Nadiren 3 4 saat uyuyunca insan acayip dinç hissediyor kendiniHerkse iyi gecelet uzun süredir giremiyorum. Düzensiz uykular hatta uykusuzluklar beni mahvetti. Allah hepimize yardım etsin...
Aynı biz.. şaka gibi
Dün benimki de gündüz uykusu yapmadı. Sonra Bi sızdı 5 saatte uyandı darısı başına acayip dinleniyor insan deliksiz uyuduğundaBugün sadece 1.5 saatlik uykuyla bu saatr kadar direnşyor. Süt içtikten sonra 10 dk uykudu var sonra gözlet açılıuor. Mahvoldum.. iyice dağıttı uyku düzeni. Dinlenmeme fırsat vermiyor. Kafayı yememe az kaldı.. bu günler geçecek ama kafam yerinde olacak mı merak ediyorum. Bi gülüyor dünyalar benim oluyor ama uyumaması durmadan ağlaması beni yordu. Napacağım ben
Yazmıyor canım ya sizinkinde yazıyor mu? Kan grubu yeri de yok ki . Boy kg falan yazıyoKuzum ayak izinin olduğu kağıtta yazıyor olması gerekiyor banada söylemediler kağıtlara bak bakalım
Ya canım, Allah'ın gücüne gitmesin de, inşallah rota dır. Döküntü hariç tüm bu belirtiler rota. Evet zor bir hastalık ama alerji gibi uzun bir süreç değil en azından. İnternette öyle diyor. Gözyaşı olmazsa falan susuz kaldığı anlamına gelirmiş. Ne kadar emmek isterse emzirmek lazımmışEvet cnm mukus var cok hatta . Adeno virus pozirif cikmamis ama . Sonici esim gosterdi mikrop cikmos bol bol bebek istedikce emzirsin dudaklaei kurursa idrar yapmazsa getirin demis
Kalkıp çekemiyorum şimdi ama ben chicco setini almıştım. Bu fotoda gözüküyor kullandığım makas. Bu, bir tane tırnak makası, törpü ve temizleme fırçası var.Hangisini kullanıyorsun canım? Chicco ile diğer makaslar arasında baya fiyat farkı var. Hangisini almalıyım bilemedim.
Maşallah kuzucuğa. Teşekkür ederim canım.Kalkıp çekemiyorum şimdi ama ben chicco setini almıştım. Bu fotoda gözüküyor kullandığım makas. Bu, bir tane tırnak makası, törpü ve temizleme fırçası var.
Spiral oldugu halde, hamile kalanini biliyorum ben.. her koruma yöntemin düsükte olsa, hamile kalma ihtimali var malesefPrezervatifn delik olma olasılığı cok düşük değil mi ya çoğu kişi sevmediği için kullanmıyor ama en güvenilir metod o gibi
Yazması gerek ya bendeki kağıtta yazıyor sor bence cnm önemli onlarda vardırr belkiYazmıyor canım ya sizinkinde yazıyor mu? Kan grubu yeri de yok ki . Boy kg falan yazıyo
Calsimax canım.
Kalsiyum tabletinizin ismi nedir acaba?
ha iyi bari cnmEbe kendi demisti bana 40tan sonra gel diye ama gidemedim
Valla o sperm prezervatifi aşıp ordan tüm rahmi geçip yumurtaya ulaşıp döllüyorsa o bebek doğmayı haketmiştir helal olsun der önümü iliklerimSpiral oldugu halde, hamile kalanini biliyorum ben.. her koruma yöntemin düsükte olsa, hamile kalma ihtimali var malesef
Rica ederimMaşallah kuzucuğa. Teşekkür ederim canım.
Ama canim kaka sayisi anormal degil benim hic aklima yatmadi bilemedim . Yani bugun mesela 3 kere yapti .rota olsa daha fazla ve cok daha sulu yapmazmiydi .Ya canım, Allah'ın gücüne gitmesin de, inşallah rota dır. Döküntü hariç tüm bu belirtiler rota. Evet zor bir hastalık ama alerji gibi uzun bir süreç değil en azından. İnternette öyle diyor. Gözyaşı olmazsa falan susuz kaldığı anlamına gelirmiş. Ne kadar emmek isterse emzirmek lazımmış
Yarın hemşireme yazayım bakalımYazması gerek ya bendeki kağıtta yazıyor sor bence cnm önemli onlarda vardırr belki
Çok sağolTrendyoldan aldım canım en uygun oradaydı 255 tl
Evet değiştirmek lazımmışBizim ilk Emziğimiz avent ti silikon sonra kauçuk emzik aldım değiştirmek gerekiyormuu bilmiyordum bu emzik güzel yumuşak ama biraz uzun sanki bibs marka
Canım çokşaşırdım bi de ben daha test falan yaptırmadım
Çok geçmiş olsun şaşırdım kaldım nasıl rota oldu ya?Evet cnm mukus var cok hatta . Adeno virus pozirif cikmamis ama . Sonici esim gosterdi mikrop cikmos bol bol bebek istedikce emzirsin dudaklaei kurursa idrar yapmazsa getirin demis
Aklim almiyor nasil olurSenin bebiş rota olmuş galiba. Tam anlamıyorum ama pozitif yazıyor orda.
Sadece bu ikisi canim. Saka gibi cidden .Çok sağol
Evet değiştirmek lazımmış
Canım çokşaşırdım bi de ben daha test falan yaptırmadım1917pinkterest yaptırdı yeni o daha iyi bilir
Çok geçmiş olsun şaşırdım kaldım nasıl rota oldu ya?
Bir de dışkıda redüktan madde demişti geçen pinkterest Onlara falan bakılmamış mı ya da gizli kan testi falan?
Kandan dolayi bakmis herhalde dr belkide ondandir. Gunde kac kez kaka yapiyor kusmasi nasılHic bir belirtisi yokki canim hic anlamadik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?