peki sutün geldiginde agri kizariklik artiyor muydu yani fark var mıydi?Bende de oldu o beyazlık. 24 saat içinde açmazsan mastit oluyormuş. Tüm arkadaşlar iğne ucunu ısıtıp beyazlığı kaldırdıklarını söylediler. Steril bişi değil ama bende yaptım düzeldi. Kanalı tıkanmış bebek de süt gelmiyo diye kavga ediyordur. Bende mastit oldu kaç yerinde mememin ve hiç ateşim olmadı kızarıklık olmasına rağmenn. 3 kutu antibiyotik içtim. Kişiye göre değişiyor ateş
Dun sabah bizde öyleydik. 5.30-7.30 arası uyumadı sonra yarım saat sızdı. 8.30-14.30 arası uyku yoktu. Çok yoruyo...4 de uyandık hala uyutmadı önce sütünü içti gazını alalım derken gözleri faltası gibi açtı sonra ık mık ık mık kundaktan cıkmaya calıstı kucagıma aldım uyusun die zorttt die altına yaptı altını temizledik oynamaya sesler cıkarıp gülmelere basladı tekrar kundak aldık kucagımda pışpışladım direndi yatmadı kollarım yoruldu simdi ayakta sallıoz yatsın die gözleri gidiyor ama bakalım kacta uyuycak okadar sğt içti sözde ama 7 de kalkacak gene7 de uyanmak sabah rutinimiz oldu iyi emdi 3 saat uyur diyorum yine 7 de uyanıyor
Yan yatir mutlaka canimBurnu açık nefes alabiliyor buhar makinemiz de var çalışıyor. Şimdi emdi uyudu gazını alamadım hemen uyanıyor diye. Sanki balgamlı tükürük yutamıyo panikle uyanıyo
Banyo suyundan gecmis olabilir malesef. Bende yusra da tam cesme suyuyla yikamaya basladim o ay kapmisti hep aritma suyu kullanıyorum şuanBanyo suyu cesmeydi canim. Su hic icirmrdim daha . Kaynatip soguyunca vercem hazir suyu.varmi tavsiyen
Probiyotik damla kullanmıştık suan ismini hatirlamiyorum malesefCanim cok tesekkur ederim. Soykediklerin aklimda. Probiyotik yada bagisiklik guclendirici bi takviye ilac kullandiniz mi peki?
Gogus ucunda sekil bozuklugu ya da ortasında cizgi şeklinde kabarckk varmi? Benim bebek damaklariyla sıkıştırıyor o yuzdenmiş. Zamanla azaldi biz 72 günlük olduk. Ama xok aci çektim, cok direndim burda da hep yazdim. Yine de silikon uç vs kullanmadim. Hâla bile cok hassas uclari silikon kapaksız camasir giyemiyorum hemen tahriş oluyo.. garmastan pahalı biraz ama gerçekten iyi ben bir tüp bitirdimevet baktım vazospazm sanirim.ama bilgi kısitli idi.yani gecici bir durum degil mi? bunla bu cocugu daha ne kadar besleyebilirimben belki birileri cozum bulmuştur dedim ama bebegim emzik de tutmadı.vay basima gelenler..
Reflü olabilir mi ya da haddinden fazla mi emiyor. Eslem cok sık emdiginde hep kusuyoduDun sabah bizde öyleydik. 5.30-7.30 arası uyumadı sonra yarım saat sızdı. 8.30-14.30 arası uyku yoktu. Çok yoruyo...
Benimki her emdiğini kusmaya başlqdı. Bazen sızıntı şeklinde bazen süt kesiği gibi. Gazını çıkartıyorum hatta ayskta bekletiyorum yınede oluyo sence neden?
