2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bebislerinıze ilk ay oyuncağı olarak neler aldınız bende alıcam da fıkır ıstiyorum. Oyun halısı alıcam mesela başka?
İlk zeka kartları, çıngıraklar, oyun halısı, babycim hışırtılı kartlar.
İlk zeka kartları gerçekten çok güzel siyah beyaz kartları çok güzel takip ediyor ve resimlere baya dikkatli bakıyor. Çıngıraklar dikkatini çekiyor. Şimdide hışırtılı kartlardan aldım ağladığında direk onu gösteriyorum susuyor sesi falan baya dikkatini çekiyor.
Hayvanların sesini çıkaran bir oyuncak almıştık onu sevmedi henüz korkuyor ağlıyor çok komik

Ben bir kere aksam yikadim sonra oksurdu falan korktum simdi ogleden sonra yikiyorum. Asi oncesi yikadim artik pazar gunu yikarim 3 gun yikama dedi
Ben hep akşamları yıkıyorum emzirip yatırıyorum sonra. Çok şükür şimdilik birşey olmadı ama zor oluyor akşam. Havalar biraz daha ısınsa rutin oluşturmayı düşünüyorum hergün yıkıyıp yatırcam inşallah. Şimdilik haftada 2 kere yıkıyorum.

Alerjik bünyenin neye tepki vereceği belli olmuyor malesef.

Yaaa nasil yorgunsan kiyamam. Bende her uyandığımda en son hangi memeyi emzirdim diye düşünüyorum
Ben gece ona bir çözüm buldum. Hangi memeyi verdiysem bebeği o tarafa doğru yatırıyorum. Sol memeyi verdiysem bebeği soluna, sağ memeyi verdiysem bebeği sağına yatırıyorum. Gündüz memeler karışıyor ama. Bir ara emzirirken diğer göğüs birkaç damla akıyordu. Ben de ıslak kalmasın, kaşınıyor sonra diye mendil koyuyordum araya. O şekilde anlıyordum ama diyet sütü azalttı, artık damlamıyor, mendil koymuyorum. Üşenmiyorsan güzel bir yöntem.

Bebek belli haftalarda huzursuzluk yasiyor ama gecici bu donem. Daha sonrasinda yeni bi kazanim elde etmis oluyor. Agulama gibi goz temasi gibi bilincli gulme gibi. Kacinci haftasinda? Arastir bak int den

Aynen ne yapalim 2 3 ay kullancak. Evde yok yok. Yusraya kaydirak aldik top havuzu aldik . Oyun halisiyla salıncak aldik. Bi dagda domuzumuz eksik
Olsun eslemde kayar sallanirneve park sartti iyi olmus . Bemde sakimcak istiyorum esim istemiyo ev kira diye bide saglam olmaz diye korkuyormus bla bla bla. Top havuzunu iyi etmemissin ama 2gune kalmaz kafayi yersin top toplamaktan

Ben oyle dahada karistiririm bence

Olsun eslemde kayar sallanirneve park sartti iyi olmus . Bemde sakimcak istiyorum esim istemiyo ev kira diye bide saglam olmaz diye korkuyormus bla bla bla. Top havuzunu iyi etmemissin ama 2gune kalmaz kafayi yersin top toplamaktan
Yiyoruz zaten bizde kiradayiz kapiya barfiks demiri aldık

az once oglan çıldırttı ciyak ciyak bağırıyor sağ memeyi verince bi susmadı tutmadi memeyi emzik,verdim sakinliyor bi daha deniycem bklm inat ya

az once oglan çıldırttı ciyak ciyak bağırıyor sağ memeyi verince bi susmadı tutmadi memeyi emzik,verdim sakinliyor bi daha deniycem bklm inat ya
Bizimde gazdan tutmuyor memeyi hem ac emmek istiyo hemde gazdan tutamıyor. 2 kez denedim emzirmeyi sutler agzindan akiyo ama icmiyo. Eşim şimdi masaj yapcak bizde yusrayla oynicaz

Ben de sana katiliyorum canim ben de hep blender yaptim. Ama kizim oguruyordu ek gida doneminde. Ben de cok korkuyordum mecburen blender dan geciriyordum.
benim oğlanın da tıkanma sıkıntısı var tikaniyoremerken 3 ay dolsun gecer diye dusunuyorum çenesi kuvvetli birden hizli cekiyor ama yutması daha zayıf koordinasyonu sağlayamıyor biberon da sıkıntı yok tek delikten sut geliyor göğüsten bi çekişte bi kaç delikten cok gelince tijaniyor ins ek gıdaya kadar gecer bu sorun

Bizimde gazdan tutmuyor memeyi hem ac emmek istiyo hemde gazdan tutamıyor. 2 kez denedim emzirmeyi sutler agzindan akiyo ama icmiyo. Eşim şimdi masaj yapcak bizde yusrayla oynicaz
çok zor iki çocuklu ya Allah yardım etsin bize

benim de oglan cok tıkanıyor acaba benimkininde dil bağından mi diye dusundum biberonda tıkanıyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…