2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok teşekkür ederim. bende omega kullanıyorum galactago damla kullanıyorum birde kalsiyum tablet kullanıyorum. Bol su içiyorum. İnşallah faydası olur.
İnşallah canım takip et bakalım
Bizim bugün 40 ımız çıktı henüz çok erken ama ben sipariş verdim yarın gelecek bakalım ne zaman ilgisini çekecek :)
Fisher price ın piyanolu sunu aldım bakalım umarım sever ve vakit geçirir
Ben de ondan almak istiyorum hangi siteden aldınız acaba? Bebeğiniz oynayacak mı yazın bize de

Yaa çok sevindim bizimki de sever inşallah . Pusetine oyuncaklarından asıyorum korkuyor gibi geliyor ama . Onları sever belki
Kaç günlük canım? İlk başta bizimkide korkuyordu ben değdikçe ses çıktıkça gözlerini kırpıyordu kocaman acıyordu. Şimdi gayet hoşuna gidiyor.

spiral taktırmak isterseniz öneririm arkadaşlar 5 sene duruyor ilk takınca 1 ay sonra kontrol oluyor sonra senede bi hormonlu cok kanamada yapmıyor regl lerde

Her kadin dogumcu takar dimi kendimiz eczaneden mi alıyoruz
cnm ben eczaneden aldim bu devletteki dedi ki bakır olanı deniyoruz normalda aşırı adet kanaması yaparsa bunu kullanıyoruz ben de sizde hormonlu oluyor mu dedim olduğu oluyor olmadığı da dedi ben onceden denedim bakırlı cok ve sık kanama yaptı 15 günde bi adet oluyordum demirim düştü falan dr taktı ben kendim aldim 475 tl takma aparatı da var icinde spiral de var

Oyyy cok pahalıymış hic bu kadar beklemiyordum

Oyyy cok pahalıymış hic bu kadar beklemiyordum
evet cnm benim psikolojim bozuldu 3. olursa diye gittim taktırdım esimin korunmasıyla başına kaza gelmişti hem de iyi bi marka ile o yuzden artik gittim bugun gozden cikartmistik parayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…