Reflü mü bilmiyorum. Doktor zaten reflü yastığı kullanın demişti kilosuna bakıp. Zatende almıştım kullanıuorım. Fazla mı içiyor bilmiyorum ki. 15 dk hep içiyoruz. Bikaç gündür fazlasıyla çıkarıyoReflü olabilir mi ya da haddinden fazla mi emiyor. Eslem cok sık emdiginde hep kusuyodu
Kaynayip ilitirimmaetik useniyirdumnacikcasiBanyo suyundan gecmis olabilir malesef. Bende yusra da tam cesme suyuyla yikamaya basladim o ay kapmisti hep aritma suyu kullanıyorum şuan
Sagol canim. Insallah atlaticaz .zor bi geceydi surekli kontrol ediyorum.Pinkpinkblue canım sen dikkatli bir annesin üstesinden geleceğine eminim Allah en kısa zamanda atlatmanı sağlasın sadece moralini yüksek tut varsayki hiçbir sorun yok sen emzirme rutinine devam et herkesin dedigi gibi
Bebegim iyi olsun kendim umurumda degilim canim. Kizimimda asisi var ama tabibama olacaksa oda olcak. Insallah hafif atlatir .Ben kızımın tuvaletini ayırmıştım öpmedim o salonda yattı babasıyla ben yatak odasından çıkmadım yine de geçti.Ama evdeki herkes farklı atlattı.
Cok sagol canimKorunmada
Biz ailecek atlattık oğlan üç günlüktü ama bir tek oğlana geçmemişti.Kızım oldu önce dikkat etmemize rağmen hepimiz hastalandık.Çok bulaşıcı birşey geçmiş olsun.
Su veriyormusunuz bebeklere yada hastane ortamında çok bulundumuAklim almiyor nasil olur
damaklı emzik formuna getirdi memeyi.beyazlik sadece uc kısminda tepede var.çatlak hatta yarık var dip kısimlarda.ama oyle beyaz kese seklinde sut kabarcigi yok.bir arkadas mastite cevirir demis.korktumGogus ucunda sekil bozuklugu ya da ortasında cizgi şeklinde kabarckk varmi? Benim bebek damaklariyla sıkıştırıyor o yuzdenmiş. Zamanla azaldi biz 72 günlük olduk. Ama xok aci çektim, cok direndim burda da hep yazdim. Yine de silikon uç vs kullanmadim. Hâla bile cok hassas uclari silikon kapaksız camasir giyemiyorum hemen tahriş oluyo.. garmastan pahalı biraz ama gerçekten iyi ben bir tüp bitirdim
Canım muhtemelen ağzında tükürük birikiyor ve onu zor yutuyor henüz emme dışında bir şey bilmediği için bizde de sık sık oluyorKıZlar nolur olan varsa cvp yazsın bebeğim gece balgam tıkanmış gibi tükrüğünü yutamamış gibi homurtularla uyanıyor nefesi gider gibi oluyor. Süt ağzına mı geliyor noluyor anlamıyorum. Yaşayan var mı normal mi? Sıçratarak kaç defa kalkıyorum nefes alamıyor diye
Benimde bebeğim öyle hatta korktum doktora götürdüm normal korkma annesi dediKıZlar nolur olan varsa cvp yazsın bebeğim gece balgam tıkanmış gibi tükrüğünü yutamamış gibi homurtularla uyanıyor nefesi gider gibi oluyor. Süt ağzına mı geliyor noluyor anlamıyorum. Yaşayan var mı normal mi? Sıçratarak kaç defa kalkıyorum nefes alamıyor diye
Kızarıklık vardı zaten süt artınca ağrıda artıyordupeki sutün geldiginde agri kizariklik artiyor muydu yani fark var mıydi?
Geçen bi yerde okumuştum bebek ön sütü fazla alınca kakası mukuslu olurmuş tabi doktorun görmesi daha iyi ama malum durumlardan gitmeye korkuyoruzKızlar bebeğimin kakasında sürekli mukus var ama onun dışında herhangi bir şeyi yok kilo alımı da gayet iyi doktora gitmeye gerek var mıdır? var mı benzer durumda olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?