2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Is azdi bide ogretmencilik cikti annelere .Allah kolaylik versin canim

Yok canım kan yoktu zaten virüs olduğu için ilaç da yok doktora sorsaydın
Suna bak yaa ne illet bisey tekrar gecmis olsun canim. Canim dr la ben gorusemedim esim gorusmustu . Boyle devam ederse bidaha goturecek gibiyim zaten bakalim . Dikkat ediyorum cnm surekli el yikiyorum

Canim buyuk olan kac yasinda?

Is azdi bide ogretmencilik cikti annelere .Allah kolaylik versin canim
Ne güzel kız okula gidecekti ben bebek bakacaktım kız gelince de onunla ilgilenecektim geldik eve zaten hastaneden akşama kızı hastaneye götürdük rota çıktı işte ben de kaptım mahvolduk o ara nasıl süt geldi bilmiyorum sadece su içebildim o da iki bardak ancadır.

Ay canim ya saolasin. Sayende gene aydonlandim.❤❤❤

Niye tekmeleyerek uyurlar bende anlamiyorum buyuyunce duzelir saniyodum bzimki 2yasinda olunca ,anne kucakk diyor sariliyorum bi yandanda uyuyana kadar tekmeliyor evdede sıkıldılar artik iyice Allah yardimciniz olsun

Kolik olabilirmi acaba bilemedim canım Allah yardımcın olsun bi okuyun üfleyin nazar duası okuyun biz hergün okuyoruz felak nas özellikle
Okuyorum okumaz olur muyum. Hatta bazen youtubedan yasin amenerrasülü vs açıyorum dinliyoruz. Büyük ihtimalle kolik bazı şeyleri ona benziyor. Bu hafta atak haftasıymış bakalım geçsin yine göreceğiz. Haftaya doktora götürcem bu kalça usg göz vs için. Neler dicek mersk ediyorum.
buarada 40ından sonra doktor bana da gel demişti muayene edicekti beni. Giden var mı ya? Gerek var mı hanımlar?

Beto benimkinin de yüzünde var bunlardan. Ara sıra çoğalıyor, kakada da mukus var. Doktora yazdım bepantol sensiderm kullan dedi. Kullanıyorum iyi geldi gibi
Benimkininde yüzünde böyle var. Bazen cogalıyor bazen azalıyor. Özellikle kendini çok fazla kastıgında o gün çoğalıyor.

Suna bak yaa ne illet bisey tekrar gecmis olsun canim. Canim dr la ben gorusemedim esim gorusmustu . Boyle devam ederse bidaha goturecek gibiyim zaten bakalim . Dikkat ediyorum cnm surekli el yikiyorum
Aaa rota virüsü mü kaptı bebeğin nerden kaptı ya nasıl oldu?

Allah rizkini veriyor tabi canim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…