2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bemde bazen elleyerek buluyorum dogru memeyi
Aynen hangisi şişse onu emziriyorum bende. Ya benim memeler süt var çok şükür ama brnimki çabuk doyuyor sanki 1 memeyi içiyor bırakıyor 1,5 2 saatte bir emziriyorum. Geçen ay 1 kilo aldı çok şükür ama maşallah sizin bebeklere bakıyorum daha çok kilo alıyorlar. Sağıp biberonla içirsem mi ki ya ama doyuyor da içtikten sonra meme veriyorum istemiyor bilmiyorum naapsam.

Benim o sekilde dogru cikiyor sizin tartida sikinti vardir

Ayni memeyi veriyorum ben son damlasina kadar bitirtiyorum. Ne zmaan memeyle kavgaya başlıyor o zaman digerine geciyorux :d

Amine Busra canim bi sey sorcaktim ya. Bebegime her iki kalcadan asilarini vurdular. Simdi dokuninca farkettim, vurulan yer sert yumru olmus. Normal mi degil mi bu durum ?

maşallah ona ,cnm sen de hemsiresin teyzem d3 neredeyse 20 yıllık ebe hemsire gelince 1 cay kasigi calpol ver dedi asidan sonra biraz da su tabi tatli ya aklinda olsun
Yagizda da ates cikti asi sonrasi, en fazla 37.7 oldu. Calpolun tadi sekeriydi, ben de su verdim ardindan. Ama asi vurulan yer yumrulasmis sertti. Normal mi canim ?

Cnm benimki 3haftada 800 gr almis simdi hasta belki vermistir bilmiyorum bu hafta 200 gr daha alda 1ayda 1kilo ediyo ayni yani canim 1kilo gayet guzel. Kac dk emiyor saat basi 5 dk keyfi varsa 10 dk emiyor teyzesi .

Amiin canim. Sen napiyosun kaynanan napiyo korona olmus mu
Iyi gulum ya. Yagiz 2 gun once asilarini oldu. Atesi yukselince sabahladik, mahvoldum neyseki bugun eski duzene dondu. Darisi basina diyim.
Kalbi korona onun zaten . Bugun sinirimi bozdu. Uyarmama ragmen her yere ccougumun resmini koymus. Kaldirttim. Esime sikayet etmis mikrop. Ben kendim kiyip koymuyorum, ustune esimi dolduruo. Neyseki arttik dislerim ve tirnaklarim cikti hepsine cirliyorum cesurca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…