2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla al benden de o kadar kuzum inan sıyırmak üzereyim, aç gezdiğime mi yanayım yoksa bir halta yaramamasına mı? Benimki memeyi de iyice az emiyor artık mama da kullanmıyoruz zaten biberon da hiç vermedik geçen bir deneyeyim dedim emmemişti öğürdü kabul etmedi, zaten biberona alışmasını çok da istemiyorum çünkü şuan memeyi çok zor alıyor iyice bırakabilir o zaman

Kızlaaar bebeleriniz kac gunluk ve kac no bez kulllanıyorsnuzzz ay, cok sacma bır soru oldu dıme neyse sız cvplayın yınede

Kızlar bebısınızı, yan yatırıyomusunuz kalca İle ılgıli sıkıntı olablecgını okumustum Bı yerde

Bemim de bazen sertleşmeler oluyor bazen üç saati geçiyor emzirmesi.Dediğin gibi masaj yapa yapa açılıyor uçları acıyor hepAz acıyınca lansinoh çok acıyınca garmastan sürüyorum.Garmastan müthiş bir krem dün göğsümün kenarları soyulmuş yara olmuş ciğer gibiydi bir kere sürdüm geçirdi.Ben de böyle hayal etmemiştim maalesef de artık alıştım acısına da.

Kız pınk anam adımı kadirci koydun bence biriyle karıstırıyon valla bak ne alaka yaa
Bende seni merak ediyom valla bıde B Beto2012 yiiii
Ya siz betoyla kadiri izlemiyomuydunuz tmeizlik benim isim o prog ? Karistiyosamda k.bkma . Sana kendimi gostermek isterim ama aramizda casuslar olabilir

Dun cok uzulmustum insallah sukursuzluk etmemisimdir. Allah dermansiz dert vermesin kimseye evladimizlada sinamasinn amiin . Durumu kabullenmis bir sekilde kalktim yatagimdan ne yapmam gerekiyosa fazlasini yaparim cunku ben bir anneyim . Simdilik dr a gidene kadar sut urunlerini kesmeye karar verdim sizlerinde tavsiyesi ile . Ve sizinle kus sutu eksik kahvaltimi paylasayim

Eklentiler

• 20200426_122512.webp
    28 KB · Görüntüleme: 39
Evett aynen bayılıyor öyle uyumaya bide yerleştirmeye çalışıyor kafasını görsen kıyamıyorum ayırmaya ama napim işler bekliyor
Evet evet bide memenin ucu yanagına gelmesn die iyice orayı asagı indirip üstteki yumusak yere kafayı dayıyo kurban olurum onlara

Açıklaman için teşekkürler canım. Bende 6 aya kadar sindirim sisteminin sadece anne sütünü kabul ettiğini biliyorum . O yüzden şaşırdım. Araştırmak lazım. Tattırmak olabilir evet ama bir öğün halinde ek Gıdaya başlamak için yine 6. Ayı beklemek gerek bence

Annem kv kızım üç aylıkken ekmek kırıntısını yemeğe bandırıp verirlerdi alışsın diye baştan kızdım ama sonra karışmadım.Ek gıdaya rahat geçtik biz her yemeği yiyordu sıkıntı yaşamadım hiç.Belki de bundandır diyorum.

Kizlar bebeginizin uzerini nasil ortuyorsunuz? Ben tek kat kadife battaniye ortuyorum. Ama yaramaz tekmeleyerek aciyor uzerini. Usutecek diye korkuyorum. Battaniyenin kenarlarini uyku setinin altina sikistiriyorum. Gece yuzune kadar cekmesin diye. :/
Ev 24 derece Biz Yanyana yatıyoruz penye battaniyesini örtüyorum bazen de kendi pikemi atıyorum bacaklarına ama bizim zıpır açıyor hep üstünü . Bi de yan dönmeye başladı şimdi yastığımın altına sokcak kafasını nerdeyse bi de rahat duruyor öyle seviyor diyorum ama kalkıp kalkıp ona bakıyoruz gece

1 yasına kadar alerji riski acısından verılmemesı gerekenler bal çilek dısında baska bısey varmı kızlar 11 yıl oldu İlk bebısıme unuttum valla.
Ben her gün çilek yiyorum çinko olsun diye emzirirken sıkıntı olmaz heralde şimdiye kadar bi deri döküntüsü falan yaşamadık ama

Kızlaaar bebeleriniz kac gunluk ve kac no bez kulllanıyorsnuzzz ay, cok sacma bır soru oldu dıme neyse sız cvplayın yınede
Tatlım sanırım bizim bebiş 5 kg falan oldu. Sleppy natural 2 numara kullanıyoruz ama sanki sıkıyor anlayamıyorum bi ara foto atarım. Bi de hemen emmiyor kakayı . Bitince bende e bebeğin markasına geçmeyi düşünüyorum

Canım ya, akşam benimki çok huysuzdu. Emmek istiyor, memeye gelince ya bağırıyor yada ağzında tutuyor ama emmiyor. Sol göğsüme yapıyordu zaten ama sağı emiyordu. Keyif yerinde olunca solu da tıkıyordum. Bugün sağı emerken mochi ile solu sağayım dedim 25 ml çıktı Aynı şekilde sağdan iki gün önce 70 ml çıkmıştı. Çok canım sıkıldı. Büyükte de 6 aylıkken sol tarafı tamamen reddettiği için kesilmişti. Ama bu daha çok küçük. Nasıl besleyeceğim diye korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…