- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Hahah bakkal emzigini sevdimBen bunadaawent aldim tutmadi. Arada cani isterse aliyor bi ara baya alismisti geri birakti diyorum seninn canin bakkal emzii istiyo
Dun geceden sonra asi goresim bile yok ama yaptırım ben o zamanYaptircaktik canim . Yaptiramadan rotalandik. Bemce yaptir
O agizdan veriliyor zaten canimDun geceden sonra asi goresim bile yok ama yaptırım ben o zaman
Ates yapiyi mu benim icin o önemli bu gece bittik resmenO agizdan veriliyor zaten canim
Bıraktım ki kuzum zaten kan görmeden bir gün önce yememiştim o günde öyle görünce hiç yemedim bir dahaBen geriden takip ediyorum, yeni gördüm canım. Kan gördüysen bağırsaktaki tahribatı çok demektir. Seni çok da etkilemek istemiyorum ama ben olsam tavuğu bırakırdım.
Senin hemşirenmi var kızzz benim neden yokYarın hemşireme yazayım bakalım
Az az kusuyor normalde ama dün ne zaman içse hep kustu. Fazla mı geliypr anlamıyorum. Ağlaması var kusarken hoşlanmıuor sanırım. Bugün bir içmesinde kustu. Burnundan gelmiyor. Fışkırmayı da ilk kez bu gece yaptı ama normalde hep ağzına geliyor çıkarıyor. OfffEmer emmez süt gibi kusarsa ya fazla emmiş yada gaz cıkarırkende kusabiliyorlar süt kesigi gibi olanda süt yarıyo fazlasını atıo diye yazmıs herkes az azsa sorun yok bildigim ama agız dolusu ve fıskırır tarzdaysa ağlama varsa agzından burnundan gelıosa doktora sormakta fayda var yoksa az az ttüm bebekler kusuyor bizimkindede var özellikle baba omzuna kusmayı pek sever
Benim bebiş hiç emmiyor canım adam akıllı bir dr gidemiyoruz bu ne ya. Artık çıldırmak üzereyimbiraz arastirdim.bebegin agzinda isinan damarlar disari ciktiginda cok hizli buzulurse durum bu oluyormus.bu nedenle hemen sarip sarmalamak ısitmak gerekiyormus gogsu.bir de beyaz sabunla yıkamak da çatlaklara iyi geliyormus.sicak su ile.her seferinde.bakalim insAllah toparpariz.ilk cocuugmda kanamali yara olurdu boyle bi derdim hic yoktu.o da kotu ama inan onu tercih eder insan.bu cok berbat
Bizim emzik daha brand newCanım benim bebeğim 63 günlük 5.emzigi kullanıyorumbiraz takintiliyim ben emzik konusunda ama ayda 1 bence değiştir beyazliyor bir sure sonra hijyenik olmuyor
Canim belki de doyup uyuyordur. Uyku suresi mi uzun oluyor? Bu arada bize de verem asisi simdi elimizde yok ama sizi arayacagiz dediler :/Kızlar ya emmiyo benim sıpam bu alerjiden şüphelendiğimden beri anlamıyorum ki aç mı tok mu iyice kafayı yedim ben
Atesinizmi cikti? Yapmiyor diye biliyorum ama kesin birsey diyememAtes yapiyi mu benim icin o önemli bu gece bittik resmen
Bizimde var ebemiz konuşuyoruzSenin hemşirenmi var kızzz benim neden yok
Çıktı valla agrimizda vardi atesimizde cok şükür simdi düştü de uyuyor dinleniyorAtesinizmi cikti? Yapmiyor diye biliyorum ama kesin birsey diyemem
İyi canim bizimde asi yarin bakalim ne yapcazÇıktı valla agrimizda vardi atesimizde cok şükür simdi düştü de uyuyor dinleniyor
Sagol canimGeçmiş olsun kuzumPinkpinkblue
Kuzum sen benden.once dogurdun 2. Ay asisimi seninde yoksa baskada mi varİyi canim bizimde asi yarin bakalim ne yapcaz
Aijoo canım bu doğum ve süt parası başvurusunu nereye yapıyoruz ve benim gitmem şart ı hatırladığım kadarıyla sen yapmıştınİyi canim bizimde asi yarin bakalim ne yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?