2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ates dusurucu verdin mi peki. Biliyosunuz yusra havale gecirdi atesten cok korkuyorum hemen vermek istemem ama 38de gormek istemiyorum :'(

Yapmamalari lazim aslinda. İnsallah bizim bos olur saat 10da randevu

Süt parası dedigin ne şartları ne cocuk yardımı mı? Maaşa her ay eklenen. Doğuma basvurdum da o dedigin ne onu bilemedim
Ben çalışmadığım icin sgkli olan eşimin hesabina yatti 120 tl olmasi lazim sut parasi. Dogum yardimi ilk cocuga 300, ikinciye 400 yatiyor. Anneye yatiyor dogum yardimi

Ayni yerde mi ölçüldü

Ben de bugün eğer çıkarabilirsem sitenin etrafında bebek arabasıyla biraz gezdirmeyi düşünüyorum hava çok güzel hem Bebeğim dışarıyı tanısın istiyorum iyice eve tıkıldık
Valla çıksarın. Ablamdaydım onlar sıtede oturuyo. Çıkardım bikaç gün iyi geldi. Tavsiye ederim

Ümraniye üsküdarda iyi bi çocuk doktoru bilen var mı kızlar? Ama acil durumda ulaşabileceğim telefpn numarasını veren olsun.. medipolde gittiğimiz doktor vermedi nasıl özel hastaneyse?

Ben çalışmadığım icin sgkli olan eşimin hesabina yatti 120 tl olmasi lazim sut parasi. Dogum yardimi ilk cocuga 300, ikinciye 400 yatiyor. Anneye yatiyor dogum yardimi
Yok doğum yardımına basvurduk zaten ama gidip almadım cok kuyruklar var pttde şu yardımlardan dolayı ben süt yardımı degilde maaşa ek cocuk parası yatıyor ona basvurdum ben memurum süt parası da öyle birşey demekki

Kızlar bebeğimin kakası baya mukuslu bugün baya sıvı ishal gibi ama rengi normal vücududa bu şekilde alerji mi değilmi iyice kafama taktım bende beni bi aydınlatırmsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…