Kasidigin yerin pul pul olmasiysa var ama abartilcak kadar degil canmbende sivilce var ve kız istiyoruz inşallah hayırlısı ile kız oluroğlumda sivilce olmamıştı. Bide bende deri döküntüsü oluyor sizdede oluyor mu kızlar?
Gunaydin incir konusunda bildigim kadariyla dusuk yaptirio diyorlar istersen tuketme Ben incir maydanoz ve nane tuketmiyorum bunlarI biliyorum yanlis dogru emin degilim arastir istersenBen çok meyve tüketiyorum galiba. Günde 4 kayısı , bir dal üzüm 10 tane kadar taneli , 4 ya da 5 incir, 2 armut, kuru üzüm, kuru erik 5 tane. Çok mu bu kadar. Yedikten sınra çok pişman oluyorum ama yemek istiyorum. Gebelik şekerinden de korkuyorum ama yemekten daha çok meyve yemek istiyorum.. aklım çok karışık.
Tam olarak bunu tecrübe ettim :) kızımı 18 haftada oğlumu 16 haftada hissettim ve oğlumda karnım devasaydıTüm doktorlar bumu söylüyor ilk gebeliklerde geç hissediliyor 2. Gebelikte daha erken hissediliyor ve karın daha çabuk büyüyor diye inşallah sağlıkla alırız kucağımıza maşallah
Ohhh masallahBenim gibi 3. De artık rahata bağlarsın
Günaydın hayırlı olsun bebeğinizGünaydın herkese bayanlar. Sizi bu sıralar maalesef uzaktan takip ediyorum. Çünkü izin dönemi ve bazı arkadaşlar izinli olduğu icin çok yoğun calisiyorum. Benimde Rabbim nasip ederse ikinci bebişim olcak. Bir oğlum var 22 aylık. Altı haftalıkken devlet Hastanesi'ne gitmiştim. Kalp atışını görmüştük. Onun dışında daha gidemedim. Ankara'daDoktor arayisindayim. İnşallah geç kalmamisimdir. Hepinizi öpüyorum. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebislerimizi kucagimiza aliriZ
Bugün 11+0 Salı günü gitmiştim doktora. Sırt üstü yatınca karnımda sanki su dolu bir şişe hareket ediyor gibi hissediyorum. Her zaman olmuyor. Gaz sancısı değil. Evet çok erken haklısın. Başkası dese karıştırıyor derdim. Belki bende karıştırıyorumKacinci haftana girdin canim. Ben daha 8in icindeyim asla fark edilmez zaten bu kadar erken de fark etmek icin sabirsizlaniyorum ben de.
Sanki su dolu şişe sağa sola basınç yapıyor.Aaa çok şaşırdım nasıl hareketler hissediyosun ve ne zamandır. Bende de pıt pıt bişeyler oluyo ama bebek değildir diyorum ben
inşallah her şey düşündüğün gibi olur canım. Ben doğumu konuşup kararlaştırmayı bırak daha cinsiyet için heveslenemiyorum . Allah korusun bir şey olursa diye . Duyuyoruz görüyoruz gerçekten çok acı.İlk doğumum sezaryen olduğu için eminim :)) boşuna değil yani :) Elbette bir şey farketmez. doktorumla konustuğum için Şubat diyorum.
Parol içiyorum çok şiddetli olduğunda.Başka bir çözümü yok.Bi çüzümün var mı
Bende bu hafta gittim 35 gün sonra gel dedi..banada uzun geldi açıkçası ...günaydın arkadaşlar.Doktora kalp atışı için 7.haftada gitmiştik.Bi dahaki randevu 12.haftada.Bana süre cok uzun geldi.Sizler hangi sıklıkla gidiyorsunuz kontrole
Yok canım, eczaneden direkt alabilirsin.Regenesis max kullanan hamişler reçetelimi satılıyor
1 ay sonra yani, normal kontrol süresi, başlangıçta ayda bir olur kontroller.günaydın arkadaşlar.Doktora kalp atışı için 7.haftada gitmiştik.Bi dahaki randevu 12.haftada.Bana süre cok uzun geldi.Sizler hangi sıklıkla gidiyorsunuz kontrole
Bende 6+5 de gitmistim 11+5 e verdi randevu bence de uzun sure fakat cokta girmemek lazimm ultrasona. Bende biraz 13 e dogru gitmek istiyorum cinsiyeti ogrenmek icin . ama doktor 2 li testi yapmak icin cagirdi bakalim artik .insan merakta ediyor Allah a emanetler yavrucuklarBende bu hafta gittim 35 gün sonra gel dedi..banada uzun geldi açıkçası ...
Bende endişe ediyorum ya o arada bişey olursa çok belirtimde yok canm..Rabbime emanetler artıkkBende 6+5 de gitmistim 11+5 e verdi randevu bence de uzun sure fakat cokta girmemek lazimm ultrasona. Bende biraz 13 e dogru gitmek istiyorum cinsiyeti ogrenmek icin . ama doktor 2 li testi yapmak icin cagirdi bakalim artik .insan merakta ediyor Allah a emanetler yavrucuklar
Merhabalar bende insallah Mart annesi olacağım 2. Bebeğim yorucu bir hamilelik geçecek sanırım 2. Kez anne olanlar için:) mide bulantılarım cok fazla doğal yolla bir çare bulabilen varmı acaba geceleri uyku bile uyutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?