- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Is azdi bide ogretmencilik cikti annelere .Allah kolaylik versin canimRuh gibiyim başım çatlıyor bir de kızın Ebadan canlı dersleri başladı uğraşıyoruz bağlanmaya okulistik bir yandan ders yap yok yapmam hergün bağrış çağrış o beni bebekten daha fazla zorluyor.Sabaha kadar yatakta tekmeledi durdu biri uyumaz ağlar biri tekmeler üç dört çocuklular napıyor bilmiyorum Allah kolaylık versin
Kusması ishali bir haftada bitmişti ama bağırsak düzeni yeni yeni düzeldi.Biter İnşallah senin de sabır dilerşm.İnşallah sen de yakalanmazsın dikkat et kendineInsallahh canim .1haftada yine ii .dun bi komsumuz 20 gunde iyilesti dedi 2.5yasinda yakalanmis kizi
Yok canım kan yoktu zaten virüs olduğu için ilaç da yok doktora sorsaydınCanim sizde kan varmiydi. Kan olmaz yaziyor bir cok yerde bi yerde bulgularda kanda var. Kakasinin kanli olmasi cok dusuruyor modumu
Suna bak yaa ne illet bisey tekrar gecmis olsun canim. Canim dr la ben gorusemedim esim gorusmustu . Boyle devam ederse bidaha goturecek gibiyim zaten bakalim . Dikkat ediyorum cnm surekli el yikiyorumYok canım kan yoktu zaten virüs olduğu için ilaç da yok doktora sorsaydın
Canim buyuk olan kac yasinda?Ruh gibiyim başım çatlıyor bir de kızın Ebadan canlı dersleri başladı uğraşıyoruz bağlanmaya okulistik bir yandan ders yap yok yapmam hergün bağrış çağrış o beni bebekten daha fazla zorluyor.Sabaha kadar yatakta tekmeledi durdu biri uyumaz ağlar biri tekmeler üç dört çocuklular napıyor bilmiyorum Allah kolaylık versin
Ne güzel kız okula gidecekti ben bebek bakacaktım kız gelince de onunla ilgilenecektim geldik eve zaten hastaneden akşama kızı hastaneye götürdük rota çıktı işte ben de kaptım mahvolduk o ara nasıl süt geldi bilmiyorum sadece su içebildim o da iki bardak ancadır.Is azdi bide ogretmencilik cikti annelere .Allah kolaylik versin canim
Solunum yoluyla da geçiyormuş evi bol bol havalandır canımSuna bak yaa ne illet bisey tekrar gecmis olsun canim. Canim dr la ben gorusemedim esim gorusmustu . Boyle devam ederse bidaha goturecek gibiyim zaten bakalim . Dikkat ediyorum cnm surekli el yikiyorum
Dokuz aşı yaptırmamıştım kimse önermemişti ama oğlana yaptırıcamCanim buyuk olan kac yasinda?
Ay canim ya saolasin. Sayende gene aydonlandim.❤❤❤Hatlar karismis burda birazbahsedilen aşı degildi. Pinkpinkblue nun oglu rotavirus kapmış, kaka tahlilinde pozitif cikmis. Dr sivi kaybi olmasin dedigi icin konusuldu. Normalde daha buyuk bebekler aglarken gozyasi uretir eger azalma olursa sivi kaybi var denir. Ama bizim bebekler henuz sürekli gozyasi uretmiyo zaten. Burdan sivi kaybi varmi anlaşılmaz
Kizlar bizim kulucka donemi yeni basliyor sanirim . Dun kaka sayisi artti kusma artti hafif atesi var. Yeni yeni cikiyor ortaya
Ruh gibiyim başım çatlıyor bir de kızın Ebadan canlı dersleri başladı uğraşıyoruz bağlanmaya okulistik bir yandan ders yap yok yapmam hergün bağrış çağrış o beni bebekten daha fazla zorluyor.Sabaha kadar yatakta tekmeledi durdu biri uyumaz ağlar biri tekmeler üç dört çocuklular napıyor bilmiyorum Allah kolaylık versin
Öyleymiş baktım sabah netten de. 5.haftamızdayız ilk atağı geçiriyoruz. Bende atak geçiriyorum onunla birlikteAtak haftasi olabilirmi canim ?
Okuyorum okumaz olur muyum. Hatta bazen youtubedan yasin amenerrasülü vs açıyorum dinliyoruz. Büyük ihtimalle kolik bazı şeyleri ona benziyor. Bu hafta atak haftasıymış bakalım geçsin yine göreceğiz. Haftaya doktora götürcem bu kalça usg göz vs için. Neler dicek mersk ediyorum.Kolik olabilirmi acaba bilemedim canım Allah yardımcın olsun bi okuyun üfleyin nazar duası okuyun biz hergün okuyoruz felak nas özellikle
Benimkininde yüzünde böyle var. Bazen cogalıyor bazen azalıyor. Özellikle kendini çok fazla kastıgında o gün çoğalıyor.Beto benimkinin de yüzünde var bunlardan. Ara sıra çoğalıyor, kakada da mukus var. Doktora yazdım bepantol sensiderm kullan dedi. Kullanıyorum iyi geldi gibi
Aaa rota virüsü mü kaptı bebeğin nerden kaptı ya nasıl oldu?Suna bak yaa ne illet bisey tekrar gecmis olsun canim. Canim dr la ben gorusemedim esim gorusmustu . Boyle devam ederse bidaha goturecek gibiyim zaten bakalim . Dikkat ediyorum cnm surekli el yikiyorum
Evet canim malesef. TM.bilmiuoruz cnm ya hastaneden yada sulardanAaa rota virüsü mü kaptı bebeğin nerden kaptı ya nasıl oldu?
Ataklardan atak begeninÖyleymiş baktım sabah netten de. 5.haftamızdayız ilk atağı geçiriyoruz. Bende atak geçiriyorum onunla birlikte
Cnm bn takip ediyorum genel durumunu ona gore gitmek gerekirse gitcez.Evde mi olucaksiniz hep cnm ilac yada serum vermiycekmi doktor ,ins. Hafif seyreder
Tamam canim. Bana gecti heralde kendimi ii hissetmiyorum karnim agriyorSolunum yoluyla da geçiyormuş evi bol bol havalandır canım
Allah rizkini veriyor tabi canimNe güzel kız okula gidecekti ben bebek bakacaktım kız gelince de onunla ilgilenecektim geldik eve zaten hastaneden akşama kızı hastaneye götürdük rota çıktı işte ben de kaptım mahvolduk o ara nasıl süt geldi bilmiyorum sadece su içebildim o da iki bardak ancadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?