- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Canım Gaziantep’te sorun galiba bu aşı, haftaya arıycam dedi hemşire bana inşallah gelir o zamanaCanim belki de doyup uyuyordur. Uyku suresi mi uzun oluyor? Bu arada bize de verem asisi simdi elimizde yok ama sizi arayacagiz dediler :/
Bizim covitten dolayı ertelendi. 2hafta ertelenmis olcakKuzum sen benden.once dogurdun 2. Ay asisimi seninde yoksa baskada mi var
Benim eşim yapti. Sgkli kimse sgk ya o basvuru yapcak sut parası icin. Dogum parasida aile sosyal politikalar mudurluklerine yapılıyorAijoo canım bu doğum ve süt parası başvurusunu nereye yapıyoruz ve benim gitmem şart ı hatırladığım kadarıyla sen yapmıştın
Hemşire çıkabilir ateş düşürücü verin 8 saatte bir dedi. Doktorum ateşlik bir durum olacağını zannetmem dedi. Bizim ateşimiz çok çıkmadı ama vücut sıcaklığı da yükseldi. 38.1 ölçtüm bir kere. Onun haricinde 37-37.5 arası seyretti. Huysuzluk da yaptı. 3 tane birden oluyor canım, çok normalİyi canim bizimde asi yarin bakalim ne yapcaz
Uyurken terlediüni görmedim. Daha çok kendini kastıgında ağladığında belirginlrşip çoğalıyorlar. Aslında dışarı çıkarmak istiyorum arabayla gezmek ama durum hiç izin vermiyo. Site içindr park vs olsaydı hava aldırırdım. Balkon çok yeterli gelmiyorİsilikler benimkinde de ara ara çıkıyor özellikle uyurken terliyorsa çıkıyor. Tek başına mukusu sıkıntı yapmayın diyorlar ama bilmiyorum ben de sürekli olunca düşünüyorum
Yok kuzum emmek istemiyor çığlık çığlığa kalıyor emzirmeye çalışınca zar zor ikna edince de azcık emiyoCanim belki de doyup uyuyordur. Uyku suresi mi uzun oluyor? Bu arada bize de verem asisi simdi elimizde yok ama sizi arayacagiz dediler :/
Hee anladım canım en iyisini yapmışlar valla dün sağlık ocağı cok kalabalıktı guya önlem almışlar 1 tsne asi odasi bırakmışlar ciktim anında kaymakamliga şikayete gittim aynı odada 3 bebek ebeveynler bide 5 ebe delirecektimBizim covitten dolayı ertelendi. 2hafta ertelenmis olcak
Ben de bugün eğer çıkarabilirsem sitenin etrafında bebek arabasıyla biraz gezdirmeyi düşünüyorum hava çok güzel hem Bebeğim dışarıyı tanısın istiyorum iyice eve tıkıldıkUyurken terlediüni görmedim. Daha çok kendini kastıgında ağladığında belirginlrşip çoğalıyorlar. Aslında dışarı çıkarmak istiyorum arabayla gezmek ama durum hiç izin vermiyo. Site içindr park vs olsaydı hava aldırırdım. Balkon çok yeterli gelmiyor
Gecmis olsun cnm simdi alerji degil rotaamiymisSagol canim
Benim liseden arkadaşlarım çalışıyor orda sağlık meslek mezunuyum da benSenin hemşirenmi var kızzz benim neden yok
Tamam canım tşklerBenim eşim yapti. Sgkli kimse sgk ya o basvuru yapcak sut parası icin. Dogum parasida aile sosyal politikalar mudurluklerine yapılıyor
Canım çok geçmiş olsunSagol canim
Geçmiş olsun arkadaşım nereden kaptı ki kuzucuk yaYaptircaktik canim . Yaptiramadan rotalandik. Bemce yaptir
Kız geç anne olmakla ne ilgisi varHangi arkadaş sordu nefesinden emerken ses geliyor diye geridönemedim okuyamadım bizşmkinde vardı geçen dr a gittik burun yapısı basık birde kıkırdak yeni oluşuyor dedi bizdende ses geliyor aspiratörle çekiyorum az bişi çıkıypr bazen ses gelmiyor bzen emerken zor emiyor damla ve krem verdi rahatlasın diye
Diğer konu ROTA grubada yazmıştım çok kafam karıştı kimi yptır dedi kimi bazen kötü yan etkileri var probiyotik verin dedi ki BİO GA damlasında probiyotik var bilmiyorum kafam karıştı birde az önce fışkırtarak kustu kızım panik oldum çok acaba ishalmi onu anlamaya çalışıyordum yani katı bir kaka yapmıyorki bebek ler anne sütünden biraz sıvıydı ateşi yok dru aradım birkez kusması değil üst üste gün içinde fışkırtması önemli dedi ateşi yok gece emince 3 kez gazını çıkaramadı ben bayam panik birde okudum rotayı şimdi bazen mukıslı kaka yapıyor takip edicem artık kaka tahli uaptırsammı diye düşünüyorum ama dr bişey demedi ufff geç yaşta ana olursan böle olur
Bana 15 mayısa şimdiden gün verdi 2. Ay aşısı tam günü insallah son dk arayıp aşı yok demez 1 ay önceden gün belirleniyor sonucta sizinki öyle olmamısmıydıCanim belki de doyup uyuyordur. Uyku suresi mi uzun oluyor? Bu arada bize de verem asisi simdi elimizde yok ama sizi arayacagiz dediler :/
yaradan dolayi mi acaba? sabunlu ılık su ile yika her sefer lansinoh sur belki daha rahat alır.ben de deniycem.cunku ayni sorun yasiyorum.Benim bebiş hiç emmiyor canım adam akıllı bir dr gidemiyoruz bu ne ya. Artık çıldırmak üzereyim
Süt parası dedigin ne şartları ne cocuk yardımı mı? Maaşa her ay eklenen. Doğuma basvurdum da o dedigin ne onu bilemedimBenim eşim yapti. Sgkli kimse sgk ya o basvuru yapcak sut parası icin. Dogum parasida aile sosyal politikalar mudurluklerine yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?