2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Beto benimkinin de yüzünde var bunlardan. Ara sıra çoğalıyor, kakada da mukus var. Doktora yazdım bepantol sensiderm kullan dedi. Kullanıyorum iyi geldi gibi
Bende sürüyorum ondan da alerji Rotavirüs falan olabilirmi Allah korusun aklıma takıldı

Olmustu canim. Aynen 1 ay asisina gittigimizde 2.ay asisi icin bugunun tarihini vermisti. Ama bugun gittigimizde asi kalmadi dediler. Arayacaklarmis insallah o zaman gidip yaptiririz
Ne saçma yaa aşı yapcak kişiler belliyse ona göre aşı getirsinler ya valla değişik bu aile hekimleri de

Kizlar asi ates yapti biraz. Nasil dusurebilirim? Calpol versem mi? Ve ne kadar vermeliyim?

Kızlar çiş sayısı mı önemli bebeğin doyduğunu anlamak için yoksa çiş miktarı mı? Mesala ben de göstergeli prima bezlerden var yarısı mavi olmuş şimdi onu 1 çiş sayabilir miyiz?

Valla ara ara döndü benim bebeğimde 35ten sonra hep baş gelişti galiba tam hatırlayamadım. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Cok sagol canim . Ben hic anlamadim hep alerjiye yorduk durumu. Ablasi optu sevdi .
Benim sadece midem ağrıdı çok ve ishal oldum.Annem mide bulantısı,kusma ve ishal iki gün kafasını kaldıramadı.Babam bir gün halsizlik ve ishal yaşadı.Kızım bir hafta kafasını kaldırmadı kusma,ishal ve bulantı yaşadı.Onzyd diye bir ilaç iyi geldi sadece aklında olsun her doktor vermiyor pahalı diye.Bu ilaç sayesinde kızım bir iki lokma yiyebildi.Hepimizi farklı etkiledi anlayacağın.

Aşı ateş yaparsa uzerini kalin giydirmeyin ince kalsin.ılık uygulama yapabilirsiniz.bir ölcekte dr unuzun veya saglik ocaginin onerdigi ates dusurucuyu verebilirsiniz.genellikle calpol veya pedifen oneriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…