2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İyi canim bizimde asi yarin bakalim ne yapcaz
Hemşire çıkabilir ateş düşürücü verin 8 saatte bir dedi. Doktorum ateşlik bir durum olacağını zannetmem dedi. Bizim ateşimiz çok çıkmadı ama vücut sıcaklığı da yükseldi. 38.1 ölçtüm bir kere. Onun haricinde 37-37.5 arası seyretti. Huysuzluk da yaptı. 3 tane birden oluyor canım, çok normal

İsilikler benimkinde de ara ara çıkıyor özellikle uyurken terliyorsa çıkıyor. Tek başına mukusu sıkıntı yapmayın diyorlar ama bilmiyorum ben de sürekli olunca düşünüyorum
Uyurken terlediüni görmedim. Daha çok kendini kastıgında ağladığında belirginlrşip çoğalıyorlar. Aslında dışarı çıkarmak istiyorum arabayla gezmek ama durum hiç izin vermiyo. Site içindr park vs olsaydı hava aldırırdım. Balkon çok yeterli gelmiyor

Bizim covitten dolayı ertelendi. 2hafta ertelenmis olcak
Hee anladım canım en iyisini yapmışlar valla dün sağlık ocağı cok kalabalıktı guya önlem almışlar 1 tsne asi odasi bırakmışlar ciktim anında kaymakamliga şikayete gittim aynı odada 3 bebek ebeveynler bide 5 ebe delirecektim

Ben de bugün eğer çıkarabilirsem sitenin etrafında bebek arabasıyla biraz gezdirmeyi düşünüyorum hava çok güzel hem Bebeğim dışarıyı tanısın istiyorum iyice eve tıkıldık

Bizde yarin kontrole gidicez 1. Ayinda kalca usg de bi kalcasi tam oturmamisti. Onun kontrolu var artik yaptirmam lAzım. Bide bu kakasini göstercem bakalim ne dicek

Kız geç anne olmakla ne ilgisi var bende küçük anne oldum diye yakınıyorum bazen yaş 26 olacak senin kaçtı

Canim belki de doyup uyuyordur. Uyku suresi mi uzun oluyor? Bu arada bize de verem asisi simdi elimizde yok ama sizi arayacagiz dediler :/
Bana 15 mayısa şimdiden gün verdi 2. Ay aşısı tam günü insallah son dk arayıp aşı yok demez 1 ay önceden gün belirleniyor sonucta sizinki öyle olmamısmıydı

Benim eşim yapti. Sgkli kimse sgk ya o basvuru yapcak sut parası icin. Dogum parasida aile sosyal politikalar mudurluklerine yapılıyor
Süt parası dedigin ne şartları ne cocuk yardımı mı? Maaşa her ay eklenen. Doğuma basvurdum da o dedigin ne onu bilemedim

Kızlar bebeğim 28 günlükken 4250 gramdı. Doğumdan sonra 1 kilonun üstünde kilo almıştı yani.
Dün kırkımız çıktı. Dünkü ölçümlerimizde 4400 çıktı çok az değil mi? 2 haftada 150 gram mı almış yoksa bizdeki tartı mı farklı ölçüyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…