2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Günaydın herkese bayanlar. Sizi bu sıralar maalesef uzaktan takip ediyorum. Çünkü izin dönemi ve bazı arkadaşlar izinli olduğu icin çok yoğun calisiyorum. Benimde Rabbim nasip ederse ikinci bebişim olcak. Bir oğlum var 22 aylık. Altı haftalıkken devlet Hastanesi'ne gitmiştim. Kalp atışını görmüştük. Onun dışında daha gidemedim. Ankara'daDoktor arayisindayim. İnşallah geç kalmamisimdir. Hepinizi öpüyorum. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebislerimizi kucagimiza aliriZ

Gunaydin incir konusunda bildigim kadariyla dusuk yaptirio diyorlar istersen tuketme Ben incir maydanoz ve nane tuketmiyorum bunlarI biliyorum yanlis dogru emin degilim arastir istersen

Tüm doktorlar bumu söylüyor ilk gebeliklerde geç hissediliyor 2. Gebelikte daha erken hissediliyor ve karın daha çabuk büyüyor diye inşallah sağlıkla alırız kucağımıza maşallah
Tam olarak bunu tecrübe ettim :) kızımı 18 haftada oğlumu 16 haftada hissettim ve oğlumda karnım devasaydı

Günaydın hayırlı olsun bebeğiniz ben kızımı Ankara’da Sebahat Turan ‘da doğurdum. Hipnozla ve doğal Doğum şeklinde Çok memnun kaldım şimdi başka bir şehirde yaşıyorum maalesef. Yoksa bu bebeğimi de kesinlikle onunla doğurmak isterdim. Size de öneririm

Kacinci haftana girdin canim. Ben daha 8in icindeyim asla fark edilmez zaten bu kadar erken de fark etmek icin sabirsizlaniyorum ben de.
Bugün 11+0 Salı günü gitmiştim doktora. Sırt üstü yatınca karnımda sanki su dolu bir şişe hareket ediyor gibi hissediyorum. Her zaman olmuyor. Gaz sancısı değil. Evet çok erken haklısın. Başkası dese karıştırıyor derdim. Belki bende karıştırıyorum

İlk doğumum sezaryen olduğu için eminim :)) boşuna değil yani :) Elbette bir şey farketmez. doktorumla konustuğum için Şubat diyorum.
inşallah her şey düşündüğün gibi olur canım. Ben doğumu konuşup kararlaştırmayı bırak daha cinsiyet için heveslenemiyorum . Allah korusun bir şey olursa diye . Duyuyoruz görüyoruz gerçekten çok acı.

günaydın arkadaşlar.Doktora kalp atışı için 7.haftada gitmiştik.Bi dahaki randevu 12.haftada.Bana süre cok uzun geldi.Sizler hangi sıklıkla gidiyorsunuz kontrole

Merhabalar bende insallah Mart annesi olacağım 2. Bebeğim yorucu bir hamilelik geçecek sanırım 2. Kez anne olanlar için:) mide bulantılarım cok fazla doğal yolla bir çare bulabilen varmı acaba geceleri uyku bile uyutmuyor

Ben o pıt pıtların bebek hareketi olduğunu sanmıyorum ya.
Ya damar atıyordur, ya bağırsak hareketidir bence.
Çok çok küçükler, hissedilmez gibi geliyor.

Bende bu hafta gittim 35 gün sonra gel dedi..banada uzun geldi açıkçası ...
Bende 6+5 de gitmistim 11+5 e verdi randevu bence de uzun sure fakat cokta girmemek lazimm ultrasona. Bende biraz 13 e dogru gitmek istiyorum cinsiyeti ogrenmek icin . ama doktor 2 li testi yapmak icin cagirdi bakalim artik .insan merakta ediyor Allah a emanetler yavrucuklar

Bende endişe ediyorum ya o arada bişey olursa çok belirtimde yok canm..Rabbime emanetler artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…