2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar günaydın birkaç gündür gece fitil koyup sabah kalktığımda köyü sarı hatta hafif kahve leke oluyor ya. Fitil akıntı yapar ama renk tedirgin ediyor. Sizde de oldu mu hiç?

Merhaba canm hayrli olsun 2 gundur progestan igneyi birakip hapina gectim crinone jel ve folbiol kullaniyor suan . biraktik diger ilaclari yavas yavas elhamdulillah
ben de progynex hibor bir de folattro kullanıyorum canım, onun dışında hep kullantığım tiroid ilacım var mecbur... inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza:)

Doktor aksini soylemediyse havuz yasak değil ama temizliginden emin oldugunuz bi yere gitmek lazim. Bir de cocuk havuzuna girmemek lazim malum bol çişli oluyor
Evet haklısım canım. Doktorumla bir konuşayım. Yaşadığım yerde pek fazla seçenek yok. Ağrılardan kurtulayımda ne olursa razıyım. Deniz havuz farketmez. Çocukların havuzu dediğin gibi fazla çişli ama yetişkinlerin de pek duyarlı olduklarını sanmıyorum bu konuda.

Kızlar sizde de dik oturunca batma oluyor mu?dik oturduğumda alttan birşey batıyor yamularak oturuyorum bi de siz folik asit dışında herhangi bir vitamin kullanıyor musunuz omega 3 vs?

acaba cinsiyetmi farkliki diger ikisinin cinsiyeti ne bu arada

ben de progynex hibor bir de folattro kullanıyorum canım, onun dışında hep kullantığım tiroid ilacım var mecbur... inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza:)
Troit ilacı kullanıyorum yazmışsın. Geçen gün yazmıştım ama kimse görmedi yazdığımı. Benimde troitlerim hızlı çalışıyormuş. Daha hapa başlamadık bir ay daha kontrol edilicek. Ama bir doktor hızlı çalıştığında kullanılan ilaç çok tehlikeli senin ve bebeğin için demişti. Senin bu konuda bir bilgin varmı canım. Okadar çok şey üst üste geliyorki. Artık vücudum taşımamaya başladı. Ağrı sızı. Bulantı. Hepsi bir arada. Birde bu çıktı

Acı şeyleri düşünmüyoruz hep pozitiff :) Polyanna gibi takılmaya çalışıyorum. İlk hamileliğimde kafam rahattı çok mutlu guzel bir hamilelik gecirdim bunda aynı şey geçerli değil maalesef. Ama dediğim gibi güzel şeyler düşünürsek güzel olacağına inanıyorum ve bunun için zorluyorum kendimi ve inanın çok zorlanıyorum. Siz de rahat olun lütfen her şey çok güzel olsun inşallah :)

günaydın arkadaşlar.Doktora kalp atışı için 7.haftada gitmiştik.Bi dahaki randevu 12.haftada.Bana süre cok uzun geldi.Sizler hangi sıklıkla gidiyorsunuz kontrole
Ben de 7. haftada gittim 5 hafta sonra ikili test ve cinsiyet tahmini için gel dedi. Kanama vs bir sıkıntı yoksa ileri tarihte çağırıyorlar :)

Günaydinn kizlarr. Nasil gidiyor? Randevusu olanlar her şey yolundadır umarim. Sizin de göbeğiniz çıkmaya başladı mı ufak ufak?

Slm kızlar kontrolümüzden geldik çok şükür 6 haftalık kalbi atıyor ama duyamadık.. 2 yerde kanama alanı var dedi doktor bide 5 cm kist var kanana alanı ne oluyor başına gelen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…