2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizim ailelerde baslarda oyleydiler ama kendileride gorunce ikna oldular. İnan ben hamileyken yok canimla supurgemi degistirdin sirf daha iyi çeksin diye. İyi olsunlar da. Ev benim olsa halıları da degistiririm ama kiradayim

Ben yusra da 3 gun uymadim ama cok pismanim. Birde erken ek gida asla tavsiye etmem. Ben 4.5 aylikkrn basladim ve bagirsak florasini bozdum..

kizlar merhaba nasilsiniz nasil gidiyor bebislerle bizim kiz cok gazlı gece uykusuna dalamiyor yavrum emzirirken bile karnı gurulduyor nurse harvey surup aldik pekde bi faydasını goremedim 1,5 cay kasigi ile veriyorum sicak havlu uyguluyorum o biraz rahatlatiyor artik zombi gibi dolasiyorum uykusuz yorgun bitkin şu gaz olayi dahada bitirdi beni siz neler yapiyorsunuz gaz icin oneriniz varmi malum doktorada gidemiyoruz onerilerinizi bekliyorum tatlış annelerimz

Sa
Oh iyi bari, gecmis olsun.Aynen minnacik yapiskanli gibi kan oldu. Inek sutu icmistim. Sonra inek sutunu kestim, tekrarlamadi hic. Doktor da zeytinyagi koy mamaya 1 damla dedi sonrasinda zaten, o da makat catlagi gibi bi sey dusundu sanirim.
Sagol canim. Ama malesef tekrar gordum kani catlaktan ziyade bizimkisi alerji belliki

Bio gaia ve sicak havlu ayaklara ve gobegine. Birde yuz ustu yatirip tum vucuduna masaj yapiyorum . Vucunu kremlerken karnina gaz masaji yapiyorum

Yazik kiyamam onlarda bizim anamiz. Ben yanarim yavrum sana yavrum yanar yavrusuna diye bi soz varya tamda o durum iste. Annemede uzildum rahatsizlanmis hastaneye goturmus babam tansiyonu sekeri yukselmis. Bende soylemedim o yuzden . Esim baya kabullendi durumu arastirma falan yapiyor sali gunu gidelim istersen diyo. Aksamda bulasiklari yerlestirdi .karni doyunca beynine kan gitti .

Tahmin edebiliyorum canim. Seker diyeti yaparkende aynilardi simdide oyle olucak. Esim olauin ciddiyetinin farkina vardi arastirdi baya fikir veriyor vayy bee dedim

Keci sutu olabilir belki ya da kendi sutumu eklerim artik. Bebe biskuvisi sekerli evet, ama cok guzel ya hala yiyorum kendim
Ama bebek icin sekersiz olsun die yapabilirim en azidnan 1 yasina kadar fln. Bakalim artik yorgunluk duurmuma gore degsiir
Esimde arada bir alir, sütle yemek icin
Oglumda bir iki kere tadini bakti, ama bebekken yemedigi icin cokta hosuna gitmedi.

Keci sütü cok agir kokuyor, biz ailecek icemiyoruz,ama en faydalisi oymus.

Kizlar bebeginizin uzerini nasil ortuyorsunuz? Ben tek kat kadife battaniye ortuyorum. Ama yaramaz tekmeleyerek aciyor uzerini. Usutecek diye korkuyorum. Battaniyenin kenarlarini uyku setinin altina sikistiriyorum. Gece yuzune kadar cekmesin diye. :/

Ben geceleri böyle tulum giydiriyorum

Eklentiler

• julius-zoellner-babyschlafsack-koon-nordic-bear-a232358.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 19
Öylesi dogru degil bence. 3 gün kurali uygulayarak baslamak en dogrusu. Her cocuk farkli. Neyin dokunup dokunmadigini ögrenmek gerekiyor. Püre seklinde baslarsan, uzun süre öyle gidiyor, kati birsey verdinmi zorlaniyor bebek. Biraz pütürlü birakmak en iyisi. Bazi gidalarida eline öyle vermekte iyi oluyor. Yavas yavas kemirerek yesin. Elmayi dilimleyip vermek örnegin. Haslanmis havucta..

Haha pardon hayırlısı ya bunla da yaşamaya alışalım tam olarak bitmeyecek keşke bitse hele 2. Dalga gelirse yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…