Teşekkür ederim inşallah yoktur bir sorunGeçen bi yerde okumuştum bebek ön sütü fazla alınca kakası mukuslu olurmuş tabi doktorun görmesi daha iyi ama malum durumlardan gitmeye korkuyoruz
Süt kesiği gibi bir şey değilmiş canım beyazlık bende de var 2aydır geçmedi hala Dr yazdığı ilacı kullandım ama sağdığım için sürekli kullanamadım çok ağrı yapıyor ama yapacak bişey yok bu durumda çıkmayınca dışarıdamaklı emzik formuna getirdi memeyi.beyazlik sadece uc kısminda tepede var.çatlak hatta yarık var dip kısimlarda.ama oyle beyaz kese seklinde sut kabarcigi yok.bir arkadas mastite cevirir demis.korktumama sizin cevirmemis.doktora gidicem ama mecbur kalinmadikca gelmeyin diyor.1. ay muayenesine gittigimse gostereyim bari.
Bende arıtıp kaynatıyorum. Ilımadı içinde şişeden içme suyu kullanıyorum..Kaynayip ilitirimmaetik useniyirdumnacikcasi
Yaa benimkinde de var sanırım ama emin olamıyorum. Doktorada soramıyorum numarasını vermediği için. Hastanryede gitmek istemiyorum. İsilikleri de var. Kafayı yicemKızlar bebeğimin kakasında sürekli mukus var ama onun dışında herhangi bir şeyi yok kilo alımı da gayet iyi doktora gitmeye gerek var mıdır? var mı benzer durumda olan
bende 2 tane var değiştirerek veriyorum ve gece gündüz emmiyor o yuzden değiştirmedikBebeği emzik emen anneler sizlere bir sorum var ;
Emziği ayda bir değiştirin diyorlar siz değiştirdiniz mi?
pinkim ne oldu cnm bakteri miymiş kaka da kanama yapan amipli dizanteri falan mi içme suyunu zaten hazir su veriyoruz suna bak ya banyo suyundan mi, gecmis olsun cnm,banyo suyuna biraz sirke döküyordum bendeKaynayip ilitirimmaetik useniyirdumnacikcasi
biraz arastirdim.bebegin agzinda isinan damarlar disari ciktiginda cok hizli buzulurse durum bu oluyormus.bu nedenle hemen sarip sarmalamak ısitmak gerekiyormus gogsu.bir de beyaz sabunla yıkamak da çatlaklara iyi geliyormus.sicak su ile.her seferinde.bakalim insAllah toparpariz.ilk cocuugmda kanamali yara olurdu boyle bi derdim hic yoktu.o da kotu ama inan onu tercih eder insan.bu cok berbatSüt kesiği gibi bir şey değilmiş canım beyazlık bende de var 2aydır geçmedi hala Dr yazdığı ilacı kullandım ama sağdığım için sürekli kullanamadım çok ağrı yapıyor ama yapacak bişey yok bu durumda çıkmayınca dışarı
şimdi gordum rota olduğunu cok dikkat et cnm sıvı alımınızı artirin,kefir için ,posalı seyler ye,muz ye ins hemen atlatırsınız cnmVar cnm maske ama gectiyde cikdan gecmistir ben kaka cok inceliyodum kan gordugumden beri.
