Beto benimkinin de yüzünde var bunlardan. Ara sıra çoğalıyor, kakada da mukus var. Doktora yazdım bepantol sensiderm kullan dedi. Kullanıyorum iyi geldi gibi
Olmustu canim. Aynen 1 ay asisina gittigimizde 2.ay asisi icin bugunun tarihini vermisti. Ama bugun gittigimizde asi kalmadi dediler. Arayacaklarmis insallah o zaman gidip yaptiririz
Aaa ne güzel darısı hayırlıysa tabi bana olur inşallah .
Allah analı babalı büyütsün.
Kaç haftalıkken döndü.
Benim erken doğum riskim var ciğer geliştirici iğne yaptı. Sancım ve kasılmalar var. Bebek aşağıda.
Bu aralar döner umarım
Kızlar çiş sayısı mı önemli bebeğin doyduğunu anlamak için yoksa çiş miktarı mı? Mesala ben de göstergeli prima bezlerden var yarısı mavi olmuş şimdi onu 1 çiş sayabilir miyiz?
Aaa ne güzel darısı hayırlıysa tabi bana olur inşallah .
Allah analı babalı büyütsün.
Kaç haftalıkken döndü.
Benim erken doğum riskim var ciğer geliştirici iğne yaptı. Sancım ve kasılmalar var. Bebek aşağıda.
Bu aralar döner umarım
Benim sadece midem ağrıdı çok ve ishal oldum.Annem mide bulantısı,kusma ve ishal iki gün kafasını kaldıramadı.Babam bir gün halsizlik ve ishal yaşadı.Kızım bir hafta kafasını kaldırmadı kusma,ishal ve bulantı yaşadı.Onzyd diye bir ilaç iyi geldi sadece aklında olsun her doktor vermiyor pahalı diye.Bu ilaç sayesinde kızım bir iki lokma yiyebildi.Hepimizi farklı etkiledi anlayacağın.
Kızlar çiş sayısı mı önemli bebeğin doyduğunu anlamak için yoksa çiş miktarı mı? Mesala ben de göstergeli prima bezlerden var yarısı mavi olmuş şimdi onu 1 çiş sayabilir miyiz?
Aşı ateş yaparsa uzerini kalin giydirmeyin ince kalsin.ılık uygulama yapabilirsiniz.bir ölcekte dr unuzun veya saglik ocaginin onerdigi ates dusurucuyu verebilirsiniz.genellikle calpol veya pedifen oneriyorlar.