2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arkadaşlar sucuk yazanlar olmuş. Doktorlar pek önermiyor ama siz bilirsiniz. Ben sucuk delisi bi Kayseri'li üstelik Afyon'da yaşayan bi hamile olarak daha ağzıma sürmedim. Toxoplasma negatif cikti bide bende daha da temkinliyim yesillik ve fermente ete

Çok haklısın canım belki ayda 1 pizzanın içinde yenebilir zaten çok olmuyor onun içinde yada ayrılabilir içinden .
Bende salam sosis sucuk yemiyorum

Ama tek sıkıntı kasinti degilki bu mantar rahimdeki bebeğe ulaşmazmi tedavisi gerekli degilmi? Sl

Gunaydin kizlar ,dun riskli gebelik dr na gittim dr kanama alanin yok dedi cok sukur ama kese etrafinda dejenerasyonlar olmus her kanamamda rahim bebegi atmak istedigi icin o esnaflarda olmus,bir canli dogumla sonlanan gebeliğin olmus dedi ilk kizimdan icin kilosu da iyi dogmus dedi 3450 gr dogmustu kizim demek ki bebeklerin bu dejenerasyonlara ragmen buyuyor icinde dedi bebekte bsy yok gelisimi iyi dedi progestani iciyordum fitil olarak kullan dedi daha etkili dedi oyle olacak bklm Allah korusun bebeklerimizi bugun de şeker için kan vercem biraz yuksek buldu sanirim

Biz sucugu kendi etimizden yaptirmistik o yuzden yiyodum

Biz sucugu kendi etimizden yaptirmistik o yuzden yiyodum

Günaydın kızlar bir şey sorcam ya dün ilk defa yatsı sırasında ayağa kalkarken sol kasığımdan bir şey çekildi gibi oldu ve her kalkmak istediğimde feci ağrı hissettim. Sonra da ilk defa oturarak namaz kıldım valla dün baya yerde oturarak kurutmalık biber patlıcan falan yapmıştım acaba onunda mı etkisi oldu ki

Günaydın kızlar , cinsiyet en erken hangi haftada görülebilir bir arkadaş 11. Haftada öğrenmiş yüzde yüz doğru sonuç olmamakla birlikte erkek denmiş dün ... ileriki haftalarda kesinleşir muhtemelen.
Öğrenilebiliyor evet ama kesin olmuyor

Günaydın kızlar , cinsiyet en erken hangi haftada görülebilir bir arkadaş 11. Haftada öğrenmiş yüzde yüz doğru sonuç olmamakla birlikte erkek denmiş dün ... ileriki haftalarda kesinleşir muhtemelen.
Cinsiyet bence 14den önce yanıltır. Bakalım ben bayram sonrası gidicem 12 haffalık olmuş olcak ne dicekler acebaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…