2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Beklenen 16 marttı 23 martta doğdu. Geçmişiz biz o haftayı o zaman
Bak bu resimde, hangi haftalar atak dönemi oldugunu gösteriyor. Bulutlu, simsekli olan atak haftasi. Hep beklenen dogum tarihinden itibaren hesapla

Eklentiler

• Screenshot_20200502-000220_The Wonder Weeks.webp
    16 KB · Görüntüleme: 56
Evet gecmissiniz. 16 mayisa dogru ikinci atak dönemi denk geliyor
Ben 16 martta doğdum ama beklenen 27 marttı ben 27 marta göremi hesaplayacağım o zaman ama bazı bebekler erken girebiliyormuş çünkü geçen haftasonu bebeğim anlamsız bir huysuzdu 2 3 gün sürdü acaba atakmı dedim ama ne 27 marta ne de 16 marta göre atağa uymuyordu

Dün dr gittik 2.5 aylık olduk dr bu ayda meme reddi olur bazen 3 dk 5 dk bazen 15 dk emer patron o o ne zaman isterse vereceksin dedi.
Bu seni memeyi istemiyor anlamına gelmez bu ayın özelliği dedi.
Benim büyük kız da agust 5 yaş olucak
Evde tuvalete gidecek banyo ışık bile açmaz bizi bekler ya anne ya baba sonra bazen kaciririr.
Bu aralar bizimkide bi sıfırlandı her şeyi anne baba yapsın huyu var kardeşten olabilir diye düşünüyorum.

2 aylık aşı yaptırdınız mı sağlık ocağında mı nasıl geçti bende çok korkuyorum götürmeye Allah korusun

Bizim sağlık ocağı hasta kabulü yok sadece aşı ve gebeler randevulu takip te .
Bize de hemşire randevu verdi gittik içerde kimse yoktu.
Hemşiremiz tartiya koymadı mikrop diye bana sordu kilosunu.
Omuzdan ve bacaktan oldu üstten sıyırıp açtım omuzu tam soymadım.
Bi tane tek kullanımlık alt açma götür bebeği yatırmak için.
Bir sıkıntı olmaz

Kızlar fırsat bulup giremiyorum çok birikmiş oluyor .
Kızım bütün gün tv ye bağımlı kalıyor bazen birlikte puzzle yapiyoruz saklambaç vs ama bütün gün çoğunlukla tv telefon oyun istiyor bizde vakit bulamıyoruz ona çok üzülüyorum.
Neyse geçen gün aynayla vajina baktım birkaç kişi yazmıştı ele bir şey geliyor diye .
Benim ele bir şey değilde sanki açıklık fazla ve içerde bademcik gibi şey gözüküyor
2.normal doğum du bu.
Benim çatı ağrısı gibi agrım oluyor yatakta sağ sola vs dönerken

Ooo siz genç tayfa ben 27 de ilk cocuk 31.5 ikinci nasip oldu
Esas siz genç tayfa
bana meleğim 38 de nasip oldu zamanı bu zamanmış demek ki
Allahım isteyen herkese versin çok güzel bir duyguymuş. Çok yorucu hele corona zamanında eve kimseyi almadan tek başımıza bakmak çok zorluyor ama iyiki ve şükürler olsun diyorum her zaman

Boyu uzamistir o zamanda cok huysuz oluyolar . Valla sahsen bize her hafta atak haftasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…