2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yontuldu benim kutuk canim. Sut diyetimi yapsanki diyo . Gercekten lohusa sendromuna annelerden once babalar giriyorb

1 yasına kadar alerji riski acısından verılmemesı gerekenler bal çilek dısında baska bısey varmı kızlar 11 yıl oldu İlk bebısıme unuttum valla.
Benim hatırladığım da sadece onlar. 6. Aya kadar anne sütü vereceğim. 6 ayı dolunca araştırmaya başlarım. Şimdi araştırsam da unuturum. Unutkan bir insanım.

Bilmiyorum ki kuzum yemeklerine kimyon koysana canım

Sagol canim.

Ben pürelerden çorbalardan sonra yediklerimizden vermeye başlamıştım bir yaşını bulmuştu kızımda.

Olabilir. Bana 40 kontrolde yumurtan var, yakında regl olursun demişti ama daha olmadım

Yontuldu benim kutuk canim. Sut diyetimi yapsanki diyo . Gercekten lohusa sendromuna annelerden once babalar giriyorb
Gel Bı halay cekek ozaman delilo delilo destanee ah li li li liiii ah Lili li liiii yar tilililibende yontajaam az kaldı sız bızden bıkac gun ondesınız Bızımde yontulmaya Bı okadar kaldı ıste gercekten doğru Cok cıddıyım onlarda lohusalık yasıyor Ayyyy bişeyler oldu adamaaa

1 yaşına kadar ona ayrı ve günlük yaptım canım. Tuz, salça, baharat.. Hepsi o kadar zararlı ki bebiş için.

Senn simdiden yont

1 yaşına kadar temel gıda anne sütü ya da formül mamadır, ek gıda sadece ektir. Bebelerinizin karnını çoğu hormon olan gıdalarla doldurmak yerine anne sütü ile doldurun. Tabi benim fikrim. Büyük kızımda öyle yaptım. Zaten alerjikti yiyebildigi gıda çok azdı. Mesela havucu haşlayıp önüne koydum. Bazen 5 lokma yedi, bazen hiç yemedi. Ben kesinlikle zorlamadım. Söz konusu yemek bile olsa hiçbir zaman hiçbir konuda kızımı zorlamadım. Bir yerde okumuştum. Biz 6. Ayda direk bebeklerimizin özgüvenini öldürüyormuşuz. Ben çok etkilenmiştim. Şimdi de kimse benim çocuğuma istemediği bir şeyi yaptıramaz. Kaynanam bir kere zorla vermeye kalktı, kızım ona kızdı. Kaynanam neye uğradığını şaşırdı. Saygısızlık gibi görünüyor ama istemediği, beğenmediği bir şeyi yedirmek de kızıma saygısızlıktır. Ilerde kaynanası ya da kocasi ona istemediği bir şeyi yaptiramayacak. Baya uzun oldu ama Ben Bu konuyu kızımda çok araştırmıştım, toplum olarak ek gıda sürecinde çocuklarımızın kişiliğini çok zedeledigimizle ilgili kitaplar, makaleler vs okumuştum.

Bilmiyorum ki kuzum yemeklerine kimyon koysana canım
Koyuyorum canım mesela dun aksam yemegıne bızım oralara ozgu bır bulgur yemegı var onu yedım kımyonuda bol ama yınede aynı. Soyleki aslında alıssın bırsaz dıyede süt urunlerını Cok kesmedım peynır sız kahvaltı yapamam mesela hadı dıyelım yaptım ama ıstyrmki bunlardan da vıtamın gtsın ay nebılım yaa ne yesek dokunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…