Eslemde ogleden sonra fazla uyudu. Emdi geri uyudu simdi uyanik. İnsallah daha iyi oljrIns canim o iyi olsunda. 2yebkdr huysuzdu hafidten atesi vardi. Yikadim emzirdim uyuttum hala uyuyor 2 kere alip emzirdim . Uykuya meyilli biraz gunduz. Gece daha huzursuz oluyor . Simdi uyandiricam uykuda aktif ememiyo
Gecmis olsun sizede canim asi ates yapmaz ins .Eslemde ogleden sonra fazla uyudu. Emdi geri uyudu simdi uyanik. İnsallah daha iyi oljr
Bakarsın beğenirDun kimle konusmustum bakkal emzigi mevzusunu hatirlayamadimciddi ciddi dandik emzik buldum a101e gelmis denemek icin aldim
Yaaa nasil yorgunsan kiyamam. Bende her uyandığımda en son hangi memeyi emzirdim diye düşünüyorumKizlar o kdr yorgunki kafam.... sabah oglumun ustunu ve coraplarini cikarmisim uyku sersemi hic hatirlamiyorum uyandigimda cocuk zibinla kalmistiguldugume bakmayin uzuldum kim bilir kac saat oyle durdu usimemis allahtan. Ama nasil rahat etmisri yazik yaa anasinin kafa gidik
Ebebekten aldim bende insallah fayda saglarOyun halisi 2. Siradakini alicam.kizlar fiyati dusmus ihtiyaci olan dusunebilir
gece pijama giydir cnm masaj yap uyku ritüel i oluştur ılık00 bi duş mesela her zaman2 gündüz gece uyuduğu odada degil aydınlık bi odada gecirinKızlar benjm bebısım gece uyumuyor gunduz uyuyor Niye boyle. Geceyi gunduzmu zannediyor acabaGecesi gunduzu degıstı derler bızde
iyi yaptın cnm ,bilgiler yenileniyor her geçen gün ,bizde öğrenmiş oldukBizim de doktor söylemişti hep öyle düşürdük biz de işe yarayınca söyleyim dedim
ama m.tuberculosis de agir bi enfeksiyon etkeni aşısı da tanık sıkıntılı oluyor ,kizimda çıkmamıştı ateş bklm oglus da da çıkmaz ins. ama bizim mart bebeleri hassas yine de :)Biliyorum cnm saol soyledigin icin :) ama yinede anne yuregi hicbirsey olmasin istiyor
bol pekmez ye cnm yağlı seyler yeme ki onu da bardakları hareketlenmesin yağdan patates muz falan yeGazla cikan kakalarda yokda cnm normal kakalarda var nokta nokta kanlar . Su kdarcik
lab daki arkadaşlarım negatif temizlik görevimiz hocalarımızın kismindaydi hocalarda pozitif olanlar var ,negatiflersen karantinada olan falan var iste oyleSenin arkadaşların nasıl oldu cnm testleri pozitif çıkmıştı durumları nasıl
Tesekkur ederim canim. Bende cok vermek istemiyodum su ama su durumda vermek zorunda kaldim canim . Dehidran cnm not aldim
Sanirim 1 ay icinde temas baslamazsa oyle bakacaklarcingiraklara da bakmiyo seslerini duyuyo. Kalc yaptirdik normaldi
Uyaran olmasi iyi zaten şimdi baslamak lazim bizimde kargodaKızlar oyun halısı geldi Fisher Price piyanolu modelini almıştım. Bebeğim daha küçük pek ilgisini çekmedi. Ama ayaklarıyla piyano çalması benim hoşuma gittibence 1 ay sonra baya ilgilenecek ama bakalım.
Su anlik yok cnm ama huzursuzlugu biraz var modu dusuk seninki nasil?Nasil ayaz pasa ates varmı
Kiyamam ona yaKizlar o kdr yorgunki kafam.... sabah oglumun ustunu ve coraplarini cikarmisim uyku sersemi hic hatirlamiyorum uyandigimda cocuk zibinla kalmistiguldugume bakmayin uzuldum kim bilir kac saat oyle durdu usimemis allahtan. Ama nasil rahat etmisri yazik yaa anasinin kafa gidik
Bizimki normalde de hic gulmedigi icin aynı gibi :) ogleden sonra biraz uyudu. Sonra iki kez kisa kisa uyuyup uyandiSu anlik yok cnm ama huzursuzlugu biraz var modu dusuk seninki nasil?
Agzini kitledi saka gibiBakarsın beğenir
Bende bugün tartıya çıktım kendim 62. 5kiloyum bebekle çıkıyorum 66.8 çıkıyor. En son sağlık ocağında 5 kiloydu bu tartıya göre 4 kilo çıkıyor anlamadımBizim aynı çıktı doktordaki tartıyla, tartımız da dandik.
200 gr falan oynuyor bazen gün içinde, ama çoğunlukla ne çıkıyorsa doktorda o çıktı.
Karantina günleri, sıkıntıdan aile boyu 500 kez falan tartılıyoruz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?