Yarın 40ımız çıkacak40 haftanin uzerine 5 hafta olduysa atak haftadır
Tamam canım bakarım. Yarın 40ımız çıkacakBebek belli haftalarda huzursuzluk yasiyor ama gecici bu donem. Daha sonrasinda yeni bi kazanim elde etmis oluyor. Agulama gibi goz temasi gibi bilincli gulme gibi. Kacinci haftasinda? Arastir bak int den
Eşim ondan aldı geldi şimdi verdik uyuyo canımBem gaz damlasi biogaia kullaniyorum cnm cok memnunum belki denemek istersin
Sevindim cnm rahatlamisrir kiyamam koca herifEşim ondan aldı geldi şimdi verdik uyuyo canım
İnsallah gecer. Bizimde 3 gecedir hep varCanım ocean kullanıyodun dimi sem
Eşim damla aldı geldi uyuyo şimdilik
Hamilelikte 40 hafta hangi gun doluyoduYarın 40ımız çıkacak
Doktor Getirin deyince aklıma küvöz günleri geldi bişeyi yoktur dimi
Tohum kimyonu demleyip kendim ictim büyük oglumda ve faydasini görmüstüm.Hayatımın hatasini yaparak dun aksam 1 tabak mercimek ictim. Geceden beri sayisizca gaz attik bana misin demiyor zaten kaka da yapmıyor yine 2 gun oldu. Esim nöbetçi eczane aramaya cikti gaz damlasi aramaya. İnşallah fayda saglar. Kimyon demleyip ben icsem 1 cay kaşığı ona versem fayda saglarmi deneyen oldu mu
Gecen gün bizde denedik, cok acidi yapamadik. Iki cocukla zor oluyor, yorgun oluyorum. Hamileyken ben yapmak istiyordum esim yanasmiyordu, simdi bende istek yok. Cocuklar uyusada bende uyuyayim diye bakiyorum.Biz bir kere yaptik daha da olamadiyorgunluktan nereye o is dusunelim ki. Gerci esim laf sokuyor artik. Ama bende hic istek yok..
Hep birlikte diyet yapmayami baslasak ne dersiniz? Birbirimize destek oluruz.Ben burda kgmu soylesem beni diyet topigine kışkışlarsınız
Hircinlastiginda hemen kucakliyorum, sariliyoruum, öpüp kokluyorum. Kafasini kalbime dogru yasliyorum.Oyuncak ayiklama yapcaz insallah firsat olmuyoki. Bugun anca zar zor esimle benim yazliklari cikarabildim adam akilli yaptigim is olarak...
Bu aralar bagirmamaya gayret ediyorum. Genelde zaten o firlatmalar yuzunden bağırıyorum malesef
Şimdi mışıl mışıl uyuyor kıyamam oğluşumaaSevindim cnm rahatlamisrir kiyamam koca herif
İnşallah canım şimdi rahatlamış gibi uyuyor siz kullanıyormusunuz gaz damlasıİnsallah gecer. Bizimde 3 gecedir hep var
25 martta 40 haftamız dolcaktıHamilelikte 40 hafta hangi gun doluyodu
Kaç yaşında canımHircinlastiginda hemen kucakliyorum, sariliyoruum, öpüp kokluyorum. Kafasini kalbime dogru yasliyorum.
Ozaman sakinlesiyor,
Eşim damla aldı geldi verdik uyuyor canım şükürCanim daha cok kucukler ne dertleroli olsa agliyorlar ,ilik bi dus aldir istersen sonrada yatir guzelce masaj yap cok rahatliyorlar dusa vaktin yoksa bile karnina sırtına guzel guzel ovala bayilir kalir rahatliktan gazlarida gider
Yok bebegin beklenen dogum tarihi üzerine 5 hafta ekle. O dönem atak haftasi oluyorYarın 40ımız çıkacak
3.5 yasinda büyük oglumKaç yaşında canım
Bende denerim o günlere gelirsek inşallah3.5 yasinda büyük oglum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?