2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Geçmiş olsun canım, fıstık baya alerjen malesef. Umarım tek suçlu fistiktir ve Kolayca atlatırsınız.

Bizim ailelerde baslarda oyleydiler ama kendileride gorunce ikna oldular. İnan ben hamileyken yok canimla supurgemi degistirdin sirf daha iyi çeksin diye. İyi olsunlar da. Ev benim olsa halıları da degistiririm ama kiradayim
Ben de 5 yıl önce dyson aldım. Çok şükür,iyi ki almışım. Düşünsene saat 4te okuldan geliyorsun. Yemek derdin var. Ama sen hergün son gücünle süpürge yapıyorsun. Ve abartıyor oluyorsun O dönem çaresizlikle 15 günde bir tülleri mi yıkamadım, 3 güne bir nevresim mi değiştirmedim, neler neler... Diyorum ya en az besin kadar zor
Canım benim evim de kira. Doktor bana hangi halıyı alırsan al birşey değişmez. Kaldır dedi. Salon ve mutfaktaki minik hariç hiç halım yok benim. Gerçekten halılı oda ile halısız odan çıkan pislik çok farklı. Yerler soğuk oluyor biraz ama katlanılıyor.

Neyseki kurtuldun, boşver...

Öyle. Analık işte. Geçen gece ben emzirirken o da sahura kalkmış. Üzerini örtüyorum emzirirken açılmış. Baktım o da benim bacaklarımı örtüyor. Ah anneciğim, hakkını nasıl ödeyeceğim dedim.
Sağolsun gitmişken yine geldi, 15gün az rahatla dedi. Gece uyanıp bebeği uyutuyor, sabah 6dan sonra alıp uyutuyor, uyumazsan ilgileniyor. Allah razı olsun

Acile sakin goturme. Pazartesi muayeneye gotur bence. En azindan onlar belirli aralıklarla hasta kabul eder. Bende haftaici goturcem artik beklemicem daha fazla

Kendi doktoruna goturcem galiba dedigin gibi gecer beoki diyirdum.gecede olmus yine ,için rahat eder cnm iyi olur

Gecmis olsun canim. Cayla sildinmi hic

Sagol cnm ,aklimada geldi aslinda ama korktum kucuk diye

Üzülme canım belki başka bir şeydir kakanin fotoğraf çekseydin dr a gosterirdin.
Acı vs yedin mi belki yediğinden

Aşi bulunur inşallah ve lanet olasica mutasyona ugramaz umarım
Canım aşıdan başka çare yok malesef başka türlü bu illet dünyadan yokolmucak
Eslemin 2. Ay aşılarını yaptırdın mı canım?
Bi arkadaşımın bebeği 2. Ay aşısınj yaptıramadan rotavirüs kapmış çok üzüldüm

Aaa cok guzelmis. Ben farketmedim bu tarz tulumlar oldugunu
Üstüne acma derdi yok. Battaniyesini üstünü cekcek derdide yok. Güzelde isitiyor, ayaklarida icinde serbest oldugu icin rahatta ediyor. Alt kisminda fermuari var, hani olurda altina alcak olursan diye,komple cikarmadan alabiliyorsun. Benim aldigimin icinde 2 tane ince penye seklinde daha var. Kisin 3ünü bir giydiryorsun kollarids üsümemis oluyor. Sicak havada sadece ince kismi giydiriliyor.

Bende göğüs ıcu çatlağı yoktu. Hatta genel cerrak olmaması işimizi kolaylaştırır felan dedi. Ateşlenme bende olmadı ama herkeste olmayabiliyormuş bide ben erken gittim. kızardı şişti hemen gittim. Birkaç güne ateşim çıkarmış. Bazılarının hemen çıkarmış öyle dedi cerrah. 3kutu antibiyotik içtim yeni bitti. İnşallah daha da olmaz hiçbirimizde olmaz
ben ilaç içerken başka mastitlerde çıktı ve şöyle bir yol buldum. Mastit çıktığında orayı o sertliği ovmaya başla çok acıyor ama ovdukça acısı azalıyor. Bir iki saat ovduğumu biliyorum. Sonra sıcak duşa giriyorum duşta da ovuyorum orası dağılsın diye. Çıkınca da bebeğe veriyorum o memeyi ve çok uzun emzirtiyorum. Sağsan da olur belki ama sağma makinesi benim meme ıcumu yara yaptı. Emerkende masaj yapıyorum. En son açılıyor. Olmazsa aynı şeylere devam ediyorum. En sonunda açılıyor. Cerrha kontrole gidince böyle açtığımı söyledim iyi yapmışsın dedi. Meme ağrımaya başlayınca sert kısmı bul ve başla ovmaya. Gecikirsen kistleşir. İlk benden şırıngayla iltihap çekti. amann hiç böyle hayal etmemiştim emzirmeyi. Gerçi şükür şimdi iyiyim. Senin ne aşamada?

Anneler bişi sorcam benim pediatri doktorum seninki prematüre doğduğu için 2 ay boyunca gece 2-3 saatte bir uyandır emzir dedi. İki ay dolunca uyandırma kendi uyanınca emzir dedi. Ama bu süre 5 saati aşmasın dedi. Eğer prematüre olmasaydı 1 ay sonra uyandırma derdim dedi. Sizinkiler de böyle mi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…