- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Biliyorum canım bilemedim demişsin ya o yüzden dedim ben. Ama benim ilk bebeğimde 9. Haftada (belkide daha fazlaydi) sanki birşey döndü içimde gibi bisey olmustu ama kimse inanmıyorAynen canim ben demedim zaten hareket diye
Çok haklısın canım belki ayda 1 pizzanın içinde yenebilir zaten çok olmuyor onun içinde yada ayrılabilir içinden .Arkadaşlar sucuk yazanlar olmuş. Doktorlar pek önermiyor ama siz bilirsiniz. Ben sucuk delisi bi Kayseri'li üstelik Afyon'da yaşayan bi hamile olarak daha ağzıma sürmedim. Toxoplasma negatif cikti bide bende daha da temkinliyim yesillik ve fermente ete
Canım çok istiyor ama napalım sabredicemÇok haklısın canım belki ayda 1 pizzanın içinde yenebilir zaten çok olmuyor onun içinde yada ayrılabilir içinden .
Bende salam sosis sucuk yemiyorum
Benim hiç istemiyor. Bebegin için sabırCanım çok istiyor ama napalım sabredicem
Çok şükür bayağı iradeliymişim zatenBenim hiç istemiyor. Bebegin için sabır
E anneyiz biz artikÇok şükür bayağı iradeliymişim zaten
Ama tek sıkıntı kasinti degilki bu mantar rahimdeki bebeğe ulaşmazmi tedavisi gerekli degilmi? SlBana da zalain verdi doktorum. Kullanmak istemiyorum ama 1 gün kullanmasam tekrar kaşıntı başlıyor. Bırakma kullan o zaman dedi doktorda. Tüm hamilelik böyle mi geçecek bilmiyorum sürekli mantar kaşıntı. En zararsızı zalain miş
Olabilir yani biri yerken bakamiyorum bileKokusundan bence çünkü kokuya karşı çok hassas olunuyor
Arkadaşlar sucuk yazanlar olmuş. Doktorlar pek önermiyor ama siz bilirsiniz. Ben sucuk delisi bi Kayseri'li üstelik Afyon'da yaşayan bi hamile olarak daha ağzıma sürmedim. Toxoplasma negatif cikti bide bende daha da temkinliyim yesillik ve fermente ete
Arkadaşlar sucuk yazanlar olmuş. Doktorlar pek önermiyor ama siz bilirsiniz. Ben sucuk delisi bi Kayseri'li üstelik Afyon'da yaşayan bi hamile olarak daha ağzıma sürmedim. Toxoplasma negatif cikti bide bende daha da temkinliyim yesillik ve fermente ete
Gunaydin hamişler.
Çok güzel bir gün olsun. Kontrolleri olanların coook güzel gecsin, aklinda deli gibi sorularılar olanlar her bir sorusuna cevap bulsun, benim kusmuklu olanlara da istah diliyorum en acilinden
Ben evde yapıyorum burgeri pizza sadece dışardanBence ayda 1 yenmeli
Öğrenilebiliyor evet ama kesin olmuyorGünaydın kızlar , cinsiyet en erken hangi haftada görülebilir bir arkadaş 11. Haftada öğrenmiş yüzde yüz doğru sonuç olmamakla birlikte erkek denmiş dün ...ileriki haftalarda kesinleşir muhtemelen.
Cinsiyet bence 14den önce yanıltır. Bakalım ben bayram sonrası gidicem 12 haffalık olmuş olcak ne dicekler acebaaaGünaydın kızlar , cinsiyet en erken hangi haftada görülebilir bir arkadaş 11. Haftada öğrenmiş yüzde yüz doğru sonuç olmamakla birlikte erkek denmiş dün ...ileriki haftalarda kesinleşir muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?