2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yeni değil canım. Aşı gününü konuşmuştuk ☺ İki ay aşıları. Ben de pek giremedim. Benimkinin içine yine Chucky kaçmıştı
Chucky nin gelini bende saat 19.30 uyandi. Bastan iyiydi. 9a dogru uyuyamadi karni agriyordu, duzgun emmedi cek birak deli gibi aran gaz cikar tekrar emmeye calis cekip birak derken saat 22.30 oldu. Artik delirmiş gibiydi. Bi yandan emmek istiyo bi yandan yusra inatlasiyo tepemizde. En son eşim isiklari kapatıp masaj yapti 10 dk kadar. Sonra beni cagirdi sakinlemiş hik mik yapiyordu. Sonra sukurler oksun duzgunce emdi de simdilik uyudu.. ama ben kan ter icinde kaldim

Merhaba Kizlar ben kiza rota asisinin ilk dozunu yaptirdim . birde ozel asilardan menenjit varmis o konuda ne dusunuyorsunuz yaptircak olan var mi aranizda?
İki tip onlarda. Büyüğüne 1 tipin 2 dozunu yaptirdim digerini yaptırmadım. Buna da yaptırmak isterim ama cok pahalilar

Rotavirüsü için dedim canm gözyaşı akmıyorsa falan yazıyordu meğer bilmediğim neler varmış
Yok o rotavirusle alakali degil. Sivi kaybi olup olmadigi anlasilmasi icin. Fakat bizim bebekler zaten normal aglarken suan gozyasi uretemezler daha kucuk. Pink o yuzden anlayamadi. Bebekler buyuk olsaydi zaten ishalinden kusmasindan şüphelenirdi. Şuan o bol bol emzircek ve belki cok az su takviyesi yapar

Canim pardon dan die daldim. Dun rota yaptirdik. Bugun gozyasi vardi aglayainca. Ee noluyormus ki kotu bi sey mi
Hatlar karismis burda biraz bahsedilen aşı degildi. Pinkpinkblue nun oglu rotavirus kapmış, kaka tahlilinde pozitif cikmis. Dr sivi kaybi olmasin dedigi icin konusuldu. Normalde daha buyuk bebekler aglarken gozyasi uretir eger azalma olursa sivi kaybi var denir. Ama bizim bebekler henuz sürekli gozyasi uretmiyo zaten. Burdan sivi kaybi varmi anlaşılmaz

Amine Busra canım sen sağım yapıyor musun? Benim de bazı günler göğsüm tam boşalmıyor vücut süt üretimini azaltır mı diye endişe ediyorum
Ne yapsam sence? Çok da üşeniyorum
Ben geçen de 3 gün gunde 3 er defa falan yaptım. Ama sagim yaptigimda esleme vermem gerekiyordu cabuk dolmuyordu. Biberonla veriyordum. Sonra eslem meme de tut birak yapmaya basladi. Korkuma kestim sagimida biberonuda. Ama sütüm artti sanki. Birde memeyi tam bitirmediyse israrla o memeyi vermeye başladım. Suan bazen tek memeyle doymaya basladi. Aksam krizlerimiz devam ediyo ama gazdan oldugunu dusunuyorum artik. Ac olsa kg almaz, cis yapmaz

Sağol canım
Sağım yapınca artıyor ama düzenli yapmak lazım
Ben de onu yapamıyorum

İki tip onlarda. Büyüğüne 1 tipin 2 dozunu yaptirdim digerini yaptırmadım. Buna da yaptırmak isterim ama cok pahalilar
Nekadar ki fiyatı benim gerçi eşimden dolayı özel sigortası var ama bu özel aşıları karşılıyoröu bilmiyorum hiç

Kaka tahlili yaptıran arkadaşlar hastanede direk yaptırabiliyormuyuz dra muayene olmak gerekiyormu böyle şarr diye kusunca gazı var gibide karnı şiş ishal değil sanırım ishal olursa çok yapması gerekiyor değilmi çok sıvımı oluyor yani anlamazsak susuz kalırsa bide ben paranoyak oldum yaaa

Dr la gorusmek daha ii olur zaten . Once dr la gorustuk biz . Isal azda olabilir cokda canim. Cok sivi kakayi bez idrar gibi cekiyor sadece renk kaliyor birkac partikul .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…