- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ikisode asiri degil canim yani rotaya baglayacak kadar degil .Kandan dolayi bakmis herhalde dr belkide ondandir. Gunde kac kez kaka yapiyor kusmasi nasıl
Sen idrar tutuyor hatta idrarda kan var demistin dikkat et bebek susuz kalmasinEvet cnm mukus var cok hatta . Adeno virus pozirif cikmamis ama . Sonici esim gosterdi mikrop cikmos bol bol bebek istedikce emzirsin dudaklaei kurursa idrar yapmazsa getirin demis
Dolu dolu kusuyor mu? Kusmugunda mukus var mi yani yapiskanlikIkisode asiri degil canim yani rotaya baglayacak kadar degil .
Yusra rota olduğunda biz bilmiyorken iki kez kustu. Ama anlamamistik. Acayip cok ve mukusluydu. 10 gün rota sürdü ama sonra kusmadı. Diskilamasida kokulu ve coktu. Simdi sen bebek zaten sık yaptigi için anlamamissindir. Probiyotik kullandık biz ve 2 kez serum bağlatmistik kan degerlerine bakıyorlardi susuz kalmasin diye. Genel durumu iyiydi bizimde. Dikkat edin sizede geçmesin ablasina falan özellikleAbarti bi kusma yok canim. mukus cok
Kusmuğunda mukus olunca ne oluyor canım? Bizde o da var. Yok yok benim bebede valla.Dolu dolu kusuyor mu? Kusmugunda mukus var mi yani yapiskanlik
Yusra rota oldugunda mukuslu kusmustu ondan sordum. Ama balgamdan da olabilir rota olmadigi zamanlarKusmuğunda mukus olunca ne oluyor canım? Bizde o da var. Yok yok benim bebede valla.
Ben bazen pısman oluyorum tuplerımi baglatmadıgıma cevrede Cok arastrdım kımse onermedı esimde İlk zamanlar ıstemedi doguma dogru sen bılırsın dedi ama bu seferde ben vazgecmıstım. Hatta dogum anında bıle doktora sordum baglayalm ıstersen esını hemen arayıp soralım dedıler onunda onayı gerektigi ıcın ama istemedim. Kapatın gıtsın hocammSpiral oldugu halde, hamile kalanini biliyorum ben.. her koruma yöntemin düsükte olsa, hamile kalma ihtimali var malesef
Bu arada drunuz cok iyiymis takdir ettim. Belirti yokken suphelenip tahlil istemişIkisode asiri degil canim yani rotaya baglayacak kadar degil .
Geçmiş olsun canım İnşallah çabucak düzene girerKizlar biz hastaneden geldik. Sut urinlerindiyetine basladik 15gun sonra komtrol. 800 gram almis totalde iyi ama ilk aya oranla azalma var on sut emiyor olabilirmi dedi evet dedim 5 dk emiyor . Saat basi dedim. Buda mukus yaparmis once on sutu azalt oyle ver yagli sutu almasini sagla dedi . Kaka bekliyoriz esim goturcek . Banada kalsiyum takviyesi yazdi .
Cnm bizde isler iyice karisti rota ciktiGeçmiş olsun canım İnşallah çabucak düzene girer
Kadina uyuz olmustum elini bile surmedi sikayetlerimi dinledi sadece. Suan duacisiyimBu arada drunuz cok iyiymis takdir ettim. Belirti yokken suphelenip tahlil istemiş
Canim cok sagol . Belirtiler cok hafif oldugu icin ihtimal vermedim pek . Cmt beri alerjimi diye sartladik kendimizi resmen esim bana diyo yok olamaz ben ona diyorum olamazYusra rota olduğunda biz bilmiyorken iki kez kustu. Ama anlamamistik. Acayip cok ve mukusluydu. 10 gün rota sürdü ama sonra kusmadı. Diskilamasida kokulu ve coktu. Simdi sen bebek zaten sık yaptigi için anlamamissindir. Probiyotik kullandık biz ve 2 kez serum bağlatmistik kan degerlerine bakıyorlardi susuz kalmasin diye. Genel durumu iyiydi bizimde. Dikkat edin sizede geçmesin ablasina falan özellikle
Cnm pzr gece cok fazla kustu 100 ml rahat vardi emdihi tamamen cikti fiskirarak . Onun disimda siradan kusmalar bazen salyali oluyo onemsememistimDolu dolu kusuyor mu? Kusmugunda mukus var mi yani yapiskanlik
Aynem canim.parcalari birlestirince oturuyor .suda vericem .cok uzgunumSen idrar tutuyor hatta idrarda kan var demistin dikkat et bebek susuz kalmasin
Bizde 1 aylık olduk değiştirmedik daha duymamıştımBebeği emzik emen anneler sizlere bir sorum var ;
Emziği ayda bir değiştirin diyorlar siz değiştirdiniz mi?
Ben hep veririm su bide iğreniyor suratını ekşitiyor suyaAynem canim.parcalari birlestirince oturuyor .suda vericem .cok uzgunum
Çok üzüldüm canım yaa o ne bilmiyorum amaKizlar cok moralim bozuldu ya. Cokda korkuyorum daha bugun dr a sorduk rota asisi hangisini onerirsiniz die . Cok korkuyorum panik atak gecircem diyede korkuyorum cok telaslandim . Rotadan hayatini kaybeden bi bebek biliyorum Allah esirgesin. Sabaha kdr uyumicam emzircem beklicem basini kusar diyede korkuyorum . Kisacasi korkuyorum....
Bazen oyle olur Allah denk getirmişKadina uyuz olmustum elini bile surmedi sikayetlerimi dinledi sadece. Suan duacisiyim
Tamam iste bizimde ayni oyle olmustu. Gece banyo yaptırdık hatta. Sonra ikinci kez de acile gidiyoduk pusetine yerlestirdim oyle kusmustu ama ne kusmak puseti ilk kez o zaman söküp yikamistim. İnsallah cok fazla kusma ve ishal olmazda hemen atlatir. Ama gerçekten susuz kalmamasina cok dikkat etCnm pzr gece cok fazla kustu 100 ml rahat vardi emdihi tamamen cikti fiskirarak . Onun disimda siradan kusmalar bazen salyali oluyo onemsememistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?