2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
benm de hiç yok canım kalbini gördük biz de daha dinlemedik ama
Bizim bebiş henüz canlanmamış normalde 6+5tim ama bebek 5+4 çıktı o yüzden henüz canlanmemış olabilir dedi doktor.Bu şekilde olan var mı acaba çok merak ediyorum bi de korkuyorum.şu an bebiş 2.3 mm

Midem hep havalarda olduğu için gece çok zor uykuya geçtim en son yastığıma kolonya döküp uyudumbu sabahta erkenden sağlık ocağına gittim testler perşembe günü yapılıyormuş yani yarın yine yeniden hadi erken kalkmışken ev dandini modunda olduğu için toparlayım dedim saatlerdir evle bakışıyoruz

Bizim bebiş henüz canlanmamış normalde 6+5tim ama bebek 5+4 çıktı o yüzden henüz canlanmemış olabilir dedi doktor.Bu şekilde olan var mı acaba çok merak ediyorum bi de korkuyorum.şu an bebiş 2.3 mm
Haftasinq gore buyukmu sanki 2.3 diyosun cnku. Benim 5-6 haftarda yarim cm di :))

Sağol arkadaşım da çiğ yumurta varmış ya içinde
bir sürü testten geçiyorlar paketlenen kadar yeterki iyi bir marka olsun. Sende dışarıda bırakma buzdolabında muhafaza et açıldıktan sonra Allahın izniyle bir şey olmaz. Benimde canım salam sosis çekti bir kaç gün yedim sonra tiksindim. Belki sana da öyle olur

Valla ben bayadır tiksinmedim bide acı biber canım istiyor sabah sabah

sanmıyorum tatlım doktorum bir şey olmaz dedi ama sen yine de kendi doktoruna da danış. Bir de en ufak bir kaşıntıya sürme. Zaten biliyorsundur çok sabunla yıkama ıslak bırakma vs vs ..
EVEt canım dikkat ediyorum haftada bir sürmeye gayret ediyorum

Kızlar benim canım mayonez çok çekiyor ya her sabah yiyorum resmen
Cümleyi okuyunca bile midem bulandı desem Zararlı ne varsa tiksindim. Bir tek ekmekten tiksinemiyorum. Tek ekmek atiyorum bazen ağzıma. Bulantimi alıyor. Çay ve kahve meslek bağımlısıydım. Özellikle filtre kahve ve türk kahvesi kutularını görünce bile midem bulanıyor. Kahvaltıda kefir falan içiyorum. O derece tuhaflaştı alışkanlıklarım.

Ne guzellll ben hala ayni ne bulanti ne bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…