2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Deneyeyim canım çok sağol
Biz fincan ve kaşığı kilo alamadığı dönem kullandık , sarılık zamanı yani, çok faydasını gördüm canım. O zamanlar daha sakindi bebeler, çok zorlanmıyordum. Şimdi elleri kolları durmuyor, kaşıkla ilacı zor veriyorum. İnşallah kolaylıkla içer sütünü prenses

Eki Görüntüle 2627260
Kızlar bebeğimin kakası baya mukuslu bugün baya sıvı ishal gibi ama rengi normal vücududa bu şekilde alerji mi değilmi iyice kafama taktım bende beni bi aydınlatırmsınız
Benim bebeğimde de var o isilik gibi döküntülerden. Kakası da mukuslu. Gittiğim dr prof gazide. Aynı şeyi sordum. Bana internet doktorculuğu oynama. Hepsi normal. Kakada kan var mı dedi. Yok dedim. Tamam o zaman dedi. Cildi hassas dedi.

bende aynı canım.ama bn hametan suruyorum.şu garmastan çok duydum.bnde deneyim bakim.
Arkadaşım meme ucu ağrısı çok olduğunda tahinin üstünde biriken yağ var ya ben ondan sürüyordum acısını hemen hafifletiyor. Kullanan çok. İstersen deneyebilirsin.
benim iki ay olmak üzere lansinoh, tahin yağı ve trysod kullanarak geçirdim bu süreci. Şimdi ağrı sızı azaldı sürekli değil aklıma geldikçe sürüyorum. İnşallah sizin de azalır

teşekkür ederim onu da deneyeyim.

Kizlar olcemedim ki. Ates olcerimizin ekrani hic gostermiyor. Calisiyor saniyordum niye bozulmus anlamadim. B Babyiscoming canim neden surup verme dedin? Hemsireler ates yaparsa ates dusurucu ver demisti.
Önce ılık banyo yaptır yaptırabilirsen sonra sirkeli bezle alnını eklem yerlerini ov.Yine de düşmezse verebilirsin şurup.Ben kızımda zorda kalmadıkça vermedim ilaç.

Ruh gibiyim başım çatlıyor bir de kızın Ebadan canlı dersleri başladı uğraşıyoruz bağlanmaya okulistik bir yandan ders yap yok yapmam hergün bağrış çağrış o beni bebekten daha fazla zorluyor.Sabaha kadar yatakta tekmeledi durdu biri uyumaz ağlar biri tekmeler üç dört çocuklular napıyor bilmiyorum Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…