İnşallah canım takip et bakalımÇok teşekkür ederim. bende omega kullanıyorum galactago damla kullanıyorum birde kalsiyum tablet kullanıyorum. Bol su içiyorum. İnşallah faydası olur.
Ben de ondan almak istiyorum hangi siteden aldınız acaba? Bebeğiniz oynayacak mı yazın bize deBizim bugün 40 ımız çıktı henüz çok erken ama ben sipariş verdim yarın gelecek bakalım ne zaman ilgisini çekecek :)
Fisher price ın piyanolu sunu aldım bakalım umarım sever ve vakit geçirir
Kaç günlük canım? İlk başta bizimkide korkuyordu ben değdikçe ses çıktıkça gözlerini kırpıyordu kocaman acıyordu. Şimdi gayet hoşuna gidiyor.Yaa çok sevindim bizimki de sever inşallah . Pusetine oyuncaklarından asıyorum korkuyor gibi geliyor ama . Onları sever belki
elâ olur en fazla geliniminBenimkiler ikiside benim kandan babalari 0+ ben A+. Buyuk kiz yesilden elaya sonra kahveye döndü babamız ela ben kahve rengi gözlüyüm. O yuzden eslem de döner diyorum ben
E devlet aile sosyal politikalar bakanligi dogum yardimi bölümünden bakiyorumNereden bakıyorsun ona canım bende başvurmuştum 25 nisandan sonra demişlerdi ama ?
Ooo iyi hadi canim rahatlamişsindirben kadın doguma gittim hormonlu spirali de taktırdım
evet cnm :)Ooo iyi hadi canim rahatlamişsindir
Kalsiyum tabletinizin ismi nedir acaba?Çok teşekkür ederim. bende omega kullanıyorum galactago damla kullanıyorum birde kalsiyum tablet kullanıyorum. Bol su içiyorum. İnşallah faydası olur.
55 günlük bugünKaç günlük canım? İlk başta bizimkide korkuyordu ben değdikçe ses çıktıkça gözlerini kırpıyordu kocaman acıyordu. Şimdi gayet hoşuna gidiyor.
Her kadin dogumcu takar dimi kendimiz eczaneden mi alıyoruzspiral taktırmak isterseniz öneririm arkadaşlar 5 sene duruyor ilk takınca 1 ay sonra kontrol oluyor sonra senede bi hormonlu cok kanamada yapmıyor regl lerde
Ödeme aşamasında yazıyor ama sizinkinde ne yazıyor kızlarE devlet aile sosyal politikalar bakanligi dogum yardimi bölümünden bakiyorum
cnm ben eczaneden aldim bu devletteki dedi ki bakır olanı deniyoruz normalda aşırı adet kanaması yaparsa bunu kullanıyoruz ben de sizde hormonlu oluyor mu dedim olduğu oluyor olmadığı da dedi ben onceden denedim bakırlı cok ve sık kanama yaptı 15 günde bi adet oluyordum demirim düştü falan dr taktı ben kendim aldim 475 tl takma aparatı da var icinde spiral de varHer kadin dogumcu takar dimi kendimiz eczaneden mi alıyoruz
sistem de sıkıntı varmis düşmediği olmuyormuş benim düşmedi ben direk gittim ptt den aldim bugun 300 tlÖdeme aşamasında yazıyor ama sizinkinde ne yazıyor kızlarHasatzamani
Bende de oyle yaziyor ama ne demek istiyolar pek anlayamadim bu uykusuz kafaylaÖdeme aşamasında yazıyor ama sizinkinde ne yazıyor kızlarHasatzamani
Oyyy cok pahalıymış hic bu kadar beklemiyordumcnm ben eczaneden aldim bu devletteki dedi ki bakır olanı deniyoruz normalda aşırı adet kanaması yaparsa bunu kullanıyoruz ben de sizde hormonlu oluyor mu dedim olduğu oluyor olmadığı da dedi ben onceden denedim bakırlı cok ve sık kanama yaptı 15 günde bi adet oluyordum demirim düştü falan dr taktı ben kendim aldim 475 tl takma aparatı da var icinde spiral de var
evet cnm benim psikolojim bozuldu 3. olursa diye gittim taktırdım esimin korunmasıyla başına kaza gelmişti hem de iyi bi marka ile o yuzden artik gittim bugun gozden cikartmistik parayiOyyy cok pahalıymış hic bu kadar beklemiyordum
İyi olmuş tabiki bende igne yaptirmayi düşünüyorumevet cnm benim psikolojim bozuldu 3. olursa diye gittim taktırdım esimin korunmasıyla başına kaza gelmişti hem de iyi bi marka ile o yuzden artik gittim bugun gozden cikartmistik parayi
bebek emerken oluyor mu cnmİyi olmuş tabiki bende igne yaptirmayi düşünüyorum
Tirnak makasiyla degilde normal makas olan var cnmKüçük tırnak makası ile kestim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?