Bizim bebiş henüz canlanmamış normalde 6+5tim ama bebek 5+4 çıktı o yüzden henüz canlanmemış olabilir dedi doktor.Bu şekilde olan var mı acaba çok merak ediyorum bi de korkuyorum.şu an bebiş 2.3 mmbenm de hiç yok canım kalbini gördük biz de daha dinlemedik ama
Yinede yenimi cikti buda eskiden biz herseyi yapardik dicektir :)))Doktor söylediğinde benim eşim yanımdaydı Allahtan. Ben söylesem pimpirikleniyorum sanabilirdide oğluna güveni tam
Bende cok yiyorum bu aralarKızlar benim canım mayonez çok çekiyor ya her sabah yiyorum resmen
Yumurtanın üstüne sıkıp sıkıp yiyorum durduramıyorum kendimiBende cok yiyorum bu aralar
Afiyet bal şeker olsun arkadaşımYumurtanın üstüne sıkıp sıkıp yiyorum durduramıyorum kendimi
Sağol arkadaşım da çiğ yumurta varmış ya içindeAfiyet bal şeker olsun arkadaşımneden somurtuyorsun canın çekiyorsa ye tabi. Bir mayonezden bebişlerimize bir şey olmaz merak etmeyin onlar çoook güçlü
Haftasinq gore buyukmu sanki 2.3 diyosun cnku. Benim 5-6 haftarda yarim cm di :))Bizim bebiş henüz canlanmamış normalde 6+5tim ama bebek 5+4 çıktı o yüzden henüz canlanmemış olabilir dedi doktor.Bu şekilde olan var mı acaba çok merak ediyorum bi de korkuyorum.şu an bebiş 2.3 mm
bir sürü testten geçiyorlar paketlenen kadar yeterki iyi bir marka olsun. Sende dışarıda bırakma buzdolabında muhafaza et açıldıktan sonraSağol arkadaşım da çiğ yumurta varmış ya içinde
Ay yumurta yiyemiyorum ise. ben sirf mayonez yemek icin onunla yenileblcek yemekler seciyorum :)Yumurtanın üstüne sıkıp sıkıp yiyorum durduramıyorum kendimi
Tost patates he bide karışık kizartmada çok güzel oluyorAy yumurta yiyemiyorum ise. ben sirf mayonez yemek icin onunla yenileblcek yemekler seciyorum :)
Canım cm olarak 0.23cm benimki.belki küçük olduğu için kalbi atmıyordur değil mi?ömrümden ömür gitti ne zormuş.Haftasinq gore buyukmu sanki 2.3 diyosun cnku. Benim 5-6 haftarda yarim cm di :))
Valla ben bayadır tiksinmedim bide acı biber canım istiyor sabah sabahbir sürü testten geçiyorlar paketlenen kadar yeterki iyi bir marka olsun. Sende dışarıda bırakma buzdolabında muhafaza et açıldıktan sonraAllahın izniyle bir şey olmaz. Benimde canım salam sosis çekti bir kaç gün yedim sonra tiksindim. Belki sana da öyle olur
EVEt canım dikkat ediyorum haftada bir sürmeye gayret ediyorumsanmıyorum tatlım doktorum bir şey olmaz dedi ama sen yine de kendi doktoruna da danış. Bir de en ufak bir kaşıntıya sürme. Zaten biliyorsundur çok sabunla yıkama ıslak bırakma vs vs ..
Cümleyi okuyunca bile midem bulandı desemKızlar benim canım mayonez çok çekiyor ya her sabah yiyorum resmen
Ne guzellll ben hala ayni ne bulanti ne biseyCümleyi okuyunca bile midem bulandı desemZararlı ne varsa tiksindim. Bir tek ekmekten tiksinemiyorum. Tek ekmek atiyorum bazen ağzıma. Bulantimi alıyor. Çay ve kahve meslek bağımlısıydım. Özellikle filtre kahve ve türk kahvesi kutularını görünce bile midem bulanıyor. Kahvaltıda kefir falan içiyorum. O derece tuhaflaştı alışkanlıklarım.
Kıymetini bilin bence bulantisiz günlerin. Çıkarsam rahatlayacam sanki, o da olmuyorNe guzellll ben hala ayni ne bulanti ne bisey
Benim hiç olmaz canım büyük ihtimalleKıymetini bilin bence bulantisiz günlerin. Çıkarsam rahatlayacam sanki, o da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?