2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bebek belli haftalarda huzursuzluk yasiyor ama gecici bu donem. Daha sonrasinda yeni bi kazanim elde etmis oluyor. Agulama gibi goz temasi gibi bilincli gulme gibi. Kacinci haftasinda? Arastir bak int den
Tamam canım bakarım. Yarın 40ımız çıkacak

Babamizin masaji henuz sonuc vermedi bakalim ne zaman uyucaklar. Yusra iyice huysuzlasmaya bizi cileden cikarmaya başladı. Gunde 3 4 defa agliyo

Doktor Getirin deyince aklıma küvöz günleri geldi bişeyi yoktur dimi

Canim daha cok kucukler ne dertleroli olsa agliyorlar ,ilik bi dus aldir istersen sonrada yatir guzelce masaj yap cok rahatliyorlar dusa vaktin yoksa bile karnina sırtına guzel guzel ovala bayilir kalir rahatliktan gazlarida gider

Tohum kimyonu demleyip kendim ictim büyük oglumda ve faydasini görmüstüm.

Oglumda 4 günde bir yApiyor kakasini. 3 haftadir ayni rutin

Biz bir kere yaptik daha da olamadi yorgunluktan nereye o is dusunelim ki. Gerci esim laf sokuyor artik. Ama bende hic istek yok..
Gecen gün bizde denedik, cok acidi yapamadik. Iki cocukla zor oluyor, yorgun oluyorum. Hamileyken ben yapmak istiyordum esim yanasmiyordu, simdi bende istek yok. Cocuklar uyusada bende uyuyayim diye bakiyorum.

Oyuncak ayiklama yapcaz insallah firsat olmuyoki. Bugun anca zar zor esimle benim yazliklari cikarabildim adam akilli yaptigim is olarak...

Bu aralar bagirmamaya gayret ediyorum. Genelde zaten o firlatmalar yuzunden bağırıyorum malesef
Hircinlastiginda hemen kucakliyorum, sariliyoruum, öpüp kokluyorum. Kafasini kalbime dogru yasliyorum.
Ozaman sakinlesiyor,

Canim daha cok kucukler ne dertleroli olsa agliyorlar ,ilik bi dus aldir istersen sonrada yatir guzelce masaj yap cok rahatliyorlar dusa vaktin yoksa bile karnina sırtına guzel guzel ovala bayilir kalir rahatliktan gazlarida gider
Eşim damla aldı geldi verdik uyuyor canım şükür
Gündüz 1den beri uyumadı benimde hiç aklıma gelmedi damla aldırmak pink sağolsun akıl ettirdi bağırsakları gurul guruldu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…