Uzulme gececek insallah. Simdi tedbir alcaksin dua etceksinAynem canim.parcalari birlestirince oturuyor .suda vericem .cok uzgunum
Sütün etkilenir yapma oyle. Bak biz covit geçirdik. Panik yaparsan bebekte strese girer. Uzulme sen bol bol emzir arada cok az su ver. İshali kusmayi takip et not alKizlar cok moralim bozuldu ya. Cokda korkuyorum daha bugun dr a sorduk rota asisi hangisini onerirsiniz die . Cok korkuyorum panik atak gecircem diyede korkuyorum cok telaslandim . Rotadan hayatini kaybeden bi bebek biliyorum Allah esirgesin. Sabaha kdr uyumicam emzircem beklicem basini kusar diyede korkuyorum . Kisacasi korkuyorum....
Canım benim bebeğim 63 günlük 5.emzigi kullanıyorumBebeği emzik emen anneler sizlere bir sorum var ;
Emziği ayda bir değiştirin diyorlar siz değiştirdiniz mi?
Geçmiş olsun ya nolmuş öyle.Kizlar cok moralim bozuldu ya. Cokda korkuyorum daha bugun dr a sorduk rota asisi hangisini onerirsiniz die . Cok korkuyorum panik atak gecircem diyede korkuyorum cok telaslandim . Rotadan hayatini kaybeden bi bebek biliyorum Allah esirgesin. Sabaha kdr uyumicam emzircem beklicem basini kusar diyede korkuyorum . Kisacasi korkuyorum....
Canim cok gecmis olsun. Nasil olur rota fln ya. Evden ciktigimiz yok ki zaten. Sok kldum yaHic bir belirtisi yokki canim hic anlamadik yaa
Esim yapti sormadimda cnmCanim basvuruyu nasil yaptiniz?
ChiccoHangi markayı kullanıyorsun canım
Kizlar cok moralim bozuldu ya. Cokda korkuyorum daha bugun dr a sorduk rota asisi hangisini onerirsiniz die . Cok korkuyorum panik atak gecircem diyede korkuyorum cok telaslandim . Rotadan hayatini kaybeden bi bebek biliyorum Allah esirgesin. Sabaha kdr uyumicam emzircem beklicem basini kusar diyede korkuyorum . Kisacasi korkuyorum....
Gecmis olsun cnmCnm bizde isler iyice karisti rota cikti
Korkmam gereken sey bebeginin susuz kalmamasi yaninyeteri kadar sivi almasi cnm yatirirken kusmalara karsi hep yan yatir cnm.birde olabildigince besle.arada cay kasigina su koy ver yesil cay icme cnm su atilimini vucuttan cabuk sagliyor.yeteri kadar sivi aldigina inaniyorsan korkulacak birsey yok baktin emmiyor yani sivi alamiyor dr a goturursun siviyi damar yoluyla verirler bebisine.bebisin her alt degisimimden sonra ellerini iyice yika diger kizin cok fazla ellemesin cnm veya sen kizini elliceksen ellerini yika ayni esyalari kullandirtmamaya ozen gosterKizlar cok moralim bozuldu ya. Cokda korkuyorum daha bugun dr a sorduk rota asisi hangisini onerirsiniz die . Cok korkuyorum panik atak gecircem diyede korkuyorum cok telaslandim . Rotadan hayatini kaybeden bi bebek biliyorum Allah esirgesin. Sabaha kdr uyumicam emzircem beklicem basini kusar diyede korkuyorum . Kisacasi korkuyorum....
