2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dün benimki de gündüz uykusu yapmadı. Sonra Bi sızdı 5 saatte uyandı darısı başına acayip dinleniyor insan deliksiz uyuduğunda

Evet cnm mukus var cok hatta . Adeno virus pozirif cikmamis ama . Sonici esim gosterdi mikrop cikmos bol bol bebek istedikce emzirsin dudaklaei kurursa idrar yapmazsa getirin demis
Ya canım, Allah'ın gücüne gitmesin de, inşallah rota dır. Döküntü hariç tüm bu belirtiler rota. Evet zor bir hastalık ama alerji gibi uzun bir süreç değil en azından. İnternette öyle diyor. Gözyaşı olmazsa falan susuz kaldığı anlamına gelirmiş. Ne kadar emmek isterse emzirmek lazımmış

Hangisini kullanıyorsun canım? Chicco ile diğer makaslar arasında baya fiyat farkı var. Hangisini almalıyım bilemedim.
Kalkıp çekemiyorum şimdi ama ben chicco setini almıştım. Bu fotoda gözüküyor kullandığım makas. Bu, bir tane tırnak makası, törpü ve temizleme fırçası var.

Eklentiler

• IMG_20200424_112648.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 45
Spiral oldugu halde, hamile kalanini biliyorum ben.. her koruma yöntemin düsükte olsa, hamile kalma ihtimali var malesef
Valla o sperm prezervatifi aşıp ordan tüm rahmi geçip yumurtaya ulaşıp döllüyorsa o bebek doğmayı haketmiştir helal olsun der önümü iliklerim

Ama canim kaka sayisi anormal degil benim hic aklima yatmadi bilemedim . Yani bugun mesela 3 kere yapti .rota olsa daha fazla ve cok daha sulu yapmazmiydi .

Trendyoldan aldım canım en uygun oradaydı 255 tl
Çok sağol
Bizim ilk Emziğimiz avent ti silikon sonra kauçuk emzik aldım değiştirmek gerekiyormuu bilmiyordum bu emzik güzel yumuşak ama biraz uzun sanki bibs marka
Evet değiştirmek lazımmış
Canım çokşaşırdım bi de ben daha test falan yaptırmadım 1917pinkterest yaptırdı yeni o daha iyi bilir
Evet cnm mukus var cok hatta . Adeno virus pozirif cikmamis ama . Sonici esim gosterdi mikrop cikmos bol bol bebek istedikce emzirsin dudaklaei kurursa idrar yapmazsa getirin demis
Çok geçmiş olsun şaşırdım kaldım nasıl rota oldu ya?
Bir de dışkıda redüktan madde demişti geçen pinkterest Onlara falan bakılmamış mı ya da gizli kan testi falan?

Sadece bu ikisi canim. Saka gibi cidden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…