- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Evet, sonra kızarık yerler pütür pütür oldu. Dermokozmetik bir markanin yoğun nemlendiricisini önerdi doktoru. 1 ay icinde geçti. Fakat cildi hep hassas çocuğun. Biraz kiloluydu da, isilik olmadığımız gün yoktu yaz aylarında. 7 yaşında ama hala öylePeki bu geçici bir kızarıklık mıydı ?
Günaydın annişkolar. . . Kontrolü olanlara güzel haberler diliyorum efenim...
Günaydın kızlar gece saat 3 buçuğa kadar bulantı ve kusma yaşadım. Her gece aynı sey alıstık artıkkaçıncı haftada geçer hiçbir fikrim yok kendimi aylardir hamile gibi hissediyorum halbuki 8.haftamdayım daha. Randevusu olanlar güzel haberlerle dönsünler inşallah
Geçecek inşallah diye umut ediyorum. Çok yorucu gece uykusu alamamakOff bende gece bulananlardanım saat 10 gibi başlıyor sabahı sabah ediyoruz. 12.haftada biter diyorlar inşallah. Ben kızımda hiç yaşamadım bulantı bu bitirdi beni
Dualarımız seninle ..Günaydın benimde bugün kontrolüm var inşallah herşey yolundadır ve artık bebeği görebilirim. Kanamam az az devam ediyor hala zaten. Bilemiyorum artık herşeyin hayırlısı
Bende de bazen kaşıntı oluyor ve krem kullanıyorum bişey olur mu kiEvet, sonra kızarık yerler pütür pütür oldu. Dermokozmetik bir markanin yoğun nemlendiricisini önerdi doktoru. 1 ay icinde geçti. Fakat cildi hep hassas çocuğun. Biraz kiloluydu da, isilik olmadığımız gün yoktu yaz aylarında. 7 yaşında ama hala öyle
sanmıyorum tatlım doktorum bir şey olmaz dedi ama sen yine de kendi doktoruna da danış. Bir de en ufak bir kaşıntıya sürme. Zaten biliyorsundur çok sabunla yıkama ıslak bırakma vs vs ..Bende de bazen kaşıntı oluyor ve krem kullanıyorum bişey olur mu ki
Bendede yok kişiden kişiye degisiyorkızlar bulantılarınız ne zaman başladı ya, bende hiç bir hamilelik belirtisi yok anlamadm insan emin olamıyo boyle olunca da
Resim yok canım bidaha atar misinherkese merhaba kızlarevet miniğimizi bizde gördük geldik ilk kez kalbini dinledik.. .9 haftam bitiyor zatıallleri 8+3 e uyumlu çıktı ...özele gittim bugün hiç baktırmamışım gibi testleri yeniden verdim idrarda dahil...iyotlu folik asit kullanmamı söyledi 3 4 tane isim yazdı...buda resmimiz
Inşallah güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın benimde bugün kontrolüm var inşallah herşey yolundadır ve artık bebeği görebilirim. Kanamam az az devam ediyor hala zaten. Bilemiyorum artık herşeyin hayırlısı
hemen görmüssün..telefondan sonradan ekliodum.. şimdi varResim yok canım bidaha atar misin
Masallahhemen görmüssün..telefondan sonradan ekliodum.. şimdi var
Hala bulantım yok olmasını çok istiyorum.çünkü benim gebeliğim 1 hafta geriden geliyor bebişi gördük ama kalbini duyamadık henüz.Günaydın kızlar gece saat 3 buçuğa kadar bulantı ve kusma yaşadım. Her gece aynı sey alıstık artıkkaçıncı haftada geçer hiçbir fikrim yok kendimi aylardir hamile gibi hissediyorum halbuki 8.haftamdayım daha. Randevusu olanlar güzel haberlerle dönsünler inşallah
benm de hiç yok canım kalbini gördük biz de daha dinlemedik amaHala bulantım yok olmasını çok istiyorum.çünkü benim gebeliğim 1 hafta geriden geliyor bebişi gördük ama kalbini duyamadık henüz.
Ben de hiç bir belirti yok çok korkunçkızlar bulantılarınız ne zaman başladı ya, bende hiç bir hamilelik belirtisi yok anlamadm insan emin olamıyo boyle olunca da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?