Yarinda ben devlete gidicem yarin 9+3 olcaz :)Yaa hizla buyuyorlar resmencok sevindim canim benimde 9+3 bugün bakalim minnak kac günlük cikacak
Çok sevindim canm..dikkat et kanama alanlarında geçer ne zaman çağırdı tekrar..Slm kızlar kontrolümüzden geldik çok şükür 6 haftalık kalbi atıyor ama duyamadık.. 2 yerde kanama alanı var dedi doktor bide 5 cm kist var kanana alanı ne oluyor başına gelen var mı
benimde vardı. Dışarı çıkmayan ancak rahim içinde olan kesenin dışında bir yerde oluyormuş. Bana progestan vermişti. Vücut kanama alanını kendi kendine absorbe ediyor hatta İlaç kullanmadan atlatanlar var .Slm kızlar kontrolümüzden geldik çok şükür 6 haftalık kalbi atıyor ama duyamadık.. 2 yerde kanama alanı var dedi doktor bide 5 cm kist var kanana alanı ne oluyor başına gelen var mı
Kuzum ben 9. Haftaya girdim çok şükür en başından beri bi gram bulantı yokacaba cinsiyetmi farklikidiger ikisinin cinsiyeti ne bu arada
Çok sevindim canım darısı basima yarı da ben görmeye gidicemKızlar bebişimi gördüm geldimAllahım esirgesin nasıl hareketlenmiş. Elleri kolları durmuyor ☺
Yolundaymış canım çok şükürGünaydinn kizlarr. Nasil gidiyor? Randevusu olanlar her şey yolundadır umarim. Sizin de göbeğiniz çıkmaya başladı mı ufak ufak?
Beni de öyle 2 oğlumda çok bulantı ve kusmam vardı şimdi çok rahatım çok şükür ben de kilo aldimBence takılma . bazı kadınların hiç olmaz diyorlar . çevremdede var bulantısı olmayan hamileler. Benimde 2 gebeligimde asiri bulantili gecti ama simdi okadar bulanmiyor ara ara oluyor geciyor. Cok kilo veriyordum simdi almisim bile
Zayıf misin canim zayıf anneler erken hisseder diye biliyorum benim önceki gebeliklerinde pıt pıt gibi atmalarla hissetmeye başlamıştım ama daha geç sankiSanki su dolu şişe sağa sola basınç yapıyor.
Günaydinn kizlarr. Nasil gidiyor? Randevusu olanlar her şey yolundadır umarim. Sizin de göbeğiniz çıkmaya başladı mı ufak ufak?
canım bildiğim kadarıyla bebek ilk üç ayda kendi tiroidini üretemiyor ve seninkinden kullanıyor, bu yüzden çok çalışması az çalışmasından iyidir diye düşünüyorum ama tsh kaç çıktı senin en son? sık sık baktırmakta fayda var gebelikte tsh cok hızlı değişiveriyorTroit ilacı kullanıyorum yazmışsın. Geçen gün yazmıştım ama kimse görmedi yazdığımı. Benimde troitlerim hızlı çalışıyormuş. Daha hapa başlamadık bir ay daha kontrol edilicek. Ama bir doktor hızlı çalıştığında kullanılan ilaç çok tehlikeli senin ve bebeğin için demişti. Senin bu konuda bir bilgin varmı canım. Okadar çok şey üst üste geliyorki. Artık vücudum taşımamaya başladı. Ağrı sızı. Bulantı. Hepsi bir arada. Birde bu çıktı
Bendede kanama alani var canim. Dusuk tehlikesi yasadim ozaman olusmus yatip dinlekdikce gecicek biseymis ama yattigim halde tamamen gecmemisti kontrole gittigimde . doktor herhangi bir yerinde olan yaranin kanamasi gibi dusun demisti neden oldu anlamasamda.Slm kızlar kontrolümüzden geldik çok şükür 6 haftalık kalbi atıyor ama duyamadık.. 2 yerde kanama alanı var dedi doktor bide 5 cm kist var kanana alanı ne oluyor başına gelen var mı
Hamileliğimi öğrendiğimde tsh 4 cıktı.İlaca basladım ben de.Her ay kontrol edilip ilacın doz ayarlanması yapılacakcanım bildiğim kadarıyla bebek ilk üç ayda kendi tiroidini üretemiyor ve seninkinden kullanıyor, bu yüzden çok çalışması az çalışmasından iyidir diye düşünüyorum ama tsh kaç çıktı senin en son? sık sık baktırmakta fayda var gebelikte tsh cok hızlı değişiveriyor
En son 0.063. Serbest t3-t4 te biraz yüksek çıktı. Sürekli kontrol edilecek. İnşallah ilaç kullanmaya gerek kalmaz.canım bildiğim kadarıyla bebek ilk üç ayda kendi tiroidini üretemiyor ve seninkinden kullanıyor, bu yüzden çok çalışması az çalışmasından iyidir diye düşünüyorum ama tsh kaç çıktı senin en son? sık sık baktırmakta fayda var gebelikte tsh cok hızlı değişiveriyor
bence hızlı çalışması kötü bir durum değil canım ama yine de tabi ki endokrin uzmanı takip etsin kadın doğum değil de, metabolizmayı da hızlandırıyo hiç kilo almazsın hem :)En son 0.063. Serbest t3-t4 te biraz yüksek çıktı. Sürekli kontrol edilecek. İnşallah ilaç kullanmaya gerek kalmaz.bebek 3 aydan sonra anneden alıyormuş ya herşeyi.
benm kalmadan önce 1,17 çıktı ilaç kullanıyodum zaten öncesinde de düzenli, haşimato var bende. gebelik oluşunca sadece 12 gün gibi kısa bir zamanda 5e fırladı, bebek sömürmüş tiroidleri :) dozu yükselttik biz de şuan düştü 1.5 çıktı en sonHamileliğimi öğrendiğimde tsh 4 cıktı.İlaca basladım ben de.Her ay kontrol edilip ilacın doz ayarlanması yapılacak
Bende öyleyim bide karin agrisi sorma. Muz yiyince biraz duzeliyorumKızlar ayiptir soylemesi diyare olan var mi aranizda? Millet kabiz olur bende durum tan tersi
Muzdan tiksindim ki çok severdim. Şeftali yiyorum belki faydası olur.Bende öyleyim bide karin agrisi sorma. Muz yiyince biraz duzeliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?