2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnşallah daha farklı birşeydir. Daha tekil bir gıda olsa keşke. Süt diyeti de çok zor. Allah yardımcımız olsun, evlatlar iyi olsun da biz sabredeceğiz. Bugün diyete devam ve cildi bol bol nemlendir dedi. Mesajla muayene oluyoruz biz, doktorumuz gelmeyin diyor, biz de bir türlü başka doktora götürmeye cesaret edemedik

Benimkide 30 kilo fazla benden . Canim evdeki ile ayni cikti benim iki aydir oyle. 55 gunluk canim tam 1 ay olmadi .ilk aybdaha fazla kilo almosti. Alerji dr u biraz endiseli yaklasti on sutu fazlami aliyorki diye . Camasir sepetine yumusak alt acma bezini seriyorum yatiriyorum tartiya koyuyorum bide kucahimda olcuyorum ayni cikiyor canim denemek istersin belki

2 No kullanıyorum. 3 çok büyük geldi. Bantlar birbirinin üstüne biniyor. 2 küçük gelmiyor gibi de geliyor açıkçası. Ben bez değiştireceğim sonunda
Sleppy 2 noyu dün paylaşmıştım bugünde prima 2 no yu paylaşıyorum sleppy kesinlikle küçük geliyor benim kuzuya ya

Eklentiler

• D64152CD-F58D-4028-9421-2CBB9CF44258.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 33
Bana da mochi daha pratik geldi. Elektrikli pompayı ilk birkaç sefer dışında kullanmadım. Mochi ile büyüklü küçüklü tam 30 poşet attık dolaba. Şimdi alerjiden dolayı veremiyorum orası ayrı Kilo alımı iyi ama sütüm de sağınca böyle. Fotoğraf birkaç saat beklemiş hali canım. Yağı mağı herşeyi gördüğün gibi. Sol göğsümü bir süre sonra ilk oğlum da emmek istemedi. 6 aylık mastit oldum ve kısa süre sonra da tamamen kesildi Mastit için genel cerraha gitmiştim ama sormak aklıma gelmemiş, sonra da üstüne düşmedim. Doğumdan sonra iki kere meme ultrasonu yaptırdım. Bir sıkıntı yoktu. Şimdi yine aynı. Fakat bu sefer daha erken başladı

Dilruba hanım benim emzirme danışmanımdı zaten ilk ay içinTavukla açıyorduk diyeti ama kan gelince bıraktım sanki ağlaması azaldı çok şükür, size de çok geçmiş olsun kısa sürede atlatırız inşallah hepimiz

Zaten tek meme emiyor sayılır. Onun da birazını sağarsam nasıl doyurucam bilmem. Bak şimdi solu veriyorum da kıyamet koparıyor. Bekler mi hiç sağıp vermemi dediğin gibi
Benimkide sagi pek tercih etmiyo. Kaka alabilmek icin sagmadan emzirdim valla . Cok bitkinim kakada kani gordugumden beri. Yani mumkinn deil bebegi bekletmek birde sagdimizi napcaz dokmeye kiyamam ben

Kokoscum kalsiyumu gunde 2 dedi drcum .yazmayi unutmusumn

Kiz sen niyeti bozmussun diyim sana Her an bi mujdeli haber daha duyabiliriz senden

Herkeste ayni mi olur bilmiyorum canimda ben ilk dogumda 1aylikken mastit oldum o zmana kadr ikisindende ayni gelirdi sut solgogsumde baya yariya kadr kizariklik tikanma oldu antibiyotikle gecti ama ordaki sutte azaldi ikisinide emzirdim sag hatta daha cok emilmektem daha buyuk duruyor belki bu kez ayni olur sut diyordum ama degismedi simdi yine solda saga gore daha az ordaki sut kanallari tahrisoldu galiba

Aynen cnm biz analari evham perisi olarak gordukleri icin hersey abarti geliyor ,ins. Sizinkiler hemen toparlar benimki cok sukur 2kez oldu belki tesadüftür

Yok salçayı kesmedim onun için bişi demedi zaten.

Tamam canım öyle ölçeyim ben de
Geçmiş olsun canım
Benimkide sagi pek tercih etmiyo. Kaka alabilmek icin sagmadan emzirdim valla . Cok bitkinim kakada kani gordugumden beri. Yani mumkinn deil bebegi bekletmek birde sagdimizi napcaz dokmeye kiyamam ben
Ben de aynı şekilde atamam bir damlası bile kıymetli

Biyigi iple alabiliyorum. Agda almadi bir türlü.
Bizde eşimle pek bisey paylasamiyoruz cocuklardan vakit yok.. birde evim giris kat balkonumda yok cok bunaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…