- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ilaci yokmus canim .asiri sivi kaubinda serum tedavisi sadece.bebek emiyorsa sik sik amme sutu. Probiyotik damla alcaz bugun destek olarak. Suda veriyorum artikEvde mi olucaksiniz hep cnm ilac yada serum vermiycekmi doktor ,ins. Hafif seyreder
Çok çok geçmiş olsun tekrar arkadaşım . Sıkma canını iyileşir yavrun en kısa zamanda inşallah. Bu rota aşısı kaç doz oluyor Pahalı birşey mi yaptırsam mı ki bendeIlaci yokmus canim .asiri sivi kaubinda serum tedavisi sadece.bebek emiyorsa sik sik amme sutu. Probiyotik damla alcaz bugun destek olarak. Suda veriyorum artik
Canım yüzü için ne yazdı, fotosunu atar mısın? Benim bebişin yüzü de kıpkırmızı tabaka oldu. Kamplumbağa kabuğu gibi sert. Mustela losyon sürüyorum ama yeterli mi bilmiyorum.Rica ederim ne hakkı öyle şey olur mu. İnanın çok zor bi süreçmiş. İnanın lohusalık nedir ben bilmiyorum. On günlük bebekle kaldım bi başıma. Bunun yemeği, bulaşığı, çamaşırı, temizliği, bebeğin beslenmesi bakımk var. Allahtan eşim bu süreçte korona muhabbetinden dolayı işe gitmiyorda evdeydi. Kucağımda hiç susmayan bir bebek emzirmekten cayır cayır yanan göğüslerimle hiç kolay geçmedi 46 gün... Benim üç kardeşim var elimde büyüdüler ama bu bambaşka bişiymiş. Sadece anlaşılmadığını düşünmek üzücü oluyor ama oda normal burda yazarak kendimizi anlatmaya çalışıyoruz çok normal. Dün doktor konuşuyo ben üzüntüden, doktora olan kızgınlığımdan, daha önce götürseydim doktora diye pişmanlığımdan ağlıyorum adam beni azarlıyor okuyorum, soruyorum, araştırıyorum diye. Bide karşıma geçmiş sen güçlü olucaksın, dikkat edeceksin sütün azalmasın diye diyor. Sanki ben orda duvarmışım gibi bütün duygusuzluğuyla anlatıyorda anlatıyor. Doktor değiştireyim diye düşündüm burası küçük yer, özel bi tek hastane var ordaki doktoru doğumda yoğun bakım sürecinde tecrübe ettik tam bir fiyasko, devlet hastanesine gitmeye korkuyorum koronalı hasta var diye, özelde zaten bi kaç tane doktor var bu içlerinde en iyisi birde. Yani velhasıl kelam işimiz zor rabb'im herkese kolaylık versin..
Sagol canim. Insallahh. 2doz veya 3doz canim genelde 2doz olan tercih ediliyo . Pahali cmm 315 tl diye biliyorumÇok çok geçmiş olsun tekrar arkadaşım . Sıkma canını iyileşir yavrun en kısa zamanda inşallah. Bu rota aşısı kaç doz oluyor Pahalı birşey mi yaptırsam mı ki bende
Banyo 3 gjn yapilmaz cnm :)Önce ılık banyo yaptır yaptırabilirsen sonra sirkeli bezle alnını eklem yerlerini ov.Yine de düşmezse verebilirsin şurup.Ben kızımda zorda kalmadıkça vermedim ilaç.
Peki su çiçeği vs bi hastalık geçirdimi kızn? Aşısız olmanın olumsuz bir yanını gördün müDokuz aşı yaptırmamıştım kimse önermemişti ama oğlana yaptırıcam
Gecmemesi zor zatenTamam canim. Bana gecti heralde kendimi ii hissetmiyorum karnim agriyorusuyorum
Ouy maşallah kuzuşaaaaBiz asimizi olduk umarim ates yapmaz 6.100 kilomuz
Normalde uzmanlarda oyle diyor ama 4 saat beklerim ben sonra uyandiririm.Kızlar Happy Kids uygulamasında böyle birşey yazıyor ne kadar doğru sizce ? gece kendisi uyanmazsa ben kaldırmasam mı artık Ne düşünüyorsunuz
Bende dün gece bekledim uyanmadı 9 da emzirmiştim en son 2 de baktım uyanmıyor kaldırım . Çok emmedi ama emdi yine gazını çıkardım yatırdım uyuduNormalde uzmanlarda oyle diyor ama 4 saat beklerim ben sonra uyandiririm.
Atak sonraki hafta çok güzelÖyleymiş baktım sabah netten de. 5.haftamızdayız ilk atağı geçiriyoruz. Bende atak geçiriyorum onunla birlikte
Ben uyandırmıyorum gece rekoru 2 buçuk saat zatenKızlar Happy Kids uygulamasında böyle birşey yazıyor ne kadar doğru sizce ? gece kendisi uyanmazsa ben kaldırmasam mı artık Ne düşünüyorsunuz
cnm bize de derste hem saglik meslek lisesinde hem yuksek okulda sirke ve kolonya,alkol ateş düşürmez kesinlikle yapmayın yapan varsa da söyleyin demişlerdi yapmasınlar diyeÖnce ılık banyo yaptır yaptırabilirsen sonra sirkeli bezle alnını eklem yerlerini ov.Yine de düşmezse verebilirsin şurup.Ben kızımda zorda kalmadıkça vermedim ilaç.
ins cabuk atlatirsiniz cnm yaInsallahh canim .1haftada yine ii .dun bi komsumuz 20 gunde iyilesti dedi 2.5yasinda yakalanmis kizi
her kakada var miydi cnmCanim sizde kan varmiydi. Kan olmaz yaziyor bir cok yerde bi yerde bulgularda kanda var. Kakasinin kanli olmasi cok dusuruyor modumu
Sanmam :)Kızlar bebeği desteksiz uyuyan varmı?
Yani sallamadan müziksiz meme emmeden vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?