2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Süt kesiği gibi bir şey değilmiş canım beyazlık bende de var 2aydır geçmedi hala Dr yazdığı ilacı kullandım ama sağdığım için sürekli kullanamadım çok ağrı yapıyor ama yapacak bişey yok bu durumda çıkmayınca dışarı

Kızlar bebeğimin kakasında sürekli mukus var ama onun dışında herhangi bir şeyi yok kilo alımı da gayet iyi doktora gitmeye gerek var mıdır? var mı benzer durumda olan
Yaa benimkinde de var sanırım ama emin olamıyorum. Doktorada soramıyorum numarasını vermediği için. Hastanryede gitmek istemiyorum. İsilikleri de var. Kafayı yicem

Kaynayip ilitirimmaetik useniyirdumnacikcasi
pinkim ne oldu cnm bakteri miymiş kaka da kanama yapan amipli dizanteri falan mi içme suyunu zaten hazir su veriyoruz suna bak ya banyo suyundan mi, gecmis olsun cnm,banyo suyuna biraz sirke döküyordum bende

biraz arastirdim.bebegin agzinda isinan damarlar disari ciktiginda cok hizli buzulurse durum bu oluyormus.bu nedenle hemen sarip sarmalamak ısitmak gerekiyormus gogsu.bir de beyaz sabunla yıkamak da çatlaklara iyi geliyormus.sicak su ile.her seferinde.bakalim insAllah toparpariz.ilk cocuugmda kanamali yara olurdu boyle bi derdim hic yoktu.o da kotu ama inan onu tercih eder insan.bu cok berbat

Kızarıklık vardı zaten süt artınca ağrıda artıyordu
anliyorum. dogum sonrasi yasadim benzer bisey.bu bahsettigim bambaska.cok aci verici.sut artmis azalmisla ilgii degilde daha cok beslenme sonrasi gelisen bambaska bisey tarif de edemiyorum.insAllah mastit degildir.

Kızlar yüzde be kafada sürekli isilik tarzı şeyler çıkıyor ama bir iki güne geçiyor alerji olabilir mi
Bu konuda birşey söylemek çok zor. En iyisini doktor bilir. İsilik deriz alerjisi, alerji deriz isilik tir... Çıktığı gün yediklerinizi bir kontrol edin, aynı şeyi yediğinizde tekrarlayacak mı bir bakın doktora gösterme şansınız yoksa

Kızlar bizim de kakada kan vardı dün yemedim ama 4 gün arka arkaya tavuk yedim ondan olabilir mi acaba diğer farklı bişey tüketmedim, alerji konusunda tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz
Ben geriden takip ediyorum, yeni gördüm canım. Kan gördüysen bağırsaktaki tahribatı çok demektir. Seni çok da etkilemek istemiyorum ama ben olsam tavuğu bırakırdım.

Canım nasılsın? Var mı bi değişiklik bebekte?

Doktor isilik demişti canım ama güvenilmiyor ki işte

@Pinkpinkblue banyo suyu çeşme suyumu kullaniyordun? İcirdigin su nasildi
Canım ben hep çeşme suyuyla yıkıyorum korktum şu an artık kaynatıp mı yaptırsam?
Canım benim bebeğim 63 günlük 5.emzigi kullanıyorum biraz takintiliyim ben emzik konusunda ama ayda 1 bence değiştir beyazliyor bir sure sonra hijyenik olmuyor
Çok sağol canım ben de atayım artık ermziğini

Canım benim bebeğimin yüzüde böyle kızarık ve sert nedenmiş acaba geçmiş mesajları okuyamadim
Egzama olmuş süt alerjisinden dolayı. Meğer oğlum benim tükettiğim sütlü ürünlerin içindeki laktozu bağırsakları sindiremediği için gaz ve karın ağrısı olmuş, emdiği sütte sindirilmeden direk çıktığı için kilo almamış. Ben 15 gün süt ürünleri içeren besinleri tükrtmicem. Tekrar değerlendirecek doktor.

Evden kov

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…