2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Slm kızlar kontrolümüzden geldik çok şükür 6 haftalık kalbi atıyor ama duyamadık.. 2 yerde kanama alanı var dedi doktor bide 5 cm kist var kanana alanı ne oluyor başına gelen var mı
Çok sevindim canm..dikkat et kanama alanlarında geçer ne zaman çağırdı tekrar..

Slm kızlar kontrolümüzden geldik çok şükür 6 haftalık kalbi atıyor ama duyamadık.. 2 yerde kanama alanı var dedi doktor bide 5 cm kist var kanana alanı ne oluyor başına gelen var mı
benimde vardı. Dışarı çıkmayan ancak rahim içinde olan kesenin dışında bir yerde oluyormuş. Bana progestan vermişti. Vücut kanama alanını kendi kendine absorbe ediyor hatta İlaç kullanmadan atlatanlar var .

Beni de öyle 2 oğlumda çok bulantı ve kusmam vardı şimdi çok rahatım çok şükür ben de kilo aldim

canım bildiğim kadarıyla bebek ilk üç ayda kendi tiroidini üretemiyor ve seninkinden kullanıyor, bu yüzden çok çalışması az çalışmasından iyidir diye düşünüyorum ama tsh kaç çıktı senin en son? sık sık baktırmakta fayda var gebelikte tsh cok hızlı değişiveriyor

Merhaba hanımlar ben de 8+3 haftalık bir hamile olarak aranıza katıldım. 2 oğlum var bir daha çocuk düşünmüyorduk ama bir sürpriz olarak hayatımıza girdi bu minnoş da; sağlıkla kucağımıza alabiliriz inşallah. 37 yaşındayım ve 2-3 hafta süren yoğun bir halsizlik yaşadım, kollarımı kaldırmaya bile dermanım yoktu, bebişin varlığını da bu sayede öğrendik yoksa aklıma bile gelmezdi hamile olacağım. 3 gündür iyiyim çok şükür, diğer 2 hamileliğin aksine bu sefer kusma, bulantı yaşamıyorum şimdilik. Normalde izmirde yaşıyorum ama şu an ailemin yanındayım, dönüşte doktora gideceğim nasipse. İzmir bornovada devlet hastanesi ya da ünv hastanesinde doktor tavsiyeleriniz varsa alırım. İzmire yeni yerleştik, çok fazla bilgim yok maalesef

Bendede kanama alani var canim. Dusuk tehlikesi yasadim ozaman olusmus yatip dinlekdikce gecicek biseymis ama yattigim halde tamamen gecmemisti kontrole gittigimde . doktor herhangi bir yerinde olan yaranin kanamasi gibi dusun demisti neden oldu anlamasamda.

Hamileliğimi öğrendiğimde tsh 4 cıktı.İlaca basladım ben de.Her ay kontrol edilip ilacın doz ayarlanması yapılacak

En son 0.063. Serbest t3-t4 te biraz yüksek çıktı. Sürekli kontrol edilecek. İnşallah ilaç kullanmaya gerek kalmaz. bebek 3 aydan sonra anneden alıyormuş ya herşeyi.

En son 0.063. Serbest t3-t4 te biraz yüksek çıktı. Sürekli kontrol edilecek. İnşallah ilaç kullanmaya gerek kalmaz. bebek 3 aydan sonra anneden alıyormuş ya herşeyi.
bence hızlı çalışması kötü bir durum değil canım ama yine de tabi ki endokrin uzmanı takip etsin kadın doğum değil de, metabolizmayı da hızlandırıyo hiç kilo almazsın hem :)

Hamileliğimi öğrendiğimde tsh 4 cıktı.İlaca basladım ben de.Her ay kontrol edilip ilacın doz ayarlanması yapılacak
benm kalmadan önce 1,17 çıktı ilaç kullanıyodum zaten öncesinde de düzenli, haşimato var bende. gebelik oluşunca sadece 12 gün gibi kısa bir zamanda 5e fırladı, bebek sömürmüş tiroidleri :) dozu yükselttik biz de şuan düştü 1.5 çıktı en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…