2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kalça usg ve göz muayenesi yaptıran var mı? Her özelde oluyor mu? Devlete mi yaptırdınız? Nası oluyo bi anlatır mısınız?

Kalça usg ve göz muayenesi yaptıran var mı? Her özelde oluyor mu? Devlete mi yaptırdınız? Nası oluyo bi anlatır mısınız?
Ben yaptırdım özelde ultrason kalçayı sağ sol bebeği yan yatırıp cekıyor gebeyken baktıkları cihaz gibi gözde de odayı karanlık yaptı gözune ışık falan tuttu iyi dedi bidahaki kontrol 9. Aymış

Sağol canım bende haftaya halletmeye çalışıcam eşim izinliyken de bakalım.

Atarım canım. Her seferinde mukus olmuyor ama canım. Bide gözyaşı falan demişsiniz benimki hiç gözyaşı akıtarak ağlamıyorki hiç akmadı yani
Benimkisi krize girince anca damlıyor. Buara hep krizlerde yaa uyku için ağlıyor süt için ağlıyor altı için ağlıuor ama kriz modunda..

Atarım canım. Her seferinde mukus olmuyor ama canım. Bide gözyaşı falan demişsiniz benimki hiç gözyaşı akıtarak ağlamıyorki hiç akmadı yani
Benimkide cnm gozyasi akmiyor kizimda oyleydi benim. Tikaliydi kanallar 1yasinda akar dedi dr gercekten oyle oldu. .goz kontrolimde soyle dr a bazisina masaj oneriyor yada damla veriyolar

Bana 15 mayısa şimdiden gün verdi 2. Ay aşısı tam günü insallah son dk arayıp aşı yok demez 1 ay önceden gün belirleniyor sonucta sizinki öyle olmamısmıydı
Olmustu canim. Aynen 1 ay asisina gittigimizde 2.ay asisi icin bugunun tarihini vermisti. Ama bugun gittigimizde asi kalmadi dediler. Arayacaklarmis insallah o zaman gidip yaptiririz

Benimkisi krize girince anca damlıyor. Buara hep krizlerde yaa uyku için ağlıyor süt için ağlıyor altı için ağlıuor ama kriz modunda..
Kolik olabilirmi acaba bilemedim canım Allah yardımcın olsun bi okuyun üfleyin nazar duası okuyun biz hergün okuyoruz felak nas özellikle

Gözyaşı daha olmaz bizimkiler küçük Ya .
Benimki hep gözyaşı dolu ağlıyordu. Ama ne ağlamak sabahtan akşama kadar ağlıyordu. 2 3 gündür azaldı ağlamalarımız çok şükür. Hep böyle olacak diye korkuyodum

Eki Görüntüle 2627260
Kızlar bebeğimin kakası baya mukuslu bugün baya sıvı ishal gibi ama rengi normal vücududa bu şekilde alerji mi değilmi iyice kafama taktım bende beni bi aydınlatırmsınız
Beto benimkinin de yüzünde var bunlardan. Ara sıra çoğalıyor, kakada da mukus var. Doktora yazdım bepantol sensiderm kullan dedi. Kullanıyorum iyi geldi gibi

Kızlar nasıl fotoğraf ekliyorsunuz mobilden ben dosya ekle e tıkluyorum açılmıyor yükleme ekranı. Android uygulamasından kullanıyorum ondan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…