Ates dusurucu verdin mi peki. Biliyosunuz yusra havale gecirdi atesten cok korkuyorum hemen vermek istemem ama 38de gormek istemiyorum :'(Hemşire çıkabilir ateş düşürücü verin 8 saatte bir dedi. Doktorum ateşlik bir durum olacağını zannetmem dedi. Bizim ateşimiz çok çıkmadı ama vücut sıcaklığı da yükseldi. 38.1 ölçtüm bir kere. Onun haricinde 37-37.5 arası seyretti. Huysuzluk da yaptı. 3 tane birden oluyor canım, çok normal
Yapmamalari lazim aslinda. İnsallah bizim bos olur saat 10da randevuHee anladım canım en iyisini yapmışlar valla dün sağlık ocağı cok kalabalıktı guya önlem almışlar 1 tsne asi odasi bırakmışlar ciktim anında kaymakamliga şikayete gittim aynı odada 3 bebek ebeveynler bide 5 ebe delirecektim
Bende senin vesilenle soyliyim ramazan serbeti de bende yaptiBirde kizlar gecen gun semizotu yedim. Uzun zamandir tas gibi olmayan goguslerim cok fena oldular. Guzel sut yapti. Hemde cok faydali mutlaka deneyin
Ben çalışmadığım icin sgkli olan eşimin hesabina yatti 120 tl olmasi lazim sut parasi. Dogum yardimi ilk cocuga 300, ikinciye 400 yatiyor. Anneye yatiyor dogum yardimiSüt parası dedigin ne şartları ne cocuk yardımı mı? Maaşa her ay eklenen. Doğuma basvurdum da o dedigin ne onu bilemedim
Ayni yerde mi ölçüldüKızlar bebeğim 28 günlükken 4250 gramdı. Doğumdan sonra 1 kilonun üstünde kilo almıştı yani.
Dün kırkımız çıktı. Dünkü ölçümlerimizde 4400 çıktı çok az değil mi? 2 haftada 150 gram mı almış yoksa bizdeki tartı mı farklı ölçüyor anlamadım
Bilmiyorum cnm .sulardan olabilirmis bide hast gitmistik 11gun onceGeçmiş olsun arkadaşım nereden kaptı ki kuzucuk ya
Valla çıksarın. Ablamdaydım onlar sıtede oturuyo. Çıkardım bikaç gün iyi geldi. Tavsiye ederimBen de bugün eğer çıkarabilirsem sitenin etrafında bebek arabasıyla biraz gezdirmeyi düşünüyorum hava çok güzel hem Bebeğim dışarıyı tanısın istiyorum iyice eve tıkıldık
Sagol cnmCanım çok geçmiş olsun
Cnm alerjinicin diyet uapiuorumda rota bakmos dr pozitif cikti diyetimi bozmadim hastaligi atlatalim insallah tekrar alerji dr gidicem emin olmak icinGecmis olsun cnm simdi alerji degil rotaamiymis
Canim nasil bugun paşa huzursuzmu hâlaCnm alerjinicin diyet uapiuorumda rota bakmos dr pozitif cikti diyetimi bozmadim hastaligi atlatalim insallah tekrar alerji dr gidicem emin olmak icin
Yok doğum yardımına basvurduk zaten ama gidip almadım cok kuyruklar var pttde şu yardımlardan dolayı ben süt yardımı degilde maaşa ek cocuk parası yatıyor ona basvurdum ben memurum süt parası da öyle birşey demekkiBen çalışmadığım icin sgkli olan eşimin hesabina yatti 120 tl olmasi lazim sut parasi. Dogum yardimi ilk cocuga 300, ikinciye 400 yatiyor. Anneye yatiyor dogum yardimi
Yok vermedim. Gece boyu alından, kulaktan, koltuk altından kontrol ettim. 38.1i geçmedi. Doktorum da verme demiştiAtes dusurucu verdin mi peki. Biliyosunuz yusra havale gecirdi atesten cok korkuyorum hemen vermek istemem ama 38de gormek istemiyorum :'(
Onu bilemiyorum araştırmak lazımYok doğum yardımına basvurduk zaten ama gidip almadım cok kuyruklar var pttde şu yardımlardan dolayı ben süt yardımı degilde maaşa ek cocuk parası yatıyor ona basvurdum ben memurum süt parası da öyle birşey demekki
Anladim inşallah bizimde olmaz ateşYok vermedim. Gece boyu alından, kulaktan, koltuk altından kontrol ettim. 38.1i geçmedi. Doktorum da verme demişti
Sizde randevulu iste bizde öyle birşey yok gibi gel demisler herkeseYapmamalari lazim aslinda. İnsallah bizim bos olur saat 10da randevu
Evet cnm huzursuz baya. Rahati yok hic kivraniyorCanim nasil bugun paşa huzursuzmu hâla
Cinarda boyleydi canim. Bana ozelden kakaaini atabilirsin istersen tabiEki Görüntüle 2627260
Kızlar bebeğimin kakası baya mukuslu bugün baya sıvı ishal gibi ama rengi normal vücududa bu şekilde alerji mi değilmi iyice kafama taktım bende beni bi aydınlatırmsınız
Ne okdu cnm hayirdir ateslendimi. Hoc takipnedemedim bugun forumuYok vermedim. Gece boyu alından, kulaktan, koltuk altından kontrol ettim. 38.1i geçmedi. Doktorum da verme demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?