- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
Emer emmez süt gibi kusarsa ya fazla emmiş yada gaz cıkarırkende kusabiliyorlar süt kesigi gibi olanda süt yarıyo fazlasını atıo diye yazmıs herkes az azsa sorun yok bildigim ama agız dolusu ve fıskırır tarzdaysa ağlama varsa agzından burnundan gelıosa doktora sormakta fayda var yoksa az az ttüm bebekler kusuyor bizimkindede var özellikle baba omzuna kusmayı pek severDun sabah bizde öyleydik. 5.30-7.30 arası uyumadı sonra yarım saat sızdı. 8.30-14.30 arası uyku yoktu. Çok yoruyo...
Benimki her emdiğini kusmaya başlqdı. Bazen sızıntı şeklinde bazen süt kesiği gibi. Gazını çıkartıyorum hatta ayskta bekletiyorum yınede oluyo sence neden?
Tamam canım en büyük tencereöde kaynatıp yaptırayım artıkKaynatip ilitip yikamak lazim. Bende aritma var kaynatmiyorum aritma suyu kullaniyorum şuan
Kettle varsa daha hizli olur. Belki simdi ilitmayi beklemek zor gelebilir ama hastalik gercekten zor. Biz o donem 1 gece ve 1 sabah ayri ayri hastanede kalmistik. Orda mama yaparken su istedik hastaneden. Ya ordan kaptı ya da ben evde cesme suyuyla yikadigimda bilemedik. O yuzden tedbirli olmak lazımTamam canım en büyük tencereöde kaynatıp yaptırayım artık
Genelde biz ona oturmaya gidiyoruz bana pek gelmez uzak diyeEvden kov
Biyerde okumadım bana.doktorum demisti madem baslattin ayda 1 muhakkak değiştir die ben heryerde her zaman bulamam diye wee ninkine basladim emzik çünkü pat biyere giriyor kayboluyor bide sık değiştiririm.diye daha ekonomik olandan aldimÇok geçmiş olsun Allah şifa versin cnm
Benim philips avent kullanıyorum 3 ayda değişim diyo daha değişmedim. Bi ayı nerde okudunuz nerde yazıyor
kac gecedir uyumuyodu canim gece gec uyudu ama uyudu biraz zor emzirdim cokda ememedi tabi ben tedirhindim gece boyu 2defa kaka yapti cok anormal gorunmuyodu. Kusma var biraz artti kusmasi ama surekli emzirmeye calisiyorim ondanda olabilir . Sadece cokk huysuz canim asiri mutsuz yatirimca kiyameti kopariyorCanım nasılsın? Var mı bi değişiklik bebekte?
Cok sagol canim.pinkim ne oldu cnm bakteri miymiş kaka da kanama yapan amipli dizanteri falan mi içme suyunu zaten hazir su veriyoruz suna bak ya banyo suyundan mi, gecmis olsun cnm,banyo suyuna biraz sirke döküyordum bende
Sık gidiyormusunuz virusu bahane edin daha az az gidin belki hazır bana gelmişlerken bol bol seveyim diyo bazı kayınvalıdeler öyle sana laf falan atmıyosa takılma bosver sende dinlenmiş olursun ben bazen birileri baksında az dinlenim istiyorumGenelde biz ona oturmaya gidiyoruz bana pek gelmez uzak diye
Asar canim asar tasar bileGünaydın kızlar ben şok dün gece 4 bucukta bebeği emzirmiştim sonra 7 de uyanınca sadece bir memeyi emdi saat 10 da yani 6 saat hiçbir boşaltıma ugramayan memem taşlaşmıstı resmen benki o memeden 30 dan fazla süt aslaaa alamadım bi sağdımki 70 cc süt cıktı hani meme kapastesini aşmazdı kaç saat olursa olsun valla aşırı saskınım diğer meme gene azıcık cıktı mesela
Canım cok geçmiş olsun korkma Allahin izniyle hafif atlatirsiniz sen nasil dusunursen öyle olur canım bebeğinde sutunde etkilenir senden dua edelim sadece kendini en kötüsünü düşünüp uzme kuzum hic birşey olmayacak ınşallahKizlar cok moralim bozuldu ya. Cokda korkuyorum daha bugun dr a sorduk rota asisi hangisini onerirsiniz die . Cok korkuyorum panik atak gecircem diyede korkuyorum cok telaslandim . Rotadan hayatini kaybeden bi bebek biliyorum Allah esirgesin. Sabaha kdr uyumicam emzircem beklicem basini kusar diyede korkuyorum . Kisacasi korkuyorum....
Wee haftalik dehissen degisir ici buhar oluyom awent oylemiBiyerde okumadım bana.doktorum demisti madem baslattin ayda 1 muhakkak değiştir die ben heryerde her zaman bulamam diye wee ninkine basladim emzik çünkü pat biyere giriyor kayboluyor bide sık değiştiririm.diye daha ekonomik olandan aldim
Alah razi olsun cnm sagol. Iyi cok sukur boyle gecer insallah hafid seyrediyor sukurler olsun. Bende daha iyiyim.Canım cok geçmiş olsun korkma Allahin izniyle hafif atlatirsiniz sen nasil dusunursen öyle olur canım bebeğinde sutunde etkilenir senden dua edelim sadece kendini en kötüsünü düşünüp uzme kuzum hic birşey olmayacak ınşallah
Iste bende ondan wee aldimWee haftalik dehissen degisir ici buhar oluyom awent oylemikizimda awent aldim disleri cikti kopariyoodu ucunu haftalik aliyiduk ocagimiza incir agaci dikmeye and icmisti wee aldim al istediihin kadar kopar
Sen ne kadar iyi olursan bebeginde öyle oluyor canımAlah razi olsun cnm sagol. Iyi cok sukur boyle gecer insallah hafid seyrediyor sukurler olsun. Bende daha iyiyim.
Ben bunadaawent aldim tutmadi. Arada cani isterse aliyor bi ara baya alismisti geri birakti diyorum seninn canin bakkal emzii istiyoIste bende ondan wee aldimkaldir at mis gibi 2li paket aliyorum ayni anda 2 emzik kullanıyoruz zengin gözüküyor hemde
Yaptircaktik canim . Yaptiramadan rotalandik. Bemce yaptirSen ne kadar iyi olursan bebeginde öyle oluyor canımdunde biz 2. Ay asilarimizi vurdurduk ebe banads dedi rota asisi isini kararsiz kalmistim yaptırdınız mi siz 3. Ayda oluyormuş galiba
İsilikler benimkinde de ara ara çıkıyor özellikle uyurken terliyorsa çıkıyor. Tek başına mukusu sıkıntı yapmayın diyorlar ama bilmiyorum ben de sürekli olunca düşünüyorumYaa benimkinde de var sanırım ama emin olamıyorum. Doktorada soramıyorum numarasını vermediği için. Hastanryede gitmek istemiyorum. İsilikleri de var. Kafayı yicem
O bikere basıma geldi oyuzden bebegi emzirmeden girmiyorum hep sütlerim delikten suyla aktı gittiAsar canim asar tasar bile. Ben binkere oyle sertken dusa girdim dusta sut getiriyoya dustann ciktim sutler akiyordu napcami sasirdim . Simdi cok sık emziriyorum hic sert deil vicik vicik .
Ama taa 3. Aydaymıs ben doktora sormustum 3. Ay aşısı o dedi keske daha erken olaymıs ama demek olması gereken zaman oYaptircaktik canim . Yaptiramadan rotalandik. Bemce yaptir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?