2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayni biz ama her hafta çarşamba kg degisyo nasil oluyosa
Senin kız çarşambaları mı kaka yapıyordu var mı ki alakası?
Bizim de kaka 3 günü aşmaya başladı, kakadan sonra kilo azaldı veya denk geldi.
Bu arada şimdi okudum göz muayenesine gitmişsiniz.
Yok inşallah bir şey, muayeneye gitmeden başlar inşallah takibe.

Ilaci yokmus canim .asiri sivi kaubinda serum tedavisi sadece.bebek emiyorsa sik sik amme sutu. Probiyotik damla alcaz bugun destek olarak. Suda veriyorum artik

Gecicek ins. Canim sen cok dikkatli bir annesin hemen farkettin erkenden basladiniz bak ,su simdiye kadr bende hic vermedim havalarda serin burda oglumda sicakken susuz kalmasin verin demisti doktorumuz 6aydan once bulabilirsen dehidran diye urunde var sprey su sususz kalmasini onlemek icin

Kaşıkla çok başarısız olduk kuzum 40ml sütün yarısı mideye yarısı dışarı gitti bugün de fincanla deneyeceğim bakalım, bir de kaşık biberon siparişi vercem
Ben verirken kundak almıştım hazır onun içine sokuyorum oğlanı eli ayağı durmuyor çünkü

Evet carsambalari kaka yapiyo ama kg onceki haftaya gore artiyo anlamadim

Canım yüzü için ne yazdı, fotosunu atar mısın? Benim bebişin yüzü de kıpkırmızı tabaka oldu. Kamplumbağa kabuğu gibi sert. Mustela losyon sürüyorum ama yeterli mi bilmiyorum.
Kilo alımı az ve gazı çok ise alerjik olma ihtimali çok fazla illaki kakada mukus ve kan olmak zorunda değil.

Konuşuyoruz çıngıraklarida cikardik C caysever
Çıngıraklar ilgisini çekiyor mu canım?
Anladım canım ben göz muayenesinden korkuyorum da benim korktuğum o damarlara bakılan gözü bi aparatla açıyorlarmış falan onu yaptırmak istemiyorum
Kalça ultrasonu yaptırdınız mı?

Tesekkur ederim canim. Bende cok vermek istemiyodum su ama su durumda vermek zorunda kaldim canim . Dehidran cnm not aldim

Canım yüzü için ne yazdı, fotosunu atar mısın? Benim bebişin yüzü de kıpkırmızı tabaka oldu. Kamplumbağa kabuğu gibi sert. Mustela losyon sürüyorum ama yeterli mi bilmiyorum.
Bu şekildeydi yüzü ve kilo almadı bir ayda 260 gr almış sadece.

Eklentiler

• IMG_20200426_204500.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 30
Sanirim 1 ay icinde temas baslamazsa oyle bakacaklar cingiraklara da bakmiyo seslerini duyuyo. Kalc yaptirdik normaldi

Canım benim bebeğimin yüzüde böyle kızarık ve sert nedenmiş acaba geçmiş mesajları okuyamadim
Süt alerjisi yani laktoz intoleransı varmış egzama olmuş yüzü. Bide kilo almı yoktu bir ayrda 260 gr almış. Çok ağlıyordu oda laktozu sindiremediği için gaz olduğundanmış, kakada mukus ve kan yoktu. Ben süt ürünleri diyetine başladım, bebek için alerjik mama kullanıyoruz günde iki defa.

maşallah ona ,cnm sen de hemsiresin teyzem d3 neredeyse 20 yıllık ebe hemsire gelince 1 cay kasigi calpol ver dedi asidan sonra biraz da su tabi tatli ya aklinda olsun
Biliyorum cnm saol soyledigin icin :) ama yinede anne yuregi hicbirsey olmasin istiyor

Masallah canim ☺ Bizim kiloya bakmiyolar ya tedbir amacli tartiya koymuyolar bebekleri. Sizin nasil olctuler? Evde tarti var ama bi bebisle bi de tek tartilsam dogru sonuc elde eder miyim ki acaba.. Kiyafetler de var
Alt serme bezi goturuyorum her seferinde ben cnm onun ustune koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…