- 14 Temmuz 2019
- 499
- 466
- 103
- 36
Canm benim dün 6+2 çıktı..boyuda 5.43 mm di..yani yarım cm..çok ufak daha ondan duyamadın kalp atışını içini ferah tut..duyacaksın inşallahCanım cm olarak 0.23cm benimki.belki küçük olduğu için kalbi atmıyordur değil mi?ömrümden ömür gitti ne zormuş.
Bende bende ketçap ve mayonez delisi oldum.ekmek arası yapıp yemişlipim varKızlar benim canım mayonez çok çekiyor ya her sabah yiyorum resmen
Yumurtanın üstüne sıkıp sıkıp yiyorum durduramıyorum kendimi
Her seferinde yemicem diyorum ama yok canım çekiyor bide acı biberBende bende ketçap ve mayonez delisi oldum.ekmek arası yapıp yemişlipim var
Normal kırıp yiyorum üstüne haşlanmış yumurta yiyorumSeninki daha fenaymış yaa haşlanmış yumurtayı görmeye tahammülüm yok
Ne güzel kilo vermişsiniz. Hamilelik boyunca dikkat edilince de çok kilo almazsınız. Vücut alışmıştır.800 gr da şişlik falandır. Benim hemen göğüslerim ve midem şişti öyle devam ediyorAh kizlar 55 kg verdim 15 ayda. Su an ne kadar temkinliyim bi bilseniz ama hersey nasi bi tatli ve albenili geliyo nasi tatli geliyo. Ilk 3 ay almamak uzerine dedim ama 800 gr fazla ciktim 7 haftaligim.
2 haziranSat neydi canım senin. Beraber gibiyiz sanki
İnşallah gülüm ya.muz ve sütlü nesquik bi de kaşar badem çok geliştiriyormuş bebeği aklınızda olsun.bakalım muz yiyerek bebeği geliştirmeye çalışacağımCanm benim dün 6+2 çıktı..boyuda 5.43 mm di..yani yarım cm..çok ufak daha ondan duyamadın kalp atışını içini ferah tut..duyacaksın inşallah
Şubat sonu o çocuk doğacakacabaaaa
Bende de bulantı falan yok çok fazla da olmadı tek sorunum idrara çok sık çıkmakNe guzellll ben hala ayni ne bulanti ne bisey
Benimde öyle canım sanırım biz bulantı yasamiycazBende de bulantı falan yok çok fazla da olmadı tek sorunum idrara çok sık çıkmak
Tabiki daha kucuk suan 6 haftanin ortasnda duymustm kalp atisi ben rahat ol stres yapma kendine daha canim :)Canım cm olarak 0.23cm benimki.belki küçük olduğu için kalbi atmıyordur değil mi?ömrümden ömür gitti ne zormuş.
canın sağolsun inşallahh sağlıklı bir gebelik nasip etsin Rabbim yakın zamanda. yine de başka bir göz görse mi diye düşünmeden duramıyorum.Arkadaşlar kese yok doktor beta hcg istedi sonra alttan muayene edecek ve kendi kendine yok olmuş mu ona bakacak. Sonrasında artık bakacak duruma yani artık grubumuzdan çıkma vaktim gelmiş. Inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum.
Yok canım zaten BETA HCG az yükseliyordu ve 7+4 olduğu halde bebek yoktu üzerine bugün kese de yok artık. Gittigim doktora güveniyorum zaten bu kadar beklemesi bile doktorun bir umuttu. Bakalım hayırlısı artık. Beta hcg sonucunu bekliyorum alttan muayene için bakalım ne çıkacakcanın sağolsun inşallahh sağlıklı bir gebelik nasip etsin Rabbim yakın zamanda. yine de başka bir göz görse mi diye düşünmeden duramıyorum.
İNŞALLAH bir mücize olur olmasa da Rabbim diğer ay nasip eder inşallahYok canım zaten BETA HCG az yükseliyordu ve 7+4 olduğu halde bebek yoktu üzerine bugün kese de yok artık. Gittigim doktora güveniyorum zaten bu kadar beklemesi bile doktorun bir umuttu. Bakalım hayırlısı artık. Beta hcg sonucunu bekliyorum alttan muayene için bakalım ne çıkacak
Benimde bu aralar hafif hafif var ama acikinca oluyor biseyler yiyince hemen geciyorBenimde öyle canım sanırım biz bulantı yasamiycaz
Canim hakkinda hayirlisi olsun insaallah rabbim en kisa zamanda saglikli bir bebek nasib eder sanaYok canım zaten BETA HCG az yükseliyordu ve 7+4 olduğu halde bebek yoktu üzerine bugün kese de yok artık. Gittigim doktora güveniyorum zaten bu kadar beklemesi bile doktorun bir umuttu. Bakalım hayırlısı artık. Beta hcg sonucunu bekliyorum alttan muayene için bakalım ne çıkacak
Canim bu hallerine dua et sesini cikarma hiçkızlar bulantılarınız ne zaman başladı ya, bende hiç bir hamilelik belirtisi yok anlamadm insan emin olamıyo boyle olunca da
Bende hic yok sanirim ilkinde de olmamisti zatenBenimde bu aralar hafif hafif var ama acikinca oluyor biseyler yiyince hemen geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?