Burnu açık nefes alabiliyor buhar makinemiz de var çalışıyor. Şimdi emdi uyudu gazını alamadım hemen uyanıyor diye. Sanki balgamlı tükürük yutamıyo panikle uyanıyoBurnunu aciyor musun evin nem durumu nasıl. Birde emzirmeden sonra gazini alabiliyor musun
Surekli emziriyorum cnm 30dk da bi . Kizimi evden gondericem anlamiyir opme ellemeden. Cok sagol canimKorkmam gereken sey bebeginin susuz kalmamasi yaninyeteri kadar sivi almasi cnm yatirirken kusmalara karsi hep yan yatir cnm.birde olabildigince besle.arada cay kasigina su koy ver yesil cay icme cnm su atilimini vucuttan cabuk sagliyor.yeteri kadar sivi aldigina inaniyorsan korkulacak birsey yok baktin emmiyor yani sivi alamiyor dr a goturursun siviyi damar yoluyla verirler bebisine.bebisin her alt degisimimden sonra ellerini iyice yika diger kizin cok fazla ellemesin cnm veya sen kizini elliceksen ellerini yika ayni esyalari kullandirtmamaya ozen goster
Var cnm maske ama gectiyde cikdan gecmistir ben kaka cok inceliyodum kan gordugumden beri.Canim yaa kendini iyice strese sokma bak ne kadar cabuk ogrenmis oldunuz doktorunuz iyiki yaptirmis testleri sabah hemen gider konuşursun dedigin gibi siz cok erken davrandiniz aklina kotuleri getirme.. agizdan suyla karistirilip ilacta verebiliyorlar bagirsaklar temizlensin diye hastaneye gidince müdahalesi olur hemen ,evde masken var mi ? Altini değiştirirken takarsan sana gecmesini onleyebiirsin
10gun once acile gitmistik bitek o cnm ordan oldu demekkiCanim cok gecmis olsun. Nasil olur rota fln ya. Evden ciktigimiz yok ki zaten. Sok kldum ya
Sagol canimmGeçmiş olsun ya nolmuş öyle.
Çok belirti yoksa hafif geçecek demek ki, her çocukta ağır seyredecek değil ya.
Korkutma kendini.
Eme eme atacak mikropları.
Banyo suyu cesmeydi canim. Su hic icirmrdim daha . Kaynatip soguyunca vercem hazir suyu.varmi tavsiyenPinkpinkblue banyo suyu çeşme suyumu kullaniyordun? İcirdigin su nasildi
Deliksiz uyuyor evet ama sürekli bi ses öıkarıyor e öyle olunca ben uyuyamıyorum. Sonra diyorum o uyusun yeter. Bugün gözlerini onbirde kapattı. Uyandırmasam daha uyurdu ama uyandırıp aüt içirdim o da 10 dk süedü sürmedi bıraktı. 5te tekrae uyanır günüm başlar artık .Dün benimki de gündüz uykusu yapmadı. Sonra Bi sızdı 5 saatte uyandı darısı başına acayip dinleniyor insan deliksiz uyuduğunda
Canim cok tesekkur ederim. Soykediklerin aklimda. Probiyotik yada bagisiklik guclendirici bi takviye ilac kullandiniz mi peki?Uzulme gececek insallah. Simdi tedbir alcaksin dua etceksin
Benim öyle oluyor.acıktıgınds ve ağladığında sızlıyor. Uyudugunda bile sızlıyorsa diyorum uyanacak ve uyanıyor..Kızlar sut dolu gögsün uçlarının ara ara sızlaması tam olarak nedendir.bebek acıkırsa derler bızde dogrumu
onun ağladığını mikirdandigini duyunca otomatikmen beyine uyarı gidiyor cnm süt iniyor göğüse ondan sızlıyor akar bileKızlar sut dolu gögsün uçlarının ara ara sızlaması tam olarak nedendir.bebek acıkırsa derler bızde dogrumu
Bende dün sabah yataktan alırken bi baktım her yer kaka. Meğer o kadar yapmış ve üstüne fazlasıyla çiş yapmış ki bez dolmuş taşmjş. Maşallah maşallah bunlara valla. Kakalarını çişlerini yapsınlarda ben yıkamaya değişmeye razıyım..gece gece başına neler geldi cok guzel emdi bi hıçkırık tuttu her yerimize kustu ,bezi dolmuş dedim değiştireyim derken yatağa matara üstüne işedi onlari degistirdim yatağın ic fermuarlu kılıfına kadar soktum üstümüzü giyduk cort diye kaka yapti simdi o degisecek neyse ki sahur vakti yaptı esim diger odada normalde gelmezdi yoksa geldi o söktü bende geçici örtülerle yıkamaya kadar artik idareli serdim
KorunmadaSpiral oldugu halde, hamile kalanini biliyorum ben.. her koruma yöntemin düsükte olsa, hamile kalma ihtimali var malesef
Biz ailecek atlattık oğlan üç günlüktü ama bir tek oğlana geçmemişti.Kızım oldu önce dikkat etmemize rağmen hepimiz hastalandık.Çok bulaşıcı birşey geçmiş olsun.Cnm bizde isler iyice karisti rota cikti
aynen cnmBende dün sabah yataktan alırken bi baktım her yer kaka. Meğer o kadar yapmış ve üstüne fazlasıyla çiş yapmış ki bez dolmuş taşmjş. Maşallah maşallah bunlara valla. Kakalarını çişlerini yapsınlarda ben yıkamaya değişmeye razıyım..
Bende dıkkat ettım agladıgında oluyor daha cok MAŞALLAHBenim öyle oluyor.acıktıgınds ve ağladığında sızlıyor. Uyudugunda bile sızlıyorsa diyorum uyanacak ve uyanıyor..
Maşallah diyelim
Ayy evet tamda boyleonun ağladığını mikirdandigini duyunca otomatikmen beyine uyarı gidiyor cnm süt iniyor göğüse ondan sızlıyor akar bile
Ben kızımın tuvaletini ayırmıştım öpmedim o salonda yattı babasıyla ben yatak odasından çıkmadım yine de geçti.Ama evdeki herkes farklı atlattı.Var cnm maske ama gectiyde cikdan gecmistir ben kaka cok inceliyodum kan gordugumden beri.
evet baktım vazospazm sanirim.ama bilgi kısitli idi.yani gecici bir durum degil mi? bunla bu cocugu daha ne kadar besleyebilirimVazospazm olabilir mi netten baksaniz? Benim oyle cunku artik alistim acisina. Sut kabarcigida olmustum bir donemgarmastan cok iyi geldi. Benim bebek cok emdigi ve emerken sıkıştırdığı icin gecmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?