2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sütün etkilenir yapma oyle. Bak biz covit geçirdik. Panik yaparsan bebekte strese girer. Uzulme sen bol bol emzir arada cok az su ver. İshali kusmayi takip et not al

Bebeği emzik emen anneler sizlere bir sorum var ;
Emziği ayda bir değiştirin diyorlar siz değiştirdiniz mi?
Canım benim bebeğim 63 günlük 5.emzigi kullanıyorum biraz takintiliyim ben emzik konusunda ama ayda 1 bence değiştir beyazliyor bir sure sonra hijyenik olmuyor

Geçmiş olsun ya nolmuş öyle.
Çok belirti yoksa hafif geçecek demek ki, her çocukta ağır seyredecek değil ya.
Korkutma kendini.
Eme eme atacak mikropları.

kızlar sağ göğsümde ucunda beyazlama oldu.çok sizliyor ğögsum bir butun seklinde.bu 3 gundur var.sut gelene kadar sizliyor.sut dolunca sizi geciyor.ve zaten cok sut dolmuyor.ama beyazlık hep var.yara kabugu gibi.simdi biraz oynadim belki kalkar diye ama yaramadi.sanki meme dokusu sismis gibi. yani kabuk gibi de degil gibi de anlamadim.cok eziyor iskence yani o gogus.digerine oyle yapmiyor.bu gogus ile kavga halinde.her emzirme sonrasi 1 saat icim kopuyor.ha bu arada sadece gece tutyor bu sizi.cunku kizim geceleri gazli ve asabi.

mastit mi acaba dedim ama mastit de ates kizariklik ve goguste sislik olurmus.ben de sadece sut damarlarim tel tel sizliyor
hissediyorum yani.nedendir? gogus ucu icin hametan suruyorum.iyi geldi ama oyle super degil.kalan zamanlar lansinoh sürüyorum.
daha iyi bir krem kullanan var mi yara icin.bir de mastit hakkinda bilgisi olan var mi?bi de bu beyazligi yasayan var mi ne kadara gecer?

edit : ben nisan annelerindenim.ama buraya yazmisim yanlislikla ya
bunda da bir hayir vardir herhalde

Canim yaa kendini iyice strese sokma bak ne kadar cabuk ogrenmis oldunuz doktorunuz iyiki yaptirmis testleri sabah hemen gider konuşursun dedigin gibi siz cok erken davrandiniz aklina kotuleri getirme.. agizdan suyla karistirilip ilacta verebiliyorlar bagirsaklar temizlensin diye hastaneye gidince müdahalesi olur hemen ,evde masken var mi ? Altini değiştirirken takarsan sana gecmesini onleyebiirsin

Korkmam gereken sey bebeginin susuz kalmamasi yaninyeteri kadar sivi almasi cnm yatirirken kusmalara karsi hep yan yatir cnm.birde olabildigince besle.arada cay kasigina su koy ver yesil cay icme cnm su atilimini vucuttan cabuk sagliyor.yeteri kadar sivi aldigina inaniyorsan korkulacak birsey yok baktin emmiyor yani sivi alamiyor dr a goturursun siviyi damar yoluyla verirler bebisine.bebisin her alt degisimimden sonra ellerini iyice yika diger kizin cok fazla ellemesin cnm veya sen kizini elliceksen ellerini yika ayni esyalari kullandirtmamaya ozen goster

Bende de oldu o beyazlık. 24 saat içinde açmazsan mastit oluyormuş. Tüm arkadaşlar iğne ucunu ısıtıp beyazlığı kaldırdıklarını söylediler. Steril bişi değil ama bende yaptım düzeldi. Kanalı tıkanmış bebek de süt gelmiyo diye kavga ediyordur. Bende mastit oldu kaç yerinde mememin ve hiç ateşim olmadı kızarıklık olmasına rağmenn. 3 kutu antibiyotik içtim. Kişiye göre değişiyor ateş

Cnm bizde isler iyice karisti rota cikti
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin cnm
Bizde 1 aylık olduk değiştirmedik daha duymamıştım
Canım benim bebeğim 63 günlük 5.emzigi kullanıyorum biraz takintiliyim ben emzik konusunda ama ayda 1 bence değiştir beyazliyor bir sure sonra hijyenik olmuyor
Benim philips avent kullanıyorum 3 ayda değişim diyo daha değişmedim. Bi ayı nerde okudunuz nerde yazıyor

KıZlar nolur olan varsa cvp yazsın bebeğim gece balgam tıkanmış gibi tükrüğünü yutamamış gibi homurtularla uyanıyor nefesi gider gibi oluyor. Süt ağzına mı geliyor noluyor anlamıyorum. Yaşayan var mı normal mi? Sıçratarak kaç defa kalkıyorum nefes alamıyor diye

Vazospazm olabilir mi netten baksaniz? Benim oyle cunku artik alistim acisina. Sut kabarcigida olmustum bir donem garmastan cok iyi geldi. Benim bebek cok emdigi ve emerken sıkıştırdığı icin gecmiyo

Burnunu aciyor musun evin nem durumu nasıl. Birde emzirmeden sonra gazini alabiliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…