- 14 Eylül 2018
- 1.081
- 1.707
- 83
- 34
Kan yoktu. Ama mukus emin degilim vardi diye hatirliyorumEvet cnm huzursuz baya. Rahati yok hic kivraniyor. Canim yusranimda rota gecirirken kakasi kanli ve mukuskumuydu ?
Atarım canım. Her seferinde mukus olmuyor ama canım. Bide gözyaşı falan demişsiniz benimki hiç gözyaşı akıtarak ağlamıyorki hiç akmadı yaniCinarda boyleydi canim. Bana ozelden kakaaini atabilirsin istersen tabi
Ben yaptırdım özelde ultrason kalçayı sağ sol bebeği yan yatırıp cekıyor gebeyken baktıkları cihaz gibi gözde de odayı karanlık yaptı gözune ışık falan tuttu iyi dedi bidahaki kontrol 9. AymışKalça usg ve göz muayenesi yaptıran var mı? Her özelde oluyor mu? Devlete mi yaptırdınız? Nası oluyo bi anlatır mısınız?
Gözyaşı daha olmaz bizimkiler küçük Ya .Atarım canım. Her seferinde mukus olmuyor ama canım. Bide gözyaşı falan demişsiniz benimki hiç gözyaşı akıtarak ağlamıyorki hiç akmadı yani
Sağol canımBen yaptırdım özelde ultrason kalçayı sağ sol bebeği yan yatırıp cekıyor gebeyken baktıkları cihaz gibi gözde de odayı karanlık yaptı gözune ışık falan tuttu iyi dedi bidahaki kontrol 9. Aymış
Benimkisi krize girince anca damlıyor. Buara hep krizlerde yaaAtarım canım. Her seferinde mukus olmuyor ama canım. Bide gözyaşı falan demişsiniz benimki hiç gözyaşı akıtarak ağlamıyorki hiç akmadı yani
Eslem hastanede aglarken cok gozyasi akitti. Hep icim yandiGözyaşı daha olmaz bizimkiler küçük Ya .
Benimkide cnm gozyasi akmiyor kizimda oyleydi benim. Tikaliydi kanallar 1yasinda akar dedi dr gercekten oyle oldu. .goz kontrolimde soyle dr a bazisina masaj oneriyor yada damla veriyolarAtarım canım. Her seferinde mukus olmuyor ama canım. Bide gözyaşı falan demişsiniz benimki hiç gözyaşı akıtarak ağlamıyorki hiç akmadı yani
Sagol canim . Eslemi goze goturdunmu cnmKan yoktu. Ama mukus emin degilim vardi diye hatirliyorum
Atak haftasi olabilirmi canim ?Benimkisi krize girince anca damlıyor. Buara hep krizlerde yaauyku için ağlıyor süt için ağlıyor altı için ağlıuor ama kriz modunda..
Olmustu canim. Aynen 1 ay asisina gittigimizde 2.ay asisi icin bugunun tarihini vermisti. Ama bugun gittigimizde asi kalmadi dediler. Arayacaklarmis insallah o zaman gidip yaptiririzBana 15 mayısa şimdiden gün verdi 2. Ay aşısı tam günü insallah son dk arayıp aşı yok demez 1 ay önceden gün belirleniyor sonucta sizinki öyle olmamısmıydı
Merhaba benimde 33+2 makat gelişi. Sizin bebek döndü mü acabaBenim de baş gelişti kuzum 32+5 de bir gittik yine makat geliş olmuş bizim minik kızdoktor 36.haftaya kadar pozisyonlar değişebilir dedi
Kolik olabilirmi acaba bilemedim canım Allah yardımcın olsun bi okuyun üfleyin nazar duası okuyun biz hergün okuyoruz felak nas özellikleBenimkisi krize girince anca damlıyor. Buara hep krizlerde yaauyku için ağlıyor süt için ağlıyor altı için ağlıuor ama kriz modunda..
Küçükken olmazmış canımBenimkide cnm gozyasi akmiyor kizimda oyleydi benim. Tikaliydi kanallar 1yasinda akar dedi dr gercekten oyle oldu. .goz kontrolimde soyle dr a bazisina masaj oneriyor yada damla veriyolar
İlk söylediğim doktorda ölçtüğümüzdü. Şimdi eve akıllı tartı aldım oradan kendim ölçüyorumAyni yerde mi ölçüldü
Gözyaşı daha olmaz bizimkiler küçük Ya .
Benimki hep gözyaşı dolu ağlıyordu. Ama ne ağlamak sabahtan akşama kadar ağlıyordu. 2 3 gündür azaldı ağlamalarımız çok şükür. Hep böyle olacak diye korkuyodumBenimkisi krize girince anca damlıyor. Buara hep krizlerde yaauyku için ağlıyor süt için ağlıyor altı için ağlıuor ama kriz modunda..
Beto benimkinin de yüzünde var bunlardan. Ara sıra çoğalıyor, kakada da mukus var. Doktora yazdım bepantol sensiderm kullan dedi. Kullanıyorum iyi geldi gibiEki Görüntüle 2627260
Kızlar bebeğimin kakası baya mukuslu bugün baya sıvı ishal gibi ama rengi normal vücududa bu şekilde alerji mi değilmi iyice kafama taktım bende beni bi aydınlatırmsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?