- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
İnşallah daha farklı birşeydir. Daha tekil bir gıda olsa keşke. Süt diyeti de çok zor. Allah yardımcımız olsun, evlatlar iyi olsun da biz sabredeceğiz. Bugün diyete devam ve cildi bol bol nemlendir dedi. Mesajla muayene oluyoruz biz, doktorumuz gelmeyin diyor, biz de bir türlü başka doktora götürmeye cesaret edemedikÇok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen bizde de kaka ve bağırsak sesleri sizin gibiydi. Burdan okuduklarımdan yola çıkarak kakada mukus ve kanı takip ettim yok. Yüzündekiler se isilik gibi başladı son bir kaç gündür boynuna ve ensesine indi ve yüzündeki kırmızı kısım kalın pütürlü bi tabaka şeklini aldı, kilosunu evde ölçemiyorum sağlık ocağındaki ölçümde ebe normal deyince insan da ne yapıcanı şaşıyo bi tarafın bu alerji dşyo diğer taraftan doktordan iyi mi bilcen diyorum. Ama anlafım ki iç sesimi dinlemem lazımmış. Gaz olayını ise erkek bebekler gazlı olur diyolar,kilo için sütün yaramıyo,yetmiyo diyo büyükler insan tecrübe de olmayınca ne yapıcanı şaşırıyo. Sab simplex de metsil de bizde işe yaramadı zaten. Çocuğum gazını çıkartsada, kakasını yapsada, emse de ağlıyodu zaten. Ben süt ürünlerini çıkarttım. Dünden bu yana yüxüne krem kullaniyorum söndü biraz. İnşallah sadece süt ürünlerinedir alerjimiz.
Benimkide 30 kilo fazla bendenCanım osteocare i günde kaç tane iç dedi?
Bir ayda mı 800 gr? Bence iyi maşallah
Evde baskülle tartar mısın rica etsem?
Biz tartınca eşimde ve ben de 200 gr fark ediyor dolayıyçsıyla kilosunu anlayamıyorum
Ama eşim benden 35 kilo fazla
Sleppy 2 noyu dün paylaşmıştım2 No kullanıyorum. 3 çok büyük geldi. Bantlar birbirinin üstüne biniyor. 2 küçük gelmiyor gibi de geliyor açıkçası. Ben bez değiştireceğim sonunda
Bana da mochi daha pratik geldi. Elektrikli pompayı ilk birkaç sefer dışında kullanmadım. Mochi ile büyüklü küçüklü tam 30 poşet attık dolaba. Şimdi alerjiden dolayı veremiyorum orası ayrıCanım öncelikle mochiyle bu kadar toplamana şaşırdım ben en fazla 30 vakumladm kullanmıyorum o yüzden
Bana da biraz ön süt gibi geldi
Bekleytiğin zaman üzerinde sarı yağlı tabaka oluşuyor mu bi ona bak derim
Ama bebeğinin kilo alımı çok iyi maşallah
Sadece ön süt almıyordur yani merak etme
Bir de sol neden bitiyor? Benim de sağda az
Dilruba hanım benim emzirme danışmanımdı zaten ilk ay içinKesinlikle haklısınız. Çok geçmiş olsun ayrıca. Meme reddi çok zor gerçekten. İnstagram'da İzmir emzirme danışmanı var dilruba hanım ona bi yazın isterseniz çok yardmcı oluyor. Bende ilk etapta süt ürünlerini kesti ama ben alerjik olabilecek tahin, domates, hazır gıdaları da bıraktım. İnşallah bir an önce geçer çünkü insan yavrusunu öyle görünce cok üzülüyor sizi çok iyi anlıyorum.
