damaklı emzik formuna getirdi memeyi.beyazlik sadece uc kısminda tepede var.çatlak hatta yarık var dip kısimlarda.ama oyle beyaz kese seklinde sut kabarcigi yok.bir arkadas mastite cevirir demis.korktum ama sizin cevirmemis.doktora gidicem ama mecbur kalinmadikca gelmeyin diyor.1. ay muayenesine gittigimse gostereyim bari.
Evet bugun asi yaptirdik canim ama ates yapti yaa :/ 1 cay kasigi calpol verdim. Surekli takip edicem gece de. O kadar da yorgun ve uyjusuzum ki anlatamam..
Evet bugun asi yaptirdik canim ama ates yapti yaa :/ 1 cay kasigi calpol verdim. Surekli takip edicem gece de. O kadar da yorgun ve uyjusuzum ki anlatamam..
Benim sadece midem ağrıdı çok ve ishal oldum.Annem mide bulantısı,kusma ve ishal iki gün kafasını kaldıramadı.Babam bir gün halsizlik ve ishal yaşadı.Kızım bir hafta kafasını kaldırmadı kusma,ishal ve bulantı yaşadı.Onzyd diye bir ilaç iyi geldi sadece aklında olsun her doktor vermiyor pahalı diye.Bu ilaç sayesinde kızım bir iki lokma yiyebildi.Hepimizi farklı etkiledi anlayacağın.
Kızlar çiş sayısı mı önemli bebeğin doyduğunu anlamak için yoksa çiş miktarı mı? Mesala ben de göstergeli prima bezlerden var yarısı mavi olmuş şimdi onu 1 çiş sayabilir miyiz?