- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Kac cm olmus miniginCok sukur canim kalp atislarini dinletti :) kan idrar verdim bakalim
1.9 cm 2 cm deKac cm olmus minigincok heyacanliyim bende
Yaa hizla buyuyorlar resmen1.9 cm 2 cm de7+6olacaktim bugun ultrasonda 8+3 cikti
Maşallah canım. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Yarın sabah benimde randevum var. İnşallah bende görücem o minik hatrketleri.Kızlar bebişimi gördüm geldimAllahım esirgesin nasıl hareketlenmiş. Elleri kolları durmuyor ☺
Evet ya cok guzel bisey insallah saglikla ilerler Allah olmayanlara da nasip etsin bu duyguyuYaa hizla buyuyorlar resmencok sevindim canim benimde 9+3 bugün bakalim minnak kac günlük cikacak
Merhaba canm hayrli olsun 2 gundur progestan igneyi birakip hapina gectim crinone jel ve folbiol kullaniyor suan . biraktik diger ilaclari yavas yavas elhamdulillahcanım merhaba, benim de tüp bebek, hangi ilaçlara devam ediyorsun şuan
Benim de ayni canim, 7+2de kalp atisi icin gitmistik. Sonraki randevum 12+5tegünaydın arkadaşlar.Doktora kalp atışı için 7.haftada gitmiştik.Bi dahaki randevu 12.haftada.Bana süre cok uzun geldi.Sizler hangi sıklıkla gidiyorsunuz kontrole
Doktor aksini soylemediyse havuz yasak değil ama temizliginden emin oldugunuz bi yere gitmek lazim. Bir de cocuk havuzuna girmemek lazim malum bol çişli oluyorHavuzda yasak ki hamilelikte. Bu ağrılar canımdan bezdiriyor beni. Allahım herkese şifa versin
ben de progynex hibor bir de folattro kullanıyorum canım, onun dışında hep kullantığım tiroid ilacım var mecbur... inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza:)Merhaba canm hayrli olsun 2 gundur progestan igneyi birakip hapina gectim crinone jel ve folbiol kullaniyor suan . biraktik diger ilaclari yavas yavas elhamdulillah
Insaallah canim emeklerimizin karsiliginla hayrli saglikli evlat olurlar insaallah :)ben de progynex hibor bir de folattro kullanıyorum canım, onun dışında hep kullantığım tiroid ilacım var mecbur... inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza:)
Evet haklısım canım. Doktorumla bir konuşayım. Yaşadığım yerde pek fazla seçenek yok. Ağrılardan kurtulayımda ne olursa razıyım. Deniz havuz farketmez. Çocukların havuzu dediğin gibi fazla çişliDoktor aksini soylemediyse havuz yasak değil ama temizliginden emin oldugunuz bi yere gitmek lazim. Bir de cocuk havuzuna girmemek lazim malum bol çişli oluyor
acaba cinsiyetmi farklikiBence takılma . bazı kadınların hiç olmaz diyorlar . çevremdede var bulantısı olmayan hamileler. Benimde 2 gebeligimde asiri bulantili gecti ama simdi okadar bulanmiyor ara ara oluyor geciyor. Cok kilo veriyordum simdi almisim bile
Troit ilacı kullanıyorum yazmışsın. Geçen gün yazmıştım ama kimse görmedi yazdığımı. Benimde troitlerim hızlı çalışıyormuş. Daha hapa başlamadık bir ay daha kontrol edilicek. Ama bir doktor hızlı çalıştığında kullanılan ilaç çok tehlikeli senin ve bebeğin için demişti. Senin bu konuda bir bilgin varmı canım. Okadar çok şey üst üste geliyorki. Artık vücudum taşımamaya başladı. Ağrı sızı. Bulantı. Hepsi bir arada. Birde bu çıktıben de progynex hibor bir de folattro kullanıyorum canım, onun dışında hep kullantığım tiroid ilacım var mecbur... inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza:)
inşallah her şey düşündüğün gibi olur canım. Ben doğumu konuşup kararlaştırmayı bırak daha cinsiyet için heveslenemiyorum . Allah korusun bir şey olursa diye . Duyuyoruz görüyoruz gerçekten çok acı.
Ben de 7. haftada gittim 5 hafta sonra ikili test ve cinsiyet tahmini için gel dedi. Kanama vs bir sıkıntı yoksa ileri tarihte çağırıyorlar :)günaydın arkadaşlar.Doktora kalp atışı için 7.haftada gitmiştik.Bi dahaki randevu 12.haftada.Bana süre cok uzun geldi.Sizler hangi sıklıkla gidiyorsunuz kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?