2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
benım de gün boyu devam ediyor bulantım.Tansiyonum da düşüyor ondan da oluyor sanırım.Cubuk kraker,leblebi ile bastırmaya calısıyorum bulantımı.Aşırı derecede de iştahsızlık yasıyorum.Yediklerim peynir ekmek haslanmıs patates makarna.

Gunaydin incir konusunda bildigim kadariyla dusuk yaptirio diyorlar istersen tuketme Ben incir maydanoz ve nane tuketmiyorum bunlarI biliyorum yanlis dogru emin degilim arastir istersen
canım maydonoz için ben de öyle duydum ama incir tam tersi özellikle gebelikte çok faydalı bir şey aşırı tüketimde şekeri yükseltir sadece ona dikkat etmek lazım yani, tam mevsimi de şuan ben de çok tüketiyorum :)

Bi çüzümün var mı
Canım ben şimdi fizik tedavi doktoruna geldim. Benim birde fibromiyaljim var . Baş ağrısıda eklenince üstüne çıldırıcak seviyeye geldim 2-3 gündür. Doktor bana alternatif yöntemlerden uyguluyacak. Alın bölgene sıcak yada soğuk uygulayabilirsin ama hangisinin iyi geldiğini bilmen gerekiyor. Bir de duştan çıkarken ayaklarını soğuk suyla şoklamakta iyi geliyor. Şimdi doktor bana kaslarım için kuru iğneleme yapıcak. İnşallah iyi gelir.

Gecmis olsun canım . fibromiyalji cok kotu yaa annem asiri derece yasiyor o agrilari . cocumu yuzmeye giderek buldu . hamileliktede cok faydali istersen cevrende varsa gidebilecegin havuz kesinlikle dene derim bana dua et

kızlar antibiyotik hakkında bilgisi olan yok sanırım

Kar zarar hesabı yapılıyor diye biliyorum. İlaç mı bebek için daha zararlı yoksa enfeksiyon mu? Özellikle ilk 3 ay daha fazla diklat edilmeli. Ben ilkinde hiç zararı yok demelerine rağmen parol bile kullanmadım. Bunda da kullanmayı düşünmüyorum. Sadece son dönemde mantar olmuştu. Bu ilacı kullanmak zorundayız dediği için kullanmıştım. Yani bunu en iyi doktorunuz bilecektir

anladım canım . Benim doktor da o kadar normal bişey gibi söyledi ki kullanabilirsin bi sorun yok falan diye. Bayram üstü yüzümde kocaman bir şişlik ve yarayla gezmek istemediğim için sordum bende. Ama kremle idare ediyorum.

Doktorların da bu konuda görüşleri farklı muhtemelen. Ben diğer bebeğimde doktora gittiğimde (8 haftaliktim) felaket bir grip geçiriyordum. Burun tıkalı, öksürük başlamış, içim çıkıyor öksürükten. Eşim birşey oneremez misiniz dedi. Bir tek burun için okyanus suyu kullanabilirsiniz, başka birşey vermem gebelik açısından dogru olmaz demişti. Dediğim gibi hamilelikte tek ilacim mantar için verilen fitildi, emzirdigim 2 yılda da bir kere mastit olduğumda antibiyotik kullandım. O dönemde de sütü sagip sagip atmış, dolapta biriktirdiğim sütleri kullanmıştım. Normalde de ilaç karşıtı bir yapım vardır, çocukla birlikte dozu aşmış olabilirim

Aman aman inşallah kullanmak zorunda kalma kalmayalım

bende sivilce var ve kız istiyoruz inşallah hayırlısı ile kız olur oğlumda sivilce olmamıştı. Bide bende deri döküntüsü oluyor sizdede oluyor mu kızlar?
Hayirlisi canm Allah gonlune gire versin. Benmde iki kizim var bende deri dokuntusu yok canm yalniz tenim onceldi hasasslasti

Canım ben kızıma hamileyken 4 5 gün kullanmak zorunda kaldım. Hem üst hem alt 20lik dişim aynı anda iltihaplandı. Ağzımı açamaz olmuştum pipetle besleniyodum. Doktor beslenmende lazım artık ama ağzını açabilir olunca hemen bırak diyerek verdi. Öyle içtim bikaç gün. En zararsız denilen parol bile karaciğeri yoruyor. Çok rahatsız ediciyse ağrı falan veriyorsa kullan ama çok zorda değilsen boş yere kimyasala maruz kalma

Gecmis olsun canım . fibromiyalji cok kotu yaa annem asiri derece yasiyor o agrilari . cocumu yuzmeye giderek buldu . hamileliktede cok faydali istersen cevrende varsa gidebilecegin havuz kesinlikle dene derim bana dua et
Havuzda yasak ki hamilelikte. Bu ağrılar canımdan bezdiriyor beni. Allahım herkese şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…