- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Yontuldu benim kutuk canim. Sut diyetimi yapsanki diyoPinkimbluem gercekten abartı degıl hepsı aynı bak İnan. Sıkma canını sütün var. Bızden Cok bılıyo lar sanki... bu kadın 2.cı yı 3 cuyu buyutmus demı yolar... Ayyy bıseyler oluyo bunlara Anammmm bak yine dıyorm doguran bızız ama sankı onlar.. en Cok emek bızım gece gunduze kat uyuma kendileri cocuga gece bır baksa 3 uyurlar ama bısey oldumu da boyle yorumlar. Sıkma canını onların hepsı aynı degıstıremezsin ya gudecen ya gidecen
Benim hatırladığım da sadece onlar. 6. Aya kadar anne sütü vereceğim. 6 ayı dolunca araştırmaya başlarım. Şimdi araştırsam da unuturum. Unutkan bir insanım.1 yasına kadar alerji riski acısından verılmemesı gerekenler bal çilek dısında baska bısey varmı kızlar 11 yıl oldu İlk bebısıme unuttum valla.
Bidaha olmadi cnm bende goturmedim bol bol emzirdimNaptın canım yeni gördüm mesajını gittiniz mi doktora?
Bilmiyorum ki kuzum yemeklerine kimyon koysana canımBenımkı de oyle aglamıyor ama uykunun ıcınde sureklı ınlıyor kıvranıyor bazen gaz cıkarıp gerı uyuyor. Ya Cok uzuluyorum oyle gorunce. Su humananin bır cayını yazmıslardı burda gaz gıderici anne icecği adı nedır kızlar tam olarak?
Sagol canim.ne kadar dogru bilmem ama ben anne sütu sıkıyorum canim annem demisti eskiden hep oyle yapardik gecerdi demisti tesadufmu bilmem ama gercektende iki gunde kesildi akıntısı
cocugun birini uyutsak digeri uyumuyor bende kizi 2 de uyutabildim gaz sancisi uyutmadi bebegi zaten kafalar hepten manyadı
Rabbim yardimcin olsun canim insallah gecici biseydir alerji değildir
Kakası ne durumda canım? İnşallah o da tekrarlamamıştırBidaha olmadi cnm bende goturmedim bol bol emzirdim
Gidecegim canim hafta icini bekliyorumBizim doktor kan I önemsiyor canım muhtemel alerji senşnli göster sen bir doktora
Ben pürelerden çorbalardan sonra yediklerimizden vermeye başlamıştım bir yaşını bulmuştu kızımda.Kizlar ek gidaya baslarken su 3 gun kurali mantikli bi uygulama. Ama buna uymadan, direkt ek gidaya baslayan da cok var cevremde ya. Yani risk derken, kendimize yaptigimiz yemekten, bebege pure yapmak gibi diyim. Tuzunu, baharatini, salcasini hic kesmeden. Bole baslicak olan var mi ek gidaya geciste ?
Olabilir. Bana 40 kontrolde yumurtan var, yakında regl olursun demişti ama daha olmadımKızlar ben su kanama İle ılgıli bısey sormustym kımse gormedı arada kaynadı herhal
40 bıtımınde kanamam durmuss normal sarı akıntıya donmustu ama bıkac gun sonra taze kan gelmeye basladı bu adet kanaması mı
Cektim canim kakayi 3 kakada daha kan vardi canim alerji yaniÜzülme canım belki başka bir şeydir kakanin fotoğraf çekseydin dr a gosterirdin.
Acı vs yedin mi belki yediğinden
Gel Bı halay cekek ozaman delilo delilo destanee ah li li li liiii ah Lili li liiii yar tilililiYontuldu benim kutuk canim. Sut diyetimi yapsanki diyo. Gercekten lohusa sendromuna annelerden once babalar giriyorb
Tekrarladi cnm malesef toplam 3kakada kan var nokta nokta . Sali gunu goturucem yada 5mayisi beklicem sut urunlerini keserekKakası ne durumda canım? İnşallah o da tekrarlamamıştır
1 yaşına kadar ona ayrı ve günlük yaptım canım. Tuz, salça, baharat.. Hepsi o kadar zararlı ki bebiş için.Kizlar ek gidaya baslarken su 3 gun kurali mantikli bi uygulama. Ama buna uymadan, direkt ek gidaya baslayan da cok var cevremde ya. Yani risk derken, kendimize yaptigimiz yemekten, bebege pure yapmak gibi diyim. Tuzunu, baharatini, salcasini hic kesmeden. Bole baslicak olan var mi ek gidaya geciste ?
Senn simdiden yontGel Bı halay cekek ozaman delilo delilo destanee ah li li li liiii ah Lili li liiii yar tilililibende yontajaam az kaldı sız bızden bıkac gun ondesınız Bızımde yontulmaya Bı okadar kaldı ıste gercekten doğru Cok cıddıyım onlarda lohusalık yasıyor Ayyyy bişeyler oldu adamaaa
Fotoğraf çektin mi canım? Görmek isteyebilirTekrarladi cnm malesef toplam 3kakada kan var nokta nokta . Sali gunu goturucem yada 5mayisi beklicem sut urunlerini keserek
Cektim canim . Kan bem buradayim diyor zatenFotoğraf çektin mi canım? Görmek isteyebilir
Hee yont rayına giriyaaaaah yavastanSenn simdiden yont
Seni cok merak ediyorum kadirin ablasiHee yont rayına giriyaaaaah yavastan
Koyuyorum canım mesela dun aksam yemegıne bızım oralara ozgu bır bulgur yemegı var onu yedım kımyonuda bol ama yınede aynı. Soyleki aslında alıssın bırsaz dıyede süt urunlerını Cok kesmedım peynır sız kahvaltı yapamam mesela hadı dıyelım yaptım ama ıstyrmki bunlardan da vıtamın gtsın ay nebılım yaa ne yesek dokunuyorBilmiyorum ki kuzum yemeklerine kimyon koysana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?