Bende de oldu o beyazlık. 24 saat içinde açmazsan mastit oluyormuş. Tüm arkadaşlar iğne ucunu ısıtıp beyazlığı kaldırdıklarını söylediler. Steril bişi değil ama bende yaptım düzeldi. Kanalı tıkanmış bebek de süt gelmiyo diye kavga ediyordur. Bende mastit oldu kaç yerinde mememin ve hiç ateşim olmadı kızarıklık olmasına rağmenn. 3 kutu antibiyotik içtim. Kişiye göre değişiyor ateşkızlar sağ göğsümde ucunda beyazlama oldu.çok sizliyor ğögsum bir butun seklinde.bu 3 gundur var.sut gelene kadar sizliyor.sut dolunca sizi geciyor.ve zaten cok sut dolmuyor.ama beyazlık hep var.yara kabugu gibi.simdi biraz oynadim belki kalkar diye ama yaramadi.sanki meme dokusu sismis gibi. yani kabuk gibi de degil gibi de anlamadim.cok eziyor iskence yani o gogus.digerine oyle yapmiyor.bu gogus ile kavga halinde.her emzirme sonrasi 1 saat icim kopuyor.ha bu arada sadece gece tutyor bu sizi.cunku kizim geceleri gazli ve asabi.
mastit mi acaba dedim ama mastit de ates kizariklik ve goguste sislik olurmus.ben de sadece sut damarlarim tel tel sizliyor
hissediyorum yani.nedendir? gogus ucu icin hametan suruyorum.iyi geldi ama oyle super degil.kalan zamanlar lansinoh sürüyorum.
daha iyi bir krem kullanan var mi yara icin.bir de mastit hakkinda bilgisi olan var mi?bi de bu beyazligi yasayan var mi ne kadara gecer?
edit : ben nisan annelerindenim.ama buraya yazmisim yanlislikla ya
bunda da bir hayir vardir herhalde
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin cnmCnm bizde isler iyice karisti rota cikti
Bizde 1 aylık olduk değiştirmedik daha duymamıştım
Benim philips avent kullanıyorum 3 ayda değişim diyo daha değişmedim. Bi ayı nerde okudunuz nerde yazıyorCanım benim bebeğim 63 günlük 5.emzigi kullanıyorumbiraz takintiliyim ben emzik konusunda ama ayda 1 bence değiştir beyazliyor bir sure sonra hijyenik olmuyor
Vazospazm olabilir mi netten baksaniz? Benim oyle cunku artik alistim acisina. Sut kabarcigida olmustum bir donemkızlar sağ göğsümde ucunda beyazlama oldu.çok sizliyor ğögsum bir butun seklinde.bu 3 gundur var.sut gelene kadar sizliyor.sut dolunca sizi geciyor.ve zaten cok sut dolmuyor.ama beyazlık hep var.yara kabugu gibi.simdi biraz oynadim belki kalkar diye ama yaramadi.sanki meme dokusu sismis gibi. yani kabuk gibi de degil gibi de anlamadim.cok eziyor iskence yani o gogus.digerine oyle yapmiyor.bu gogus ile kavga halinde.her emzirme sonrasi 1 saat icim kopuyor.ha bu arada sadece gece tutyor bu sizi.cunku kizim geceleri gazli ve asabi.
mastit mi acaba dedim ama mastit de ates kizariklik ve goguste sislik olurmus.ben de sadece sut damarlarim tel tel sizliyor
hissediyorum yani.nedendir? gogus ucu icin hametan suruyorum.iyi geldi ama oyle super degil.kalan zamanlar lansinoh sürüyorum.
daha iyi bir krem kullanan var mi yara icin.bir de mastit hakkinda bilgisi olan var mi?bi de bu beyazligi yasayan var mi ne kadara gecer?
edit : ben nisan annelerindenim.ama buraya yazmisim yanlislikla ya
bunda da bir hayir vardir herhalde
Filmler çeviriyorumHer uyudugumda sanki bilincaltimdan gelen kotu ruyalar gorup etkileniyorumsizde de oluyormu?
Burnunu aciyor musun evin nem durumu nasıl. Birde emzirmeden sonra gazini alabiliyor musunKıZlar nolur olan varsa cvp yazsın bebeğim gece balgam tıkanmış gibi tükrüğünü yutamamış gibi homurtularla uyanıyor nefesi gider gibi oluyor. Süt ağzına mı geliyor noluyor anlamıyorum. Yaşayan var mı normal mi? Sıçratarak kaç defa kalkıyorum nefes alamıyor diye
Canım benim bebeğimin yüzüde böyle kızarık ve sert nedenmiş acaba geçmiş mesajları okuyamadimBu şekildeydi yüzü kalın sert pütürlü bi tabaka oluştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?