- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
Çok oturmam iyi değil çok oturma bir daha canım ya yat yada yürü yorulmamak koşuluyla dedi doktorumGünaydın kızlar bir şey sorcam ya dün ilk defa yatsı sırasında ayağa kalkarken sol kasığımdan bir şey çekildi gibi oldu ve her kalkmak istediğimde feci ağrı hissettim. Sonra da ilk defa oturarak namaz kıldım valladün baya yerde oturarak kurutmalık biber patlıcan falan yapmıştım acaba onunda mı etkisi oldu ki
Yaklaşık bi 3 saat yerde oturdum ondan oldu o zaman çok korktum gece bir şey olcak diye Rabbim korusun yavrularımızı bize bağışlasınÇok oturmam iyi değil çok oturma bir daha canım ya yat yada yürü yorulmamak koşuluyla dedi doktorum
1bosgebelik 1kimyasal gebelik var ins rabbim bebislerimi bana bagislar bu sefer benim Dr perinotoloji falan demedi kendisi takip ediyor kalp atislarinida bir duysak bir nebze rahatliycak icim bende hic belirti yok ne bulanti ne bisey ara ara kasik batmasi oluyor okadar bunlarda Beni tedirginlestiriyor Benim Dr kese gorduk ama sevinmek icin erken dedi kalp atislarini duyalim dedi simdi eve git bayramdan sonra gel bebislerini buyut dedi sagolsun hep moral veriyor bana Anliycan cok korkuyorum pit pit seslerini duysam duaedin banailk gebelik mi? Benim iki gün sonra perinotoloji ye randevum var biz ikiz olduğu için riskli grubundayiz riskli gebelik uzmanı gozetimi altında olmalıyız.
en güzeliBen evde yapıyorum burgeri pizza sadece dışardan
Bende bayramdan sonra gidicem 11.hafta olmuş olacak merak ettim şuan acaba söyler mi ki Rabbimden önce sağlık.Cinsiyet bence 14den önce yanıltır. Bakalım ben bayram sonrası gidicem 12 haffalık olmuş olcak ne dicekler acebaaa
İlk defa duyuyorum eti buzluktan çıkarıp yeniden buzluğa atmayı. dondurulmuş ürün yeniden donduruluyor muGunaydin bayanlarrrr herkese bebislerinle mutlu gunler....
Kurban bayraminda biz hamisler icin onemli birsey ogrendim show tv doc.Dr orcun soyledi kolobasilinden dolayi ve mikroptan dolayi hamileler eti direkt yememeli once 1gun dondurmali sonra buzluktan alt bolmeye alip (DISARI DEGIL BUZDOLABINA) 2saat bekletip sonra tekrar dondurucuya koymali bunu 3kez yaparak soklama yapip eti oyle tuketmeliler dedi bilginiz olsun enazindan Ben 1 2 kez soklamadan yemeyi dusunmuyorum.... Buarada hamburger pizza sucuk midye yiyen arkadaslar karbonhidrat agirlikli beslenmek kisa sureli tokluk saglayacak buyuzden ani acikmalariniz dahada siddetli olacak ilk baslardan kilo almayin bence derimsucuk ve midyede mikrop ve civadan dolayi onerilmiyor diye biliyorum
Musmutlu hamilelikler hepimize ins
Inşallah duyarsın1bosgebelik 1kimyasal gebelik var ins rabbim bebislerimi bana bagislar bu sefer benim Dr perinotoloji falan demedi kendisi takip ediyor kalp atislarinida bir duysak bir nebze rahatliycak icim bende hic belirti yok ne bulanti ne bisey ara ara kasik batmasi oluyor okadar bunlarda Beni tedirginlestiriyor Benim Dr kese gorduk ama sevinmek icin erken dedi kalp atislarini duyalim dedi simdi eve git bayramdan sonra gel bebislerini buyut dedi sagolsun hep moral veriyor bana Anliycan cok korkuyorum pit pit seslerini duysam duaedin bana
Canım bu defa hayırlısiyla kucaklarsin inş.1bosgebelik 1kimyasal gebelik var ins rabbim bebislerimi bana bagislar bu sefer benim Dr perinotoloji falan demedi kendisi takip ediyor kalp atislarinida bir duysak bir nebze rahatliycak icim bende hic belirti yok ne bulanti ne bisey ara ara kasik batmasi oluyor okadar bunlarda Beni tedirginlestiriyor Benim Dr kese gorduk ama sevinmek icin erken dedi kalp atislarini duyalim dedi simdi eve git bayramdan sonra gel bebislerini buyut dedi sagolsun hep moral veriyor bana Anliycan cok korkuyorum pit pit seslerini duysam duaedin bana
Gunaydin bayanlarrrr herkese bebislerinle mutlu gunler....