anliyorum. dogum sonrasi yasadim benzer bisey.bu bahsettigim bambaska.cok aci verici.sut artmis azalmisla ilgii degilde daha cok beslenme sonrasi gelisen bambaska bisey tarif de edemiyorum.insAllah mastit degildir.Kızarıklık vardı zaten süt artınca ağrıda artıyordu
Teşekkür ederim canım sipariş verdim. Tek eli uzun, tek eli kesik dolaşacak. Biraz büyük giydirip kolu kivirmayacam. Hem giydirmesi kolay oluyor hem de küçük eller hava alıyor.Chicco
Bu konuda birşey söylemek çok zor. En iyisini doktor bilir. İsilik deriz alerjisi, alerji deriz isilik tir... Çıktığı gün yediklerinizi bir kontrol edin, aynı şeyi yediğinizde tekrarlayacak mı bir bakın doktora gösterme şansınız yoksaKızlar yüzde be kafada sürekli isilik tarzı şeyler çıkıyor ama bir iki güne geçiyor alerji olabilir mi
Ben geriden takip ediyorum, yeni gördüm canım. Kan gördüysen bağırsaktaki tahribatı çok demektir. Seni çok da etkilemek istemiyorum ama ben olsam tavuğu bırakırdım.Kızlar bizim de kakada kan vardıdün yemedim ama 4 gün arka arkaya tavuk yedim ondan olabilir mi acaba diğer farklı bişey tüketmedim, alerji konusunda tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz
Canım nasılsın? Var mı bi değişiklik bebekte?Kizlar cok moralim bozuldu ya. Cokda korkuyorum daha bugun dr a sorduk rota asisi hangisini onerirsiniz die . Cok korkuyorum panik atak gecircem diyede korkuyorum cok telaslandim . Rotadan hayatini kaybeden bi bebek biliyorum Allah esirgesin. Sabaha kdr uyumicam emzircem beklicem basini kusar diyede korkuyorum . Kisacasi korkuyorum....
Doktor isilik demişti canım ama güvenilmiyor ki işteBu konuda birşey söylemek çok zor. En iyisini doktor bilir. İsilik deriz alerjisi, alerji deriz isilik tir... Çıktığı gün yediklerinizi bir kontrol edin, aynı şeyi yediğinizde tekrarlayacak mı bir bakın doktora gösterme şansınız yoksa
Canım ben hep çeşme suyuyla yıkıyorum korktum şu an artık kaynatıp mı yaptırsam?@Pinkpinkblue banyo suyu çeşme suyumu kullaniyordun? İcirdigin su nasildi
Çok sağol canım ben de atayım artık ermziğiniCanım benim bebeğim 63 günlük 5.emzigi kullanıyorumbiraz takintiliyim ben emzik konusunda ama ayda 1 bence değiştir beyazliyor bir sure sonra hijyenik olmuyor
Egzama olmuş süt alerjisinden dolayı. Meğer oğlum benim tükettiğim sütlü ürünlerin içindeki laktozu bağırsakları sindiremediği için gaz ve karın ağrısı olmuş, emdiği sütte sindirilmeden direk çıktığı için kilo almamış. Ben 15 gün süt ürünleri içeren besinleri tükrtmicem. Tekrar değerlendirecek doktor.Canım benim bebeğimin yüzüde böyle kızarık ve sert nedenmiş acaba geçmiş mesajları okuyamadim
Rotavirus cikmispinkim ne oldu cnm bakteri miymiş kaka da kanama yapan amipli dizanteri falan mi içme suyunu zaten hazir su veriyoruz suna bak ya banyo suyundan mi, gecmis olsun cnm,banyo suyuna biraz sirke döküyordum bende
Kaynatip ilitip yikamak lazim. Bende aritma var kaynatmiyorum aritma suyu kullaniyorum şuanCanım ben hep çeşme suyuyla yıkıyorum korktum şu an artık kaynatıp mı yaptırsam?
Çok sağol canım ben de atayım artık ermziğini
Evden kovGünaydın anneler bişey sormak istiyorum ama beni yadırgamayın bebeğim 2 aylık olacak kaynanam bebeğimi sevdiği zaman deliye dönüyorum kucağına almasını hiç istemiyorum gerçi aldımı kucağından indirmiyo emzirmeden emzirmeye indiriyo kucağından sanki annesi o ben değilim ağladımı bana vermez kendi susturmaya çalışır göğsüne yatırıyo indirmiyo mutfağa gidecek koltuğa bırakıyo sen bekle kuzum ben geliyorum hemen geliyorum diyo kafayı yiycem artık eşime yansıtsam kavga edicez bişey diyemiyorum ve kaynanam yüzünden erken doğum yaptım 36 haftalık çok stresler yaşattı hastanelik oldum sonrası acil doğuma alındım bugünde oraya gidicez beni stres sinir sardı nasıl baş edicem bu durumla bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?