Chucky nin gelini bendeYeni değil canım. Aşı gününü konuşmuştuk ☺ İki ay aşıları. Ben de pek giremedim. Benimkinin içine yine Chucky kaçmıştı
Yok canım nerde tam dolu bez en fazla 5 fln oluyor sabahtan geceyeO zaman gunde 8 dolu bez atabiliyorsan doyuyodur. Fakat alerji varsa kg alimi az olabilir
İki tip onlarda. Büyüğüne 1 tipin 2 dozunu yaptirdim digerini yaptırmadım. Buna da yaptırmak isterim ama cok pahalilarMerhaba Kizlar ben kiza rota asisinin ilk dozunu yaptirdim . birde ozel asilardan menenjit varmis o konuda ne dusunuyorsunuz yaptircak olan var mi aranizda?
Yok o rotavirusle alakali degil. Sivi kaybi olup olmadigi anlasilmasi icin. Fakat bizim bebekler zaten normal aglarken suan gozyasi uretemezler daha kucuk. Pink o yuzden anlayamadi. Bebekler buyuk olsaydi zaten ishalinden kusmasindan şüphelenirdi. Şuan o bol bol emzircek ve belki cok az su takviyesi yaparRotavirüsü için dedim canm gözyaşı akmıyorsa falan yazıyordu meğer bilmediğim neler varmış
Bu ara yapmaya basladi, ablasindan cok cekmistim bunda da cekcem gibi uyutmuyor valla zombi gibiyim ikisi sirayla uyaniyo tam delirmelikYa kızlar sizin bebeğinizde uyurken sesler çıkarıyormu mıkırdanıp duruyor
Hatlar karismis burda birazCanim pardon dan die daldim. Dun rota yaptirdik. Bugun gozyasi vardi aglayainca. Ee noluyormus ki kotu bi sey mi
O zaman takviye sart ama biberon disinda baska yollar denesen. Kahve fincani, siringa, kasik biberonYok canım nerde tam dolu bez en fazla 5 fln oluyor sabahtan geceye
Ben geçen de 3 gün gunde 3 er defa falan yaptım. Ama sagim yaptigimda esleme vermem gerekiyordu cabuk dolmuyordu. Biberonla veriyordum. Sonra eslem meme de tut birak yapmaya basladi. Korkuma kestim sagimida biberonuda. Ama sütüm artti sanki. Birde memeyi tam bitirmediyse israrla o memeyi vermeye başladım. Suan bazen tek memeyle doymaya basladi. Aksam krizlerimiz devam ediyo ama gazdan oldugunu dusunuyorum artik. Ac olsa kg almaz, cis yapmazAmine Busra canım sen sağım yapıyor musun? Benim de bazı günler göğsüm tam boşalmıyor vücut süt üretimini azaltır mı diye endişe ediyorum
Ne yapsam sence? Çok da üşeniyorum
Sağol canımBen geçen de 3 gün gunde 3 er defa falan yaptım. Ama sagim yaptigimda esleme vermem gerekiyordu cabuk dolmuyordu. Biberonla veriyordum. Sonra eslem meme de tut birak yapmaya basladi. Korkuma kestim sagimida biberonuda. Ama sütüm artti sanki. Birde memeyi tam bitirmediyse israrla o memeyi vermeye başladım. Suan bazen tek memeyle doymaya basladi. Aksam krizlerimiz devam ediyo ama gazdan oldugunu dusunuyorum artik. Ac olsa kg almaz, cis yapmaz
Nekadar ki fiyatı benim gerçi eşimden dolayı özel sigortası var ama bu özel aşıları karşılıyoröu bilmiyorum hiçİki tip onlarda. Büyüğüne 1 tipin 2 dozunu yaptirdim digerini yaptırmadım. Buna da yaptırmak isterim ama cok pahalilar
Kasik biberon ya da kahve fincani, siringa falan denesin. Biberon daha cok redde sebep olursa ne yapacak. Ben bile biberondan mi diye hâla vermiyorum
Ins alerji degildir de boyle atlatirsin cnm bu sorunuCnm alerjinicin diyet uapiuorumda rota bakmos dr pozitif cikti diyetimi bozmadim hastaligi atlatalim insallah tekrar alerji dr gidicem emin olmak icin
Dr la gorusmek daha ii olur zaten . Once dr la gorustuk biz . Isal azda olabilir cokda canim. Cok sivi kakayi bez idrar gibi cekiyor sadece renk kaliyor birkac partikul .Kaka tahlili yaptıran arkadaşlar hastanede direk yaptırabiliyormuyuz dra muayene olmak gerekiyormu böyle şarr diye kusunca gazı var gibide karnı şiş ishal değil sanırım ishal olursa çok yapması gerekiyor değilmi çok sıvımı oluyor yani anlamazsak susuz kalırsa bide ben paranoyak oldum yaaa
Kahve fincanı nasıl oluyor canım? Yarın kaşık biberon siparişi vercem eğer varsa ebebekten gider alırımO zaman takviye sart ama biberon disinda baska yollar denesen. Kahve fincani, siringa, kasik biberon
Insalalh canim her serde bir hayir vardir bir kez daha gordumIns alerji degildir de boyle atlatirsin cnm bu sorunu
Anayim ben deseydinGunlerdir aganin pohunu kurcaliyordum sonunda buldum belami. Evde adim poh profosorune cikti . Esim dalga geciyo bizimki is basinda yine diye sapik gibi bakip mimmacik kanlari foruyosun die kiziyo kulak pamugu ile kurcaliyorum
Çiştenmi kakadanmı bahsediyorsunuz devamımda merak ettim bizim 3 kez kaka yapıyor çiş 6 kez falan normal herhalde değil miGunde kaç kez bez degistiriyosun, kac saatte
Onu hep diyorumAnayim ben deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?