2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Burnunu aciyor musun evin nem durumu nasıl. Birde emzirmeden sonra gazini alabiliyor musun
Burnu açık nefes alabiliyor buhar makinemiz de var çalışıyor. Şimdi emdi uyudu gazını alamadım hemen uyanıyor diye. Sanki balgamlı tükürük yutamıyo panikle uyanıyo

Surekli emziriyorum cnm 30dk da bi . Kizimi evden gondericem anlamiyir opme ellemeden. Cok sagol canim

Var cnm maske ama gectiyde cikdan gecmistir ben kaka cok inceliyodum kan gordugumden beri.

Dün benimki de gündüz uykusu yapmadı. Sonra Bi sızdı 5 saatte uyandı darısı başına acayip dinleniyor insan deliksiz uyuduğunda
Deliksiz uyuyor evet ama sürekli bi ses öıkarıyor e öyle olunca ben uyuyamıyorum. Sonra diyorum o uyusun yeter. Bugün gözlerini onbirde kapattı. Uyandırmasam daha uyurdu ama uyandırıp aüt içirdim o da 10 dk süedü sürmedi bıraktı. 5te tekrae uyanır günüm başlar artık .

gece gece başına neler geldi cok guzel emdi bi hıçkırık tuttu her yerimize kustu ,bezi dolmuş dedim değiştireyim derken yatağa matara üstüne işedi onlari degistirdim yatağın ic fermuarlu kılıfına kadar soktum üstümüzü giyduk cort diye kaka yapti simdi o degisecek neyse ki sahur vakti yaptı esim diger odada normalde gelmezdi yoksa geldi o söktü bende geçici örtülerle yıkamaya kadar artik idareli serdim

Kızlar sut dolu gögsün uçlarının ara ara sızlaması tam olarak nedendir.bebek acıkırsa derler bızde dogrumu
onun ağladığını mikirdandigini duyunca otomatikmen beyine uyarı gidiyor cnm süt iniyor göğüse ondan sızlıyor akar bile

Bende dün sabah yataktan alırken bi baktım her yer kaka. Meğer o kadar yapmış ve üstüne fazlasıyla çiş yapmış ki bez dolmuş taşmjş. Maşallah maşallah bunlara valla. Kakalarını çişlerini yapsınlarda ben yıkamaya değişmeye razıyım..

Spiral oldugu halde, hamile kalanini biliyorum ben.. her koruma yöntemin düsükte olsa, hamile kalma ihtimali var malesef
Korunmada
Cnm bizde isler iyice karisti rota cikti
Biz ailecek atlattık oğlan üç günlüktü ama bir tek oğlana geçmemişti.Kızım oldu önce dikkat etmemize rağmen hepimiz hastalandık.Çok bulaşıcı birşey geçmiş olsun.

aynen cnm

4 de uyandık hala uyutmadı önce sütünü içti gazını alalım derken gözleri faltası gibi açtı sonra ık mık ık mık kundaktan cıkmaya calıstı kucagıma aldım uyusun die zorttt die altına yaptı altını temizledik oynamaya sesler cıkarıp gülmelere basladı tekrar kundak aldık kucagımda pışpışladım direndi yatmadı kollarım yoruldu simdi ayakta sallıoz yatsın die gözleri gidiyor ama bakalım kacta uyuycak okadar sğt içti sözde ama 7 de kalkacak gene 7 de uyanmak sabah rutinimiz oldu iyi emdi 3 saat uyur diyorum yine 7 de uyanıyor

Vazospazm olabilir mi netten baksaniz? Benim oyle cunku artik alistim acisina. Sut kabarcigida olmustum bir donem garmastan cok iyi geldi. Benim bebek cok emdigi ve emerken sıkıştırdığı icin gecmiyo
evet baktım vazospazm sanirim.ama bilgi kısitli idi.yani gecici bir durum degil mi? bunla bu cocugu daha ne kadar besleyebilirim ben belki birileri cozum bulmuştur dedim ama bebegim emzik de tutmadı.vay basima gelenler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…