- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
benım de gün boyu devam ediyor bulantım.Tansiyonum da düşüyor ondan da oluyor sanırım.Cubuk kraker,leblebi ile bastırmaya calısıyorum bulantımı.Aşırı derecede de iştahsızlık yasıyorum.Yediklerim peynir ekmek haslanmıs patates makarna.Merhabalar bende insallah Mart annesi olacağım 2. Bebeğim yorucu bir hamilelik geçecek sanırım 2. Kez anne olanlar için:) mide bulantılarım cok fazla doğal yolla bir çare bulabilen varmı acaba geceleri uyku bile uyutmuyor
Hala bulantın yok değil miBende endişe ediyorum ya o arada bişey olursa çok belirtimde yok canm..Rabbime emanetler artıkk
canım maydonoz için ben de öyle duydum ama incir tam tersi özellikle gebelikte çok faydalı bir şey aşırı tüketimde şekeri yükseltir sadece ona dikkat etmek lazım yani, tam mevsimi de şuan ben de çok tüketiyorum :)Gunaydin incir konusunda bildigim kadariyla dusuk yaptirio diyorlar istersen tuketme Ben incir maydanoz ve nane tuketmiyorum bunlarI biliyorum yanlis dogru emin degilim arastir istersen
yok canmHala bulantın yok değil mi
Hayırlı sonuçları bekliyoruz canmGünaydın kızlar bizimde bugün kontrolümüz var insallah herşey yolundadır cunku az olan niğde bulantim 2 3 gündür geçti fazla bi belirtim yok o yüzden cok endişeli meraklıyım
Canım ben şimdi fizik tedavi doktoruna geldim. Benim birde fibromiyaljim var . Baş ağrısıda eklenince üstüne çıldırıcak seviyeye geldim 2-3 gündür. Doktor bana alternatif yöntemlerden uyguluyacak. Alın bölgene sıcak yada soğuk uygulayabilirsin ama hangisinin iyi geldiğini bilmen gerekiyor. Bir de duştan çıkarken ayaklarını soğuk suyla şoklamakta iyi geliyor. Şimdi doktor bana kaslarım için kuru iğneleme yapıcak. İnşallah iyi gelir.Bi çüzümün var mı
Bence takılma . bazı kadınların hiç olmaz diyorlar . çevremdede var bulantısı olmayan hamileler. Benimde 2 gebeligimde asiri bulantili gecti ama simdi okadar bulanmiyor ara ara oluyor geciyor. Cok kilo veriyordum simdi almisim bileyok canm
Canim randevun nasil geçti?Ohhh masallahbenimde 2. Sayilir canim
Gecmis olsun canım . fibromiyalji cok kotu yaa annem asiri derece yasiyor o agrilari . cocumu yuzmeye giderek buldu . hamileliktede cok faydali istersen cevrende varsa gidebilecegin havuz kesinlikle dene derim bana dua etCanım ben şimdi fizik tedavi doktoruna geldim. Benim birde fibromiyaljim var . Baş ağrısıda eklenince üstüne çıldırıcak seviyeye geldim 2-3 gündür. Doktor bana alternatif yöntemlerden uyguluyacak. Alın bölgene sıcak yada soğuk uygulayabilirsin ama hangisinin iyi geldiğini bilmen gerekiyor. Bir de duştan çıkarken ayaklarını soğuk suyla şoklamakta iyi geliyor. Şimdi doktor bana kaslarım için kuru iğneleme yapıcak. İnşallah iyi gelir.
Çok saol canmBence takılma . bazı kadınların hiç olmaz diyorlar . çevremdede var bulantısı olmayan hamileler. Benimde 2 gebeligimde asiri bulantili gecti ama simdi okadar bulanmiyor ara ara oluyor geciyor. Cok kilo veriyordum simdi almisim bile
kızlar antibiyotik hakkında bilgisi olan yok sanırımArkadaşlar hamilelikte antibiyotik kullanmak zorunda kalan var mı aranızda ?
Yanağımda küçük bir sivilce gibi başlayan ama sonrasında gözümün altına kadar şişiren aknemsi bir şey çıktı .
Pazartesi kontrole gittiğimde doktoruma danıştım baktı elledi , şiş ve kızarık olduğunu görünce antibiyotik kullan dedi ( ben krem önerisi istiyordum) Bana bir kutu antibiyotik yazdı ve 3 gün günde bir kez kullanmamı bebeğe bir zararı olmayacağını kullanabileceğimi söyledi. Ama ben almadım. Aile hekimime göründüm o da antibiyotik krem yazdı şuan sabah akşam onu sürüyorum en azından haptan daha masumdur diye düşünüyorum ..
