2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Masallah canim ama olsa dert olmasa dert cok fazla on sut belli dedigin gibi . Onden biraz sag oyle emzir dedi bedaha beyaz sut gelince herzaman nasil yapicaz bunu bilmiyorum vakit ayirmak bebek cikdirmis meme istersen kolay is degil...
Ön süt dediğin ne canım ya benim bebeğim 12-14 dakika emiyor bi memeyi.
bittiğini hissediyorum 8-10 çekişte yutkunmaya başlıyor diğer memeyi veriyorum. Şimdi benimki ön süt mü içmiş oluyor.

Kızım dokuz yaşında bir kere bile gece kaka yaptığını bilmem oğlum da öyle.Gece bez değiştirmedim kızımda.Oğlum üstünü başını batırdığı için mecbur değiştiriyorum yoksa değiştirmem.

Ön süt dediğin ne canım ya benim bebeğim 12-14 dakika emiyor bi memeyi.
bittiğini hissediyorum 8-10 çekişte yutkunmaya başlıyor diğer memeyi veriyorum. Şimdi benimki ön süt mü içmiş oluyor.
Cnm on sut basta hizli gidem sut sesli yutkunarak emdikleri . 12 14 dk ii bir sure canim sadece on sut almiyordur miss gibi sure. Benimki 5 dk emiyo saat basi

Rotanin hic bi belirtisi yok canim. Zaten neden rota bakmis onuda anlamadim . Ve madem pozirif cikti neden evdeyiz damardan sivi takviyesi gerekmezmiydi .. alerji kaynakli baska bir degerlendirmemi acaba dedik esimle

Kusmalari devamediyor mu canim? Kusma ve ishal beraber oluyor normalde ama kusma ,kakada mukusta belirti olarak sayiliyor ins. Gecirmiyordur

Evet cnm mukus var cok hatta . Adeno virus pozirif cikmamis ama . Sonici esim gosterdi mikrop cikmos bol bol bebek istedikce emzirsin dudaklaei kurursa idrar yapmazsa getirin demis

Herkse iyi gecelet uzun süredir giremiyorum. Düzensiz uykular hatta uykusuzluklar beni mahvetti. Allah hepimize yardım etsin...
Aynı biz.. şaka gibi

Bugün sadece 1.5 saatlik uykuyla bu saatr kadar direnşyor. Süt içtikten sonra 10 dk uykudu var sonra gözlet açılıuor. Mahvoldum.. iyice dağıttı uyku düzeni. Dinlenmeme fırsat vermiyor. Kafayı yememe az kaldı.. bu günler geçecek ama kafam yerinde olacak mı merak ediyorum. Bi gülüyor dünyalar benim oluyor ama uyumaması durmadan ağlaması beni yordu. Napacağım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…