Benimkide sagi pek tercih etmiyo. Kaka alabilmek icin sagmadan emzirdim valla . Cok bitkinim kakada kani gordugumden beri. Yani mumkinn deil bebegi bekletmek birde sagdimizi napcaz dokmeye kiyamam benZaten tek meme emiyor sayılır. Onun da birazını sağarsam nasıl doyurucam bilmem. Bak şimdi solu veriyorum da kıyamet koparıyor. Bekler mi hiç sağıp vermemi dediğin gibi
2 yok evde ama 3 var premium dan. Sleepy den büyük olduğunu bildiğim için denemedim bile. Kaç kilo bebeğiniz.Sleppy 2 noyu dün paylaşmıştımbugünde prima 2 no yu paylaşıyorum sleppy kesinlikle küçük geliyor benim kuzuya ya
Kokoscum kalsiyumu gunde 2 dedi drcum .yazmayi unutmusumnYok canım 58 günlük olduk haftasonu tekrar sokak çık yasağı var o yüzden 1 hafta sonra salı götürecem çocuk doktoruna hem de o gün kalça usg çektirecem
Doktor karar verir artık alerji mi değil mi?
Birde 5 gündür kaka yapmıyor çiş iyi ama takip ediyorum bir yapsa şu kakayı
Çok geçmiş olsun arkadaşım
Bana kızma ama
Forumu okusan takip etsen burdakilerin doktorları kilo hakkında ne demiş bir fikrin olurdu kilo hakkında
Hep konuştukki ayda en az 600 gr alıyorsa mamaya gerek yok
VeAmine Busra yazdı bebeğin günlük içmesi gereken süt veya mama miktarı kilo*150 yani 4 kilo bebeğin günlük 600 ml süt ya da mama alması lazım
Sütünü sağdın mı? 3 saatte bir kaç ml çıkıyor
Ona göre mama miktarı ayarlanıp takviye yapılması gerekirdi
Üzülme nolur bana da kızma
Doktorun vermemiş ama burda laktozu parçalayan
Laktazm relamax gibi ilaçları da konuştuk
Bebeğinin senden gelen laktozu parçalayıp kilo alımının düzelmesi için
Ayrıca önsütte daha fazla laktoz olduğunh
Ön sütü fazla alan bebeklerin daha gazlı olduğunu ve kilo alımının daha az olduğunu da konuştuk
Alerjik mamaların tadının kötü olduğunu söylüyorlar umarım süt ürünleri diyeti ve süt artırıcı destekleycilerle sütünü artırıp bu sorunu çözersin
Tahminimce 5,5 falan2 yok evde ama 3 var premium dan. Sleepy den büyük olduğunu bildiğim için denemedim bile. Kaç kilo bebeğiniz.
Ben de oyle yapmayi dusunuyorum artik. Cunku duzelecek diye beklerken bi de uzun surecege benziyor bu surec. Iyi ki siz varsiniz da anliyoruz birbirimizi dokuyorum icimi ❤Haftada 1 markete cikiyorum esim bakiyor cocuga yoksa çıldiririm evde
Kiz sen niyeti bozmussun diyim sanaTabı ya Versin bıde kız bebek versin I LOVE YOU BAAAAYBİİ Ay neler dıyorum ben hayırlısı caneeem yınede
Şaka Bı yana eşim bide kız ıstyor ama yok yanı ben daha doguramam vucut beden akıl beyın pert oldu ıkı sıpam yeter banaaa anaları yisin totolarını
Bana da mochi daha pratik geldi. Elektrikli pompayı ilk birkaç sefer dışında kullanmadım. Mochi ile büyüklü küçüklü tam 30 poşet attık dolaba. Şimdi alerjiden dolayı veremiyorum orası ayrıKilo alımı iyi ama sütüm de sağınca böyle. Fotoğraf birkaç saat beklemiş hali canım. Yağı mağı herşeyi gördüğün gibi. Sol göğsümü bir süre sonra ilk oğlum da emmek istemedi. 6 aylık mastit oldum ve kısa süre sonra da tamamen kesildi Mastit için genel cerraha gitmiştim ama sormak aklıma gelmemiş, sonra da üstüne düşmedim. Doğumdan sonra iki kere meme ultrasonu yaptırdım. Bir sıkıntı yoktu. Şimdi yine aynı. Fakat bu sefer daha erken başladı
Evet canim. Benim gittigim alerji dr u profmus bana dediki bu kan cok az sen dikaktli oldugun icin farketmissin yinede emin olalim dedi. Sonucta kan bu azi cogu olmaz ne bileyim gormezden gelemezdim. Eminn olmak lazim dedigin gibi saglam kanitla gitmek lazim yoksa mukusa normal diyolar
Yok salçayı kesmedim onun için bişi demedi zaten.İlk ay 1100 gram almıştık 2.ayımızda 650 gram aldık, 15. Gün sonra tartmaya çağırmıştı bizi, emmiyor çok azalttı zorla veriyorum memeyi ağzına, ama düne göre bugün biraz daha iyi gibi az emiyor ama çıldırır gibi ağlamıyor emzirmeye çalıştığımda çok şükür. Ben bir önceki gün doktora yazmıştım emmek istemiyor yanağında döküntüler arttı diye bana hafif döküntü devam et diyetini açmaya demişti, dün akşam kan gelince kan varsa durdur demiş, tabi son noktaya gelince ben de biliyorum durdurmam gerektiğimi. Salçayı da kestiniz mi acaba?
