2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ilaci yokmus canim .asiri sivi kaubinda serum tedavisi sadece.bebek emiyorsa sik sik amme sutu. Probiyotik damla alcaz bugun destek olarak. Suda veriyorum artik
Çok çok geçmiş olsun tekrar arkadaşım . Sıkma canını iyileşir yavrun en kısa zamanda inşallah. Bu rota aşısı kaç doz oluyor Pahalı birşey mi yaptırsam mı ki bende

Canım yüzü için ne yazdı, fotosunu atar mısın? Benim bebişin yüzü de kıpkırmızı tabaka oldu. Kamplumbağa kabuğu gibi sert. Mustela losyon sürüyorum ama yeterli mi bilmiyorum.

Çok çok geçmiş olsun tekrar arkadaşım . Sıkma canını iyileşir yavrun en kısa zamanda inşallah. Bu rota aşısı kaç doz oluyor Pahalı birşey mi yaptırsam mı ki bende
Sagol canim. Insallahh. 2doz veya 3doz canim genelde 2doz olan tercih ediliyo . Pahali cmm 315 tl diye biliyorum

Kızlar Happy Kids uygulamasında böyle birşey yazıyor ne kadar doğru sizce ? gece kendisi uyanmazsa ben kaldırmasam mı artık Ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• 111E8F1D-5426-4FF3-A461-94BDEA65F70A.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar Happy Kids uygulamasında böyle birşey yazıyor ne kadar doğru sizce ? gece kendisi uyanmazsa ben kaldırmasam mı artık Ne düşünüyorsunuz
Ben uyandırmıyorum gece rekoru 2 buçuk saat zaten
Uyandırma zaten kendisi uyanacaktır

Kızlar bebeği desteksiz uyuyan varmı?
Yani sallamadan müziksiz meme emmeden vs

Önce ılık banyo yaptır yaptırabilirsen sonra sirkeli bezle alnını eklem yerlerini ov.Yine de düşmezse verebilirsin şurup.Ben kızımda zorda kalmadıkça vermedim ilaç.
cnm bize de derste hem saglik meslek lisesinde hem yuksek okulda sirke ve kolonya,alkol ateş düşürmez kesinlikle yapmayın yapan varsa da söyleyin demişlerdi yapmasınlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…