Kar zarar hesabı yapılıyor diye biliyorum. İlaç mı bebek için daha zararlı yoksa enfeksiyon mu? Özellikle ilk 3 ay daha fazla diklat edilmeli. Ben ilkinde hiç zararı yok demelerine rağmen parol bile kullanmadım. Bunda da kullanmayı düşünmüyorum. Sadece son dönemde mantar olmuştu. Bu ilacı kullanmak zorundayız dediği için kullanmıştım. Yani bunu en iyi doktorunuz bilecektirkızlar antibiyotik hakkında bilgisi olan yok sanırım
anladım canım . Benim doktor da o kadar normal bişey gibi söyledi ki kullanabilirsin bi sorun yok falan diye. Bayram üstü yüzümde kocaman bir şişlik ve yarayla gezmek istemediğim için sordum bende. Ama kremle idare ediyorum.Kar zarar hesabı yapılıyor diye biliyorum. İlaç mı bebek için daha zararlı yoksa enfeksiyon mu? Özellikle ilk 3 ay daha fazla diklat edilmeli. Ben ilkinde hiç zararı yok demelerine rağmen parol bile kullanmadım. Bunda da kullanmayı düşünmüyorum. Sadece son dönemde mantar olmuştu. Bu ilacı kullanmak zorundayız dediği için kullanmıştım. Yani bunu en iyi doktorunuz bilecektir
canım merhaba, benim de tüp bebek, hangi ilaçlara devam ediyorsun şuanMerhaba arkadaslar bende allah izin verirse 2020 mart annesi olacagim . tup bebek ile hamile kaldim merak ettikleriniz olursa sorabilirsiniz. :)
Doktorların da bu konuda görüşleri farklı muhtemelen. Ben diğer bebeğimde doktora gittiğimde (8 haftaliktim) felaket bir grip geçiriyordum. Burun tıkalı, öksürük başlamış, içim çıkıyor öksürükten. Eşim birşey oneremez misiniz dedi. Bir tek burun için okyanus suyu kullanabilirsiniz, başka birşey vermem gebelik açısından dogru olmaz demişti. Dediğim gibi hamilelikte tek ilacim mantar için verilen fitildi, emzirdigim 2 yılda da bir kere mastit olduğumda antibiyotik kullandım. O dönemde de sütü sagip sagip atmış, dolapta biriktirdiğim sütleri kullanmıştım. Normalde de ilaç karşıtı bir yapım vardır, çocukla birlikte dozu aşmış olabilirimanladım canım . Benim doktor da o kadar normal bişey gibi söyledi ki kullanabilirsin bi sorun yok falan diye. Bayram üstü yüzümde kocaman bir şişlik ve yarayla gezmek istemediğim için sordum bende. Ama kremle idare ediyorum.
Aman aman inşallah kullanmak zorunda kalma kalmayalımDoktorların da bu konuda görüşleri farklı muhtemelen. Ben diğer bebeğimde doktora gittiğimde (8 haftaliktim) felaket bir grip geçiriyordum. Burun tıkalı, öksürük başlamış, içim çıkıyor öksürükten. Eşim birşey oneremez misiniz dedi. Bir tek burun için okyanus suyu kullanabilirsiniz, başka birşey vermem gebelik açısından dogru olmaz demişti. Dediğim gibi hamilelikte tek ilacim mantar için verilen fitildi, emzirdigim 2 yılda da bir kere mastit olduğumda antibiyotik kullandım. O dönemde de sütü sagip sagip atmış, dolapta biriktirdiğim sütleri kullanmıştım. Normalde de ilaç karşıtı bir yapım vardır, çocukla birlikte dozu aşmış olabilirim
Cok sukur canim kalp atislarini dinletti :) kan idrar verdim bakalimCanim randevun nasil geçti?
Hayirlisi canm Allah gonlune gire versin. Benmde iki kizim varbende sivilce var ve kız istiyoruz inşallah hayırlısı ile kız oluroğlumda sivilce olmamıştı. Bide bende deri döküntüsü oluyor sizdede oluyor mu kızlar?
kızlar antibiyotik hakkında bilgisi olan yok sanırım
Havuzda yasak ki hamilelikte. Bu ağrılar canımdan bezdiriyor beni. Allahım herkese şifa versinGecmis olsun canım . fibromiyalji cok kotu yaa annem asiri derece yasiyor o agrilari . cocumu yuzmeye giderek buldu . hamileliktede cok faydali istersen cevrende varsa gidebilecegin havuz kesinlikle dene derim bana dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?