Geçmiş olsun canım, fıstık baya alerjen malesef. Umarım tek suçlu fistiktir ve Kolayca atlatırsınız.Gidicem cnm dr a 5 mayista kontrol vardi. Alerji bolumune yonlendirmesini isticem . Esimim tavri umurumda degil mecbur goturecek me gerekiyosa fazlasini yapacak. Zaten pisman oldu yalakalik yapiyor. Oruc basina vurmustu herhalde birazda . Sut urunlerinden ziyade ben fisrik yemistim ondan supheleniyorum canim
İnşallah canımOlursunuz canım. Zamanla ve dikkatle çözülüyor.
Ben de 5 yıl önce dyson aldım. Çok şükür,iyi ki almışım. Düşünsene saat 4te okuldan geliyorsun. Yemek derdin var. Ama sen hergün son gücünle süpürge yapıyorsun. Ve abartıyor oluyorsunBizim ailelerde baslarda oyleydiler ama kendileride gorunce ikna oldular. İnan ben hamileyken yok canimla supurgemi degistirdin sirf daha iyi çeksin diye. İyi olsunlar da. Ev benim olsa halıları da degistiririm ama kiradayim
Neyseki kurtuldun, boşver...Bende alleji var, hayvan tuyu, ev tozu ve yesillik cimenlik yerlere karsi.
Kuzumunda toza var sanirim. Hapsiriyo arada.
Ama su milletin, aliscak artik, lafindan tiksindigim kadar hicbi laftan tiksinmedim..tvnin sesini acip, bebek uyurken supurgeyi yani basinda acip, kv min kabaca 'aliscak gariii'lafi gelio. Mubarek ramazan icimden hala kufur saydiriyorum.
Öyle. Analık işte. Geçen gece ben emzirirken o da sahura kalkmış. Üzerini örtüyorum emzirirken açılmış. Baktım o da benim bacaklarımı örtüyor. Ah anneciğim, hakkını nasıl ödeyeceğim dedim.Yazik kiyamam onlarda bizim anamiz. Ben yanarim yavrum sana yavrum yanar yavrusuna diye bi soz varya tamda o durum iste. Annemede uzildum rahatsizlanmis hastaneye goturmus babam tansiyonu sekeri yukselmis. Bende soylemedim o yuzden . Esim baya kabullendi durumu arastirma falan yapiyor sali gunu gidelim istersen diyo. Aksamda bulasiklari yerlestirdi .karni doyunca beynine kan gitti.
Acile sakin goturme. Pazartesi muayeneye gotur bence. En azindan onlar belirli aralıklarla hasta kabul eder. Bende haftaici goturcem artik beklemicem daha fazla
Gecmis olsun canim. Cayla sildinmi hic
Valla ınsanlar totosunu kırıp evde oturmayı basarırsa biter inşallahHaha pardonhayırlısı ya bunla da yaşamaya alışalım tam olarak bitmeyecek keşke bitse hele 2. Dalga gelirse yandık
Kizlar ben cok kotuyum tepetaklak oldum. Cisinde bir sey yok cok sukur 1 defa oldu ama tabi takipteyim... kakasinda sadece mukus kalmisti tum dokuntusude gecmisti. Az once kaka yapti mukuslu ve kanli kaka. Elimi ayagim tutmuyor. Bugun kabul gunum herhalde . Esimlede tartistik. Alerji diye diye alerji yapmisim cocugu. Bir suru agladim hala agliyorum ne yapacagimi bilmiyorum. Ben uzulunce takip et ne yedin degisik bisey mi yedin diyor. Hani 2.cocuk rahatti
Bende bazen eldiven takmıyorum nasıl buz oluyor hemen takıyorum geriBebeklerin eli soguk olur canim usumuyor yani merak etme
Aaa cok guzelmis. Ben farketmedim bu tarz tulumlar oldugunuBen geceleri böyle tulum giydiriyorum
Canım aşıdan başka çare yok malesef başka türlü bu illet dünyadan yokolmucakAşi bulunur inşallah ve lanet olasica mutasyona ugramaz umarım
Ayy evet canim valla yaramazlik ta biliyolar simdidenBendeeeminnak ayaklara bi güc gelio gece gece. Ustunu aciyo sipa kenarlara sikistiiyorumm bende battaniyeyi. Tek kat seklinde.
Insallah, asisi ilaci en az 1 sene sürermis bulunmasi,üretilmesi.Aşi bulunur inşallah ve lanet olasica mutasyona ugramaz umarım
Üstüne acma derdi yok. Battaniyesini üstünü cekcek derdide yok. Güzelde isitiyor, ayaklarida icinde serbest oldugu icin rahatta ediyor. Alt kisminda fermuari var, hani olurda altina alcak olursan diye,komple cikarmadan alabiliyorsun. Benim aldigimin icinde 2 tane ince penye seklinde daha var. Kisin 3ünü bir giydiryorsun kollarids üsümemis oluyor. Sicak havada sadece ince kismi giydiriliyor.Aaa cok guzelmis. Ben farketmedim bu tarz tulumlar oldugunu
Bende göğüs ıcu çatlağı yoktu. Hatta genel cerrak olmaması işimizi kolaylaştırır felan dedi. Ateşlenme bende olmadı ama herkeste olmayabiliyormuş bide ben erken gittim. kızardı şişti hemen gittim. Birkaç güne ateşim çıkarmış. Bazılarının hemen çıkarmış öyle dedi cerrah. 3kutu antibiyotik içtim yeni bitti. İnşallah daha da olmaz hiçbirimizde olmazBayanlar göğüs ucum baya bi çatlak hatta yarık diyebilirim nasıl düzelirDemirrrrr sen cerrah falan gittim diyordun sorunun neydi ateşlenme durumu olmuş muydu sende bende ateşte oluyor sanırım ne yapacağımı bilmiyorum
Bebeğin nörolojik gelişimi için takılmasın deniyor. Ben hiç takmadım ilk hafta hariçBende bazen eldiven takmıyorum nasıl buz oluyor hemen takıyorum geri
Masaj yapmalısın canım burun ile gözün birleştiği noktaya muhtemel göz damarı tıkalı oğlumda da olmuştuBebegimin sol gozunde akinti olusmys kizlar ,her sabah serumla temizliyorum aksamustuden beri az az geliyor yarinda pazar ne yapabilirimki
Bizim doktor kan I önemsiyor canım muhtemel alerji senşnli göster sen bir doktoraSa
Sagol canim. Ama malesef tekrar gordum kani catlaktan ziyade bizimkisi alerji belliki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?