2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
peki sutün geldiginde agri kizariklik artiyor muydu yani fark var mıydi?

Dun sabah bizde öyleydik. 5.30-7.30 arası uyumadı sonra yarım saat sızdı. 8.30-14.30 arası uyku yoktu. Çok yoruyo...
Benimki her emdiğini kusmaya başlqdı. Bazen sızıntı şeklinde bazen süt kesiği gibi. Gazını çıkartıyorum hatta ayskta bekletiyorum yınede oluyo sence neden?

evet baktım vazospazm sanirim.ama bilgi kısitli idi.yani gecici bir durum degil mi? bunla bu cocugu daha ne kadar besleyebilirim ben belki birileri cozum bulmuştur dedim ama bebegim emzik de tutmadı.vay basima gelenler..
Gogus ucunda sekil bozuklugu ya da ortasında cizgi şeklinde kabarckk varmi? Benim bebek damaklariyla sıkıştırıyor o yuzdenmiş. Zamanla azaldi biz 72 günlük olduk. Ama xok aci çektim, cok direndim burda da hep yazdim. Yine de silikon uç vs kullanmadim. Hâla bile cok hassas uclari silikon kapaksız camasir giyemiyorum hemen tahriş oluyo.. garmastan pahalı biraz ama gerçekten iyi ben bir tüp bitirdim

Reflü olabilir mi ya da haddinden fazla mi emiyor. Eslem cok sık emdiginde hep kusuyodu

Reflü olabilir mi ya da haddinden fazla mi emiyor. Eslem cok sık emdiginde hep kusuyodu
Reflü mü bilmiyorum. Doktor zaten reflü yastığı kullanın demişti kilosuna bakıp. Zatende almıştım kullanıuorım. Fazla mı içiyor bilmiyorum ki. 15 dk hep içiyoruz. Bikaç gündür fazlasıyla çıkarıyo
Az önce nerdeyse fışkırttı diyebilirim

Sagol canim. Insallah atlaticaz .zor bi geceydi surekli kontrol ediyorum.

Ben kızımın tuvaletini ayırmıştım öpmedim o salonda yattı babasıyla ben yatak odasından çıkmadım yine de geçti.Ama evdeki herkes farklı atlattı.
Bebegim iyi olsun kendim umurumda degilim canim. Kizimimda asisi var ama tabibama olacaksa oda olcak. Insallah hafif atlatir .

Korunmada

Biz ailecek atlattık oğlan üç günlüktü ama bir tek oğlana geçmemişti.Kızım oldu önce dikkat etmemize rağmen hepimiz hastalandık.Çok bulaşıcı birşey geçmiş olsun.
Cok sagol canim . Ben hic anlamadim hep alerjiye yorduk durumu. Ablasi optu sevdi .

Günaydın anneler bişey sormak istiyorum ama beni yadırgamayın bebeğim 2 aylık olacak kaynanam bebeğimi sevdiği zaman deliye dönüyorum kucağına almasını hiç istemiyorum gerçi aldımı kucağından indirmiyo emzirmeden emzirmeye indiriyo kucağından sanki annesi o ben değilim ağladımı bana vermez kendi susturmaya çalışır göğsüne yatırıyo indirmiyo mutfağa gidecek koltuğa bırakıyo sen bekle kuzum ben geliyorum hemen geliyorum diyo kafayı yiycem artık eşime yansıtsam kavga edicez bişey diyemiyorum ve kaynanam yüzünden erken doğum yaptım 36 haftalık çok stresler yaşattı hastanelik oldum sonrası acil doğuma alındım bugünde oraya gidicez beni stres sinir sardı nasıl baş edicem bu durumla bilmiyorum

damaklı emzik formuna getirdi memeyi.beyazlik sadece uc kısminda tepede var.çatlak hatta yarık var dip kısimlarda.ama oyle beyaz kese seklinde sut kabarcigi yok.bir arkadas mastite cevirir demis.korktum ama sizin cevirmemis.doktora gidicem ama mecbur kalinmadikca gelmeyin diyor.1. ay muayenesine gittigimse gostereyim bari.

Canım muhtemelen ağzında tükürük birikiyor ve onu zor yutuyor henüz emme dışında bir şey bilmediği için bizde de sık sık oluyor

Benimde bebeğim öyle hatta korktum doktora götürdüm normal korkma annesi dedi

Kızlar bebeğimin kakasında sürekli mukus var ama onun dışında herhangi bir şeyi yok kilo alımı da gayet iyi doktora gitmeye gerek var mıdır? var mı benzer durumda olan

Kızlar bebeğimin kakasında sürekli mukus var ama onun dışında herhangi bir şeyi yok kilo alımı da gayet iyi doktora gitmeye gerek var mıdır? var mı benzer durumda olan
Geçen bi yerde okumuştum bebek ön sütü fazla alınca kakası mukuslu olurmuş tabi doktorun görmesi daha iyi ama malum durumlardan gitmeye korkuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…