2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ins canim o iyi olsunda. 2yebkdr huysuzdu hafidten atesi vardi. Yikadim emzirdim uyuttum hala uyuyor 2 kere alip emzirdim . Uykuya meyilli biraz gunduz. Gece daha huzursuz oluyor . Simdi uyandiricam uykuda aktif ememiyo
Eslemde ogleden sonra fazla uyudu. Emdi geri uyudu simdi uyanik. İnsallah daha iyi oljr

Oyun halisi 2. Siradakini alicam.kizlar fiyati dusmus ihtiyaci olan dusunebilir

Eklentiler

• Screenshot_20200430-170223_Google.webp
    Screenshot_20200430-170223_Google.webp
    32 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar o kdr yorgunki kafam.... sabah oglumun ustunu ve coraplarini cikarmisim uyku sersemi hic hatirlamiyorum uyandigimda cocuk zibinla kalmisti 😂😂😂 guldugume bakmayin uzuldum kim bilir kac saat oyle durdu usimemis allahtan. Ama nasil rahat etmisri yazik yaa anasinin kafa gidik😂
Yaaa nasil yorgunsan kiyamam. Bende her uyandığımda en son hangi memeyi emzirdim diye düşünüyorum :D

Kızlar benjm bebısım gece uyumuyor gunduz uyuyor Niye boyle. Geceyi gunduzmu zannediyor acaba🙄 Gecesi gunduzu degıstı derler bızde 🙄
gece pijama giydir cnm masaj yap uyku ritüel i oluştur ılık00 bi duş mesela her zaman2 gündüz gece uyuduğu odada degil aydınlık bi odada gecirin
Bizim de doktor söylemişti hep öyle düşürdük biz de işe yarayınca söyleyim dedim
iyi yaptın cnm ,bilgiler yenileniyor her geçen gün ,bizde öğrenmiş olduk

Biliyorum cnm saol soyledigin icin :) ama yinede anne yuregi hicbirsey olmasin istiyor
ama m.tuberculosis de agir bi enfeksiyon etkeni aşısı da tanık sıkıntılı oluyor ,kizimda çıkmamıştı ateş bklm oglus da da çıkmaz ins. ama bizim mart bebeleri hassas yine de :)

Senin arkadaşların nasıl oldu cnm testleri pozitif çıkmıştı durumları nasıl
lab daki arkadaşlarım negatif temizlik görevimiz hocalarımızın kismindaydi hocalarda pozitif olanlar var ,negatiflersen karantinada olan falan var iste oyle

Kizlar o kdr yorgunki kafam.... sabah oglumun ustunu ve coraplarini cikarmisim uyku sersemi hic hatirlamiyorum uyandigimda cocuk zibinla kalmisti 😂😂😂 guldugume bakmayin uzuldum kim bilir kac saat oyle durdu usimemis allahtan. Ama nasil rahat etmisri yazik yaa anasinin kafa gidik😂
Kiyamam ona ya :emir_bebek:

Bizim aynı çıktı doktordaki tartıyla, tartımız da dandik.
200 gr falan oynuyor bazen gün içinde, ama çoğunlukla ne çıkıyorsa doktorda o çıktı.
Karantina günleri, sıkıntıdan aile boyu 500 kez falan tartılıyoruz da 😂
Bende bugün tartıya çıktım kendim 62. 5kiloyum bebekle çıkıyorum 66.8 çıkıyor. En son sağlık ocağında 5 kiloydu bu tartıya göre 4 kilo çıkıyor anlamadım 😂 tartıda sıkıntı olabilir mi acaba zayıflamış olamaz bebeğim daha bile kilo aldı anlamadım yani. Siz nasıl ölçüyorsunuz?

Back
X