bu zamana kadar bide ben diyetten cikmistim gozum donmustu biraz. Neyse uslu uslu ev yemegimi yerim birazdan
ilk gebelik mi? Benim iki gün sonra perinotoloji ye randevum var biz ikiz olduğu için riskli grubundayiz riskli gebelik uzmanı gozetimi altında olmalıyız.