2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bebegimin sol gozunde akinti olusmys kizlar ,her sabah serumla temizliyorum aksamustuden beri az az geliyor yarinda pazar ne yapabilirimki
ne kadar dogru bilmem ama ben anne sütu sıkıyorum canim annem demisti eskiden hep oyle yapardik gecerdi demisti tesadufmu bilmem ama gercektende iki gunde kesildi akıntısı
cocugun birini uyutsak digeri uyumuyor bende kizi 2 de uyutabildim gaz sancisi uyutmadi bebegi zaten kafalar hepten manyadı
Tahmin edebiliyorum canim. Seker diyeti yaparkende aynilardi simdide oyle olucak. Esim olauin ciddiyetinin farkina vardi arastirdi baya fikir veriyor vayy bee dedim
Rabbim yardimcin olsun canim insallah gecici biseydir alerji değildir

ana yüreği işte annelerin yerini kim yerini tutabilirki annelerimizin Allah razi olsun

Kızlar ben su kanama İle ılgıli bısey sormustym kımse gormedı arada kaynadı herhal

40 bıtımınde kanamam durmuss normal sarı akıntıya donmustu ama bıkac gun sonra taze kan gelmeye basladı bu adet kanaması mı

En bugün genel cerrah gidicem

Tamam canım çok sağol şu korona olmasa şimdiye çoktan doktordaydık ama elimi kolumu bağlıyor
O lanet olmasa bende doktor kontrollermıze gıdecektım.troıt kadın dogum ooff off kaldık oyle evde herseyi sıraya dızdık. Vırusten sonra yapacak Bı ton ıs var.. Neyse tek bıtsınde hayırlısı İle

Kilo alimi iyiyse uyandirma diyorlar cnm kendisi aciktigini bilir diye,doktora cok uzun uyuyor 3 4 saat kdr gece demistim rshat birakin cocugu aciktigi zamn uyanir dedi ben yinede 3saat icinde uyanirsam kucagima alip deniyorum

Masaj yapmalısın canım burun ile gözün birleştiği noktaya muhtemel göz damarı tıkalı oğlumda da olmuştu

Tesekkur ederim cnm temizliginden sonra yapiyim, simdi iyice artmis acamiyor gozunu

Annemde aynısını soyledi cnm artar diye korkuyorum malum doktorada hemen gidemeyince kendi zor gecicek gibi

Büyük kızımı uyku tulumuyla büyüttüm. Gece üstünü açtı derdi olmadan uyuduk. Bebekte tuluma başlayamadım çünkü gece kaka yapıyor. Tulumu çıkar giydir zor geliyor. Kızım ayaklı tulumda rahat etmişti. Bizim tulumlar ayaklı.

Canım bilmiyorum denedin mi ama kaynamış ılımış suyla gözünü içten dışa doğru sil, sonra da burunun üst tarafınfam parmaklarınla tut ve masaj yap

Anam hepsi aynı benimki de bi lokmadan bişey olmaz diyor sanki zayıflama diyeti
Anlatamadım bi türlü alerji bitince yavaş yvaş yemeye başlayacağımı
Ahhh ahhh soyle bir okuyorumda yorumları da erkeklerin hepsı cıdden aynı mı ne?
Benımkıde bebişe Cok sey tattırıyor tatlı seylerı gectımde gecen gun labne peynır suruyor agzına canım sıkıldı ama bısey demedım. Benjm yediğim sarküteri ürünü sütten cocuga gecıyorken dırek agzına surmek tattırmak nedir ya? Dokunur gaz yapar dıyemedım ki desemde alıssın der. Bılmyorum bazen dıyorumkı dogru da yapıyor olabılır. Cunku benım İlk oglumdan Bu yemek konusunda yasadıgım zorlukları burda bılen bılır o yuzden bazen seslenmek ıstemıyorum babasına bırakıyorum.

6 ayı doldu hadi her şeyi vereyim olmuyor canım. Ilk önce tadımlık veriyorsun. Mesela havucla basliyorsan 1-3 lokma arası veriyorsun. Yoğurtla basliyorsan 1-3 çay kaşığı arası veriyorsun. Hadi 6 ayı doldu, bir kase yoğurt vereyim dersen bağırsakları iflas eder. Alistirman lazım yavaş yavaş. Tam hatırlamıyorum ama öğünlere 8 ya da 9uncu ayda geçiliyordu. O da sabah bir öğün, tattirdigin yiyeceklerden oluşacak tabi.

benim dunyam basima yikilmis adam abrtiyosum diyor. Simdi hatasini anladi ama neye yarar
Pinkimbluem gercekten abartı degıl hepsı aynı bak İnan. Sıkma canını sütün var. Bızden Cok bılıyo lar sanki... bu kadın 2.cı yı 3 cuyu buyutmus demı yolar... Ayyy bıseyler oluyo bunlara Anammmm bak yine dıyorm doguran bızız ama sankı onlar.. en Cok emek bızım gece gunduze kat uyuma kendileri cocuga gece bır baksa 3 uyurlar ama bısey oldumu da boyle yorumlar. Sıkma canını onların hepsı aynı degıstıremezsin ya gudecen ya gidecen

Odur öyleyse kuzum, aman boşver fıstık olsun yemezsin olur biter, bizimki bu akşam çok fena ağlıyomızır mızır geziyoruz antrede
Benımkı de oyle aglamıyor ama uykunun ıcınde sureklı ınlıyor kıvranıyor bazen gaz cıkarıp gerı uyuyor. Ya Cok uzuluyorum oyle gorunce. Su humananin bır cayını yazmıslardı burda gaz gıderici anne icecği adı nedır kızlar tam olarak?

1 yasına kadar alerji riski acısından verılmemesı gerekenler bal çilek dısında baska bısey varmı kızlar 11 yıl oldu İlk bebısıme unuttum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…