2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok oturmam iyi değil çok oturma bir daha canım ya yat yada yürü yorulmamak koşuluyla dedi doktorum

Çok oturmam iyi değil çok oturma bir daha canım ya yat yada yürü yorulmamak koşuluyla dedi doktorum
Yaklaşık bi 3 saat yerde oturdum ondan oldu o zaman çok korktum gece bir şey olcak diye Rabbim korusun yavrularımızı bize bağışlasın

ilk gebelik mi? Benim iki gün sonra perinotoloji ye randevum var biz ikiz olduğu için riskli grubundayiz riskli gebelik uzmanı gozetimi altında olmalıyız.
1bosgebelik 1kimyasal gebelik var ins rabbim bebislerimi bana bagislar bu sefer benim Dr perinotoloji falan demedi kendisi takip ediyor kalp atislarinida bir duysak bir nebze rahatliycak icim bende hic belirti yok ne bulanti ne bisey ara ara kasik batmasi oluyor okadar bunlarda Beni tedirginlestiriyor Benim Dr kese gorduk ama sevinmek icin erken dedi kalp atislarini duyalim dedi simdi eve git bayramdan sonra gel bebislerini buyut dedi sagolsun hep moral veriyor bana Anliycan cok korkuyorum pit pit seslerini duysam duaedin bana

Gunaydin bayanlarrrr herkese bebislerinle mutlu gunler....
Kurban bayraminda biz hamisler icin onemli birsey ogrendim show tv doc.Dr orcun soyledi kolobasilinden dolayi ve mikroptan dolayi hamileler eti direkt yememeli once 1gun dondurmali sonra buzluktan alt bolmeye alip (DISARI DEGIL BUZDOLABINA) 2saat bekletip sonra tekrar dondurucuya koymali bunu 3kez yaparak soklama yapip eti oyle tuketmeliler dedi bilginiz olsun enazindan Ben 1 2 kez soklamadan yemeyi dusunmuyorum.... Buarada hamburger pizza sucuk midye yiyen arkadaslar karbonhidrat agirlikli beslenmek kisa sureli tokluk saglayacak buyuzden ani acikmalariniz dahada siddetli olacak ilk baslardan kilo almayin bence derim sucuk ve midyede mikrop ve civadan dolayi onerilmiyor diye biliyorum
Musmutlu hamilelikler hepimize ins

Cinsiyet bence 14den önce yanıltır. Bakalım ben bayram sonrası gidicem 12 haffalık olmuş olcak ne dicekler acebaaa
Bende bayramdan sonra gidicem 11.hafta olmuş olacak merak ettim şuan acaba söyler mi ki Rabbimden önce sağlık. sağ el bileğimde tendomlarda hasar olduğu için yaklaşık 1.5 aydır alter kullanıyorum dün ters bi hareket yaptım gece ağrısından öldüm resmen bide hala geçmeyen bel ağrım var buara tam regl dönemlerim süreç gerçekten zor ilerliyor üstüne hergü-n 8-5 çalışıyorum Allah hepimize kolaylıklar versin

İlk defa duyuyorum eti buzluktan çıkarıp yeniden buzluğa atmayı. dondurulmuş ürün yeniden donduruluyor mu

Inşallah duyarsın

Canım bu defa hayırlısiyla kucaklarsin inş.
Doktorun iyiyse zaten degistirmene gerek yok.Çok dikkat et kendine ins. en kısa zamanda kalp atislarini da duyarsin☺

İlk kez duydum ben de bunu farklı bi bilgi. O zaman tam çözülmeden tekrar atılıyodur buzluğa çünkü iyice çözdürüp dondurmakta zararlı. Benim doktorum eti çok iyi pişir çiğ ete dokunma diye uyardı ilk gittiğimde. Bayramda artık eldivenle halletcem işleri

Gunaydin kizlar..
Ay masallah sayfalar ucmus Hepimize saglikli hayirli hamilelik gecirmek nasip etsin Rabbbim insallah.. bende bugun gidicem kontrole yeni bi dr a basliyorum. Bakalim insallah elektrigimiz tutar.

Kadinlar klubunde bende bayag cinsiyetle ilgili forumlara bakiyorum. Ramzi teorisi, kesedeki konuma gore cinsiyet tahmini vs diye konular var biraz ilgimi cekti. Insan merak ediyor iste

Oncelikle saglikli,eli ayagi duzgun tabiki❤ Rabbim gonlumuze gore versin insallah..

Oglumda asiri kusmustum. Bunda sabah kahvalti oncesi ozellikle acken fenalik bi basiyo yiyince duruluyo. Oglumda eksi sarimsakli bayilirdim. Simdi tatli ve meyve gozum donuyo valla uyku halim var genel olarak halsizim..
Bakalim kucuk mercimek kiz mi erkek mi

Hanimlar vajinal enfeksiyon mantar kasinti olan hamisler vardi aramizda doktora gittilermi ilac kullanabildilermi kullandilarsa ne verdi ismi nedir?
Kaşıntı değilde yanma şikayetim vardı benim doktor vajinal progestan kullandığın içinde olabilir ama kaşıntın da olursa travazol kullanabilirsin demişti.

Cig ete dokunma olayını bayramda kayinvalideme nasil anlatsam her seye çok pinpirikleniyirmusum gibi bi tavrı varda kendisinin

INSALLAH HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLUR. O PITPITLARI DUYUNCA TÜM BU STRESLERINI UNUTURSUN

Arkadaşlar hamilelikte antibiyotik kullanmak zorunda kalan var mı aranızda ?
Yanağımda küçük bir sivilce gibi başlayan ama sonrasında gözümün altına kadar şişiren aknemsi bir şey çıktı .
Pazartesi kontrole gittiğimde doktoruma danıştım baktı elledi , şiş ve kızarık olduğunu görünce antibiyotik kullan dedi ( ben krem önerisi istiyordum) Bana bir kutu antibiyotik yazdı ve 3 gün günde bir kez kullanmamı bebeğe bir zararı olmayacağını kullanabileceğimi söyledi. Ama ben almadım. Aile hekimime göründüm o da antibiyotik krem yazdı şuan sabah akşam onu sürüyorum en azından haptan daha masumdur diye düşünüyorum ..

Ama tek sıkıntı kasinti degilki bu mantar rahimdeki bebeğe ulaşmazmi tedavisi gerekli degilmi? Sl
İlk bebegimde hamileligin sonuna doğru mantar olmuştu bende. Doktor bir ilaç vermişti fitil seklinde ama şimdi hatirlamiyorum adını. Dogumda da doktoruma hemşire "bebeğin yüzünde kizarikliklar var" dedi. Doktorum da "anne yakın zamanda mantar geçirdi" demişti. Tabi ben heyecandan ve bulantidan kendimde konuşacak gücü bulup detay soramamistim. Siz sorunca aklima geldi yine

Peki bu geçici bir kızarıklık mıydı ?

Cig ete dokunma olayını bayramda kayinvalideme nasil anlatsam her seye çok pinpirikleniyirmusum gibi bi tavrı varda kendisinin

Doktor söylediğinde benim eşim yanımdaydı Allahtan. Ben söylesem pimpirikleniyorum sanabilirdide oğluna güveni tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…