- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Canım rotavirüsü mü geçiyor yani? İshali var mı bebeğin?
Ön süt dediğin ne canım ya benim bebeğim 12-14 dakika emiyor bi memeyi.Masallah canim ama olsa dert olmasa dert cok fazla on sut belli dedigin gibi . Onden biraz sag oyle emzir dedi bedaha beyaz sut gelince herzaman nasil yapicaz bunu bilmiyorum vakit ayirmak bebek cikdirmis meme istersen kolay is degil...
Kızım dokuz yaşında bir kere bile gece kaka yaptığını bilmem oğlum da öyle.Gece bez değiştirmedim kızımda.Oğlum üstünü başını batırdığı için mecbur değiştiriyorum yoksa değiştirmem.Benim bebeğim 12 de yatıyor. Saat 2 gibi uyanıyor. Sonra 4 5 civarı. Sonra genelde 6 6 buçuk. Genelde daha uyumuyor. İki gündür 6 dan sonra 8 e kadar 1 uyku daha eklendi. Bir de çok kaka yapıyor. Gece iki kere bez değişiyoruz.
Rotanin hic bi belirtisi yok canim. Zaten neden rota bakmis onuda anlamadim . Ve madem pozirif cikti neden evdeyiz damardan sivi takviyesi gerekmezmiydi .. alerji kaynakli baska bir degerlendirmemi acaba dedik esimleCanım rotavirüsü mü geçiyor yani? İshali var mı bebeğin?
Kendin erteleme bence bir an evvel yaptırBizim de 2 aylık aşı zamanımız geldi bayramdan sonrasına ertelesem sıkıntı olur mu acaba
Cnm on sut basta hizli gidem sut sesli yutkunarak emdikleri . 12 14 dk ii bir sure canim sadece on sut almiyordur miss gibi sure. Benimki 5 dk emiyo saat basiÖn süt dediğin ne canım ya benim bebeğim 12-14 dakika emiyor bi memeyi.
bittiğini hissediyorum 8-10 çekişte yutkunmaya başlıyor diğer memeyi veriyorum. Şimdi benimki ön süt mü içmiş oluyor.
Aaaa rota geciriyorsunuz gecmks olsjn
Hic bir belirtisi yokki canim hic anlamadik yaaAaaa rota geciriyorsunuz gecmks olsjn
Bilmiyorum ki kuzum hiç ben de şaştım kaldımRotanin hic bi belirtisi yok canim. Zaten neden rota bakmis onuda anlamadim . Ve madem pozirif cikti neden evdeyiz damardan sivi takviyesi gerekmezmiydi .. alerji kaynakli baska bir degerlendirmemi acaba dedik esimle
Canim basvuruyu nasil yaptiniz?Dogum yardimi parasi alan oldumu aranizda?biz basvuru yapmistik 2 gun once gittim ptt de gorunmemisti bugun aradik yatmis.
Canım mukus var mıydı sizde? Bildiğim kadarıyla mukus rota ve adeno virüs pozitif olduğunda da oluyor. Büyük oğlumda 2 buçuk yaş civarı mukus gözlemledim. Çocuk doktoru bu iki testi istemişti gaitada. Ordan biliyorum
Rotanin hic bi belirtisi yok canim. Zaten neden rota bakmis onuda anlamadim . Ve madem pozirif cikti neden evdeyiz damardan sivi takviyesi gerekmezmiydi .. alerji kaynakli baska bir degerlendirmemi acaba dedik esimle
Evet cnm mukus var cok hatta . Adeno virus pozirif cikmamis ama . Sonici esim gosterdi mikrop cikmos bol bol bebek istedikce emzirsin dudaklaei kurursa idrar yapmazsa getirin demisCanım mukus var mıydı sizde? Bildiğim kadarıyla mukus rota ve adeno virüs pozitif olduğunda da oluyor. Büyük oğlumda 2 buçuk yaş civarı mukus gözlemledim. Çocuk doktoru bu iki testi istemişti gaitada. Ordan biliyorum
Abarti bi kusma yok canim. mukus cokKusmalari devamediyor mu canim? Kusma ve ishal beraber oluyor normalde ama kusma ,kakada mukusta belirti olarak sayiliyor ins. Gecirmiyordur
Hangi markayı kullanıyorsun canımTirnak makasiyla degilde normal makas olan var cnm
Aynı biz.. şaka gibiBenim bebeğim 12 de yatıyor. Saat 2 gibi uyanıyor. Sonra 4 5 civarı. Sonra genelde 6 6 buçuk. Genelde daha uyumuyor. İki gündür 6 dan sonra 8 e kadar 1 uyku daha eklendi. Bir de çok kaka yapıyor. Gece iki kere bez değişiyoruz.
Prezervatifn delik olma olasılığı cok düşük değil mi ya çoğu kişi sevmediği için kullanmıyor ama en güvenilir metod o gibiİyi olmuş tabiki bende igne yaptirmayi düşünüyorum
Senin bebiş rota olmuş galiba. Tam anlamıyorum ama pozitif yazıyor orda.
Hangisini kullanıyorsun canım? Chicco ile diğer makaslar arasında baya fiyat farkı var. Hangisini almalıyım bilemedim.Evet canım. Daha güvenilir onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?