Tamam canım öyle ölçeyim ben deBenimkide 30 kilo fazla benden. Canim evdeki ile ayni cikti benim iki aydir oyle. 55 gunluk canim tam 1 ay olmadi .ilk aybdaha fazla kilo almosti. Alerji dr u biraz endiseli yaklasti on sutu fazlami aliyorki diye . Camasir sepetine yumusak alt acma bezini seriyorum yatiriyorum tartiya koyuyorum bide kucahimda olcuyorum ayni cikiyor canim denemek istersin belki
Geçmiş olsun canımBana da mochi daha pratik geldi. Elektrikli pompayı ilk birkaç sefer dışında kullanmadım. Mochi ile büyüklü küçüklü tam 30 poşet attık dolaba. Şimdi alerjiden dolayı veremiyorum orası ayrıKilo alımı iyi ama sütüm de sağınca böyle. Fotoğraf birkaç saat beklemiş hali canım. Yağı mağı herşeyi gördüğün gibi. Sol göğsümü bir süre sonra ilk oğlum da emmek istemedi. 6 aylık mastit oldum ve kısa süre sonra da tamamen kesildi Mastit için genel cerraha gitmiştim ama sormak aklıma gelmemiş, sonra da üstüne düşmedim. Doğumdan sonra iki kere meme ultrasonu yaptırdım. Bir sıkıntı yoktu. Şimdi yine aynı. Fakat bu sefer daha erken başladı
Ben de aynı şekilde atamam bir damlası bile kıymetliBenimkide sagi pek tercih etmiyo. Kaka alabilmek icin sagmadan emzirdim valla . Cok bitkinim kakada kani gordugumden beri. Yani mumkinn deil bebegi bekletmek birde sagdimizi napcaz dokmeye kiyamam ben
Anladım canım çok sağolYok salçayı kesmedim onun için bişi demedi zaten.
Sık sık buronsit gecirdi. Hava vermek zorunda kaldık. Şuan alerjik astımSolunum derken hırıltı felan mı kuzum
Çok geçmiş olsun canımSık sık buronsit gecirdi. Hava vermek zorunda kaldık. Şuan alerjik astım
Biyigi iple alabiliyorum. Agda almadi bir türlü.Haklisin canim ev en guvenilir yer su an icin. Biliyorum sabirli oluyorum ama bazen de boyle hissediyorum iste. Ozellikle de hava guzel olunca. Esimle de 2 cift laf edemiyoruz. Neredeyse 1 aydir cocuklar ve ev konulari haricinde sohbet edemiyoruz. Cunku o hala ailesinin etkisinde ve ben de duzeltmek icin cabalamiyorum. Canim neden tuylerin icin epilasyon makinesi kullanmiyorsun? Tertemiz oluyor. Bebegi gece uykusuna yatirdiktan sonra yarim saatte halledersin. Biyiklarini da kendin iple alabilirsin. Bu bakim isini eski zamanlardaki gibi dusuncez artik. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?