Kurban bayraminda biz hamisler icin onemli birsey ogrendim show tv doc.Dr orcun soyledi kolobasilinden dolayi ve mikroptan dolayi hamileler eti direkt yememeli once 1gun dondurmali sonra buzluktan alt bolmeye alip (DISARI DEGIL BUZDOLABINA) 2saat bekletip sonra tekrar dondurucuya koymali bunu 3kez yaparak soklama yapip eti oyle tuketmeliler dedi bilginiz olsun enazindan Ben 1 2 kez soklamadan yemeyi dusunmuyorum.... Buarada hamburger pizza sucuk midye yiyen arkadaslar karbonhidrat agirlikli beslenmek kisa sureli tokluk saglayacak buyuzden ani acikmalariniz dahada siddetli olacak ilk baslardan kilo almayin bence derimsucuk ve midyede mikrop ve civadan dolayi onerilmiyor diye biliyorum
Musmutlu hamilelikler hepimize ins
Kaşıntı değilde yanma şikayetim vardı benim doktor vajinal progestan kullandığın içinde olabilir ama kaşıntın da olursa travazol kullanabilirsin demişti.Hanimlar vajinal enfeksiyon mantar kasinti olan hamisler vardi aramizda doktora gittilermi ilac kullanabildilermi kullandilarsa ne verdi ismi nedir?
Cig ete dokunma olayını bayramda kayinvalideme nasil anlatsamİlk kez duydum ben de bunu farklı bi bilgi. O zaman tam çözülmeden tekrar atılıyodur buzluğa çünkü iyice çözdürüp dondurmakta zararlı. Benim doktorum eti çok iyi pişir çiğ ete dokunma diye uyardı ilk gittiğimde. Bayramda artık eldivenle halletcem işleri
INSALLAH HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLUR. O PITPITLARI DUYUNCA TÜM BU STRESLERINI UNUTURSUN1bosgebelik 1kimyasal gebelik var ins rabbim bebislerimi bana bagislar bu sefer benim Dr perinotoloji falan demedi kendisi takip ediyor kalp atislarinida bir duysak bir nebze rahatliycak icim bende hic belirti yok ne bulanti ne bisey ara ara kasik batmasi oluyor okadar bunlarda Beni tedirginlestiriyor Benim Dr kese gorduk ama sevinmek icin erken dedi kalp atislarini duyalim dedi simdi eve git bayramdan sonra gel bebislerini buyut dedi sagolsun hep moral veriyor bana Anliycan cok korkuyorum pit pit seslerini duysam duaedin bana
Ben kullanıyorum çok etki eden bi kremKaşıntı değilde yanma şikayetim vardı benim doktor vajinal progestan kullandığın içinde olabilir ama kaşıntın da olursa travazol kullanabilirsin demişti.
İlk bebegimde hamileligin sonuna doğru mantar olmuştu bende. Doktor bir ilaç vermişti fitil seklinde ama şimdi hatirlamiyorum adını. Dogumda da doktoruma hemşire "bebeğin yüzünde kizarikliklar var" dedi. Doktorum da "anne yakın zamanda mantar geçirdi" demişti. Tabi ben heyecandan ve bulantidan kendimde konuşacak gücü bulup detay soramamistim. Siz sorunca aklima geldi yineAma tek sıkıntı kasinti degilki bu mantar rahimdeki bebeğe ulaşmazmi tedavisi gerekli degilmi? Sl
Peki bu geçici bir kızarıklık mıydı ?İlk bebegimde hamileligin sonuna doğru mantar olmuştu bende. Doktor bir ilaç vermişti fitil seklinde ama şimdi hatirlamiyorum adını. Dogumda da doktoruma hemşire "bebeğin yüzünde kizarikliklar var" dedi. Doktorum da "anne yakın zamanda mantar geçirdi" demişti. Tabi ben heyecandan ve bulantidan kendimde konuşacak gücü bulup detay soramamistim. Siz sorunca aklima geldi yine
Cig ete dokunma olayını bayramda kayinvalideme nasil anlatsamher seye çok pinpirikleniyirmusum gibi bi tavrı varda kendisinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?