- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Evet cnm kendim olmus gibi dikkat ediyorumbol pekmez ye cnm yağlı seyler yeme ki onu da bardakları hareketlenmesin yağdan patates muz falan ye
Cnm resmini atabilirmisinEbebekten aldim bende insallah fayda saglar
Bemde bazen elleyerek buluyorum dogru memeyiYaaa nasil yorgunsan kiyamam. Bende her uyandığımda en son hangi memeyi emzirdim diye düşünüyorum
Ahahah :d oyle dedin ya aklima geldi. Bugun ebemizde kucuk korona hosgeldin diyoduAgzini kitledi saka gibibide cins cins bakiyo kucuk rota
Aynen hangisi şişse onu emziriyorum bende. Ya benim memeler süt var çok şükür ama brnimki çabuk doyuyor sanki 1 memeyi içiyor bırakıyor 1,5 2 saatte bir emziriyorum. Geçen ay 1 kilo aldı çok şükür ama maşallah sizin bebeklere bakıyorum daha çok kilo alıyorlar. Sağıp biberonla içirsem mi ki ya ama doyuyor da içtikten sonra meme veriyorum istemiyor bilmiyorum naapsam.Bemde bazen elleyerek buluyorum dogru memeyi
Umarim cok yorulmadan atlatiriz :)Bizimki normalde de hic gulmedigi icin aynı gibi :) ogleden sonra biraz uyudu. Sonra iki kez kisa kisa uyuyup uyandi
Benimki full uyumuştu. Dedik hep aşı mı yaptırsakUmarim cok yorulmadan atlatiriz :)
Henuz gelmedi canım gelince atarimCnm resmini atabilirmisin
Benim o sekilde dogru cikiyor sizin tartida sikinti vardirBende bugün tartıya çıktım kendim 62. 5kiloyum bebekle çıkıyorum 66.8 çıkıyor. En son sağlık ocağında 5 kiloydu bu tartıya göre 4 kilo çıkıyor anlamadımtartıda sıkıntı olabilir mi acaba zayıflamış olamaz bebeğim daha bile kilo aldı anlamadım yani. Siz nasıl ölçüyorsunuz?
Ayni memeyi veriyorum ben son damlasina kadar bitirtiyorum. Ne zmaan memeyle kavgaya başlıyor o zaman digerine geciyorux :dAynen hangisi şişse onu emziriyorum bende. Ya benim memeler süt var çok şükür ama brnimki çabuk doyuyor sanki 1 memeyi içiyor bırakıyor 1,5 2 saatte bir emziriyorum. Geçen ay 1 kilo aldı çok şükür ama maşallah sizin bebeklere bakıyorum daha çok kilo alıyorlar. Sağıp biberonla içirsem mi ki ya ama doyuyor da içtikten sonra meme veriyorum istemiyor bilmiyorum naapsam.
Yagizda da ates cikti asi sonrasi, en fazla 37.7 oldu. Calpolun tadi sekeriydi, ben de su verdim ardindan. Ama asi vurulan yer yumrulasmis sertti. Normal mi canim ?maşallah ona ,cnm sen de hemsiresin teyzem d3 neredeyse 20 yıllık ebe hemsire gelince 1 cay kasigi calpol ver dedi asidan sonra biraz da su tabi tatli ya aklinda olsun
Tamam canim. orda kac tl cnmHenuz gelmedi canım gelince atarim
Kuzummmm nasil oldu bebisin ya, cok uzildum inanTamam canim. orda kac tl cnm
Cnm benimki 3haftada 800 gr almis simdi hasta belki vermistir bilmiyorum bu hafta 200 gr daha alda 1ayda 1kilo ediyo ayni yani canim 1kilo gayet guzel. Kac dk emiyor saat basi 5 dk keyfi varsa 10 dk emiyor teyzesi .Aynen hangisi şişse onu emziriyorum bende. Ya benim memeler süt var çok şükür ama brnimki çabuk doyuyor sanki 1 memeyi içiyor bırakıyor 1,5 2 saatte bir emziriyorum. Geçen ay 1 kilo aldı çok şükür ama maşallah sizin bebeklere bakıyorum daha çok kilo alıyorlar. Sağıp biberonla içirsem mi ki ya ama doyuyor da içtikten sonra meme veriyorum istemiyor bilmiyorum naapsam.
Ayni canim .az once cok fena kustu yaa cok uzuldum ama kestirmis onunla yetindim ...Kuzummmm nasil oldu bebisin ya, cok uzildum inan
Yaa kiyamamAhahah :d oyle dedin ya aklima geldi. Bugun ebemizde kucuk korona hosgeldin diyodu
Allah sifa versin canimAyni canim .az once cok fena kustu yaa cok uzuldum ama kestirmis onunla yetindim ...
Amiin canim. Sen napiyosun kaynanan napiyo korona olmus muAllah sifa versin canim
Iyi gulum ya. Yagiz 2 gun once asilarini oldu. Atesi yukselince sabahladik, mahvoldumAmiin canim. Sen napiyosun kaynanan napiyo korona olmus mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?