2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben geriden takip ediyorum, yeni gördüm canım. Kan gördüysen bağırsaktaki tahribatı çok demektir. Seni çok da etkilemek istemiyorum ama ben olsam tavuğu bırakırdım.
Bıraktım ki kuzum zaten kan görmeden bir gün önce yememiştim o günde öyle görünce hiç yemedim bir daha

Kızlar ya emmiyo benim sıpam bu alerjiden şüphelendiğimden beri anlamıyorum ki aç mı tok mu iyice kafayı yedim ben

Hangi arkadaş sordu nefesinden emerken ses geliyor diye geridönemedim okuyamadım bizşmkinde vardı geçen dr a gittik burun yapısı basık birde kıkırdak yeni oluşuyor dedi bizdende ses geliyor aspiratörle çekiyorum az bişi çıkıypr bazen ses gelmiyor bzen emerken zor emiyor damla ve krem verdi rahatlasın diye
Diğer konu ROTA grubada yazmıştım çok kafam karıştı kimi yptır dedi kimi bazen kötü yan etkileri var probiyotik verin dedi ki BİO GA damlasında probiyotik var bilmiyorum kafam karıştı birde az önce fışkırtarak kustu kızım panik oldum çok acaba ishalmi onu anlamaya çalışıyordum yani katı bir kaka yapmıyorki bebek ler anne sütünden biraz sıvıydı ateşi yok dru aradım birkez kusması değil üst üste gün içinde fışkırtması önemli dedi ateşi yok gece emince 3 kez gazını çıkaramadı ben bayam panik birde okudum rotayı şimdi bazen mukıslı kaka yapıyor takip edicem artık kaka tahli uaptırsammı diye düşünüyorum ama dr bişey demedi ufff geç yaşta ana olursan böle olur

Az az kusuyor normalde ama dün ne zaman içse hep kustu. Fazla mı geliypr anlamıyorum. Ağlaması var kusarken hoşlanmıuor sanırım. Bugün bir içmesinde kustu. Burnundan gelmiyor. Fışkırmayı da ilk kez bu gece yaptı ama normalde hep ağzına geliyor çıkarıyor. Offf Doktorun numarası yok vermediği için o yüzden soramıyorum. Haftaya kalça için gideriz o zaman sorarım

Benim bebiş hiç emmiyor canım adam akıllı bir dr gidemiyoruz bu ne ya. Artık çıldırmak üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…