Sarilip,öpüp koklamak en güzel sakinlestirici.Bende denerim o günlere gelirsek inşallah
Canım zaten 5 hafta 40 güne denk geliyorYok bebegin beklenen dogum tarihi üzerine 5 hafta ekle. O dönem atak haftasi oluyor
25 martta 40 haftamız dolcaktı
Beklenen dogum tarihi. Bebek bir hafta gec dogduysa, bebek 4 haftalikken atak döneminde oluyor.Canım zaten 5 hafta 40 güne denk geliyor
Beklenen mi doğduğu günmü,
Beklenen 16 marttı 23 martta doğdu. Geçmişiz biz o haftayı o zamanBeklenen dogum tarihi. Bebek bir hafta gec dogduysa, bebek 4 haftalikken atak döneminde oluyor.
Bak bu resimde, hangi haftalar atak dönemi oldugunu gösteriyor. Bulutlu, simsekli olan atak haftasi. Hep beklenen dogum tarihinden itibaren hesaplaBeklenen 16 marttı 23 martta doğdu. Geçmişiz biz o haftayı o zaman
Evet gecmissiniz. 16 mayisa dogru ikinci atak dönemi denk geliyorBeklenen 16 marttı 23 martta doğdu. Geçmişiz biz o haftayı o zaman
Nasıl hesaplıcam ya anlamadımkiiBak bu resimde, hangi haftalar atak dönemi oldugunu gösteriyor. Bulutlu, simsekli olan atak haftasi. Hep beklenen dogum tarihinden itibaren hesapla
Ben 16 martta doğdum ama beklenen 27 marttı ben 27 marta göremi hesaplayacağım o zaman ama bazı bebekler erken girebiliyormuş çünkü geçen haftasonu bebeğim anlamsız bir huysuzdu 2 3 gün sürdü acaba atakmı dedim ama ne 27 marta ne de 16 marta göre atağa uymuyorduEvet gecmissiniz. 16 mayisa dogru ikinci atak dönemi denk geliyor
Çok yoğun bir hafta geçirdim, burayı takip edemedim. Büyüğü sürekli oyun istiyor. Suyumu annem getirsin, tuvalete annem götürsün. Yemeğimi annem doldursun. Baba ilgisini istemiyor. Kuçüğunde meme reddi var, yüzü çok kötü. Alerji riskini göze alarak hindistan cevizi yağı sürdüm yüzüne. Iyi geldi sanki. Dün akşam en son bayılacak gibi oldum. Eşim bugün senin gözlerin küçülmüş diyor. Ben de zavallı ben dedim. Uykusuzluk, yorgunluk çok fena.
2 aylık aşı yaptırdınız mı sağlık ocağında mı nasıl geçti bende çok korkuyorum götürmeye Allah korusun
bende 29 yasindayim sanki 59 vucut desen karin falan yumusadi benden bagimsiz hareket ediyor,çatlaklarım desen isparta halisi gibi sekil sekil yapti karnimi :)
Esas siz genç tayfaOoo siz genç tayfa ben 27 de ilk cocuk 31.5 ikinci nasip oldu
Buyuk ihtimalle gazdir cnmUyumuyoki 5 dakka uyuyosa geri uyanıyor
Evet cnmCanım ocean kullanıyodun dimi sem
Eşim damla aldı geldi uyuyo şimdilik
Dun aldirdim bende esime basladik bakalimİnşallah canım şimdi rahatlamış gibi uyuyor siz kullanıyormusunuz gaz damlası
Ne beklemisdik ama dogurmaniBeklenen 16 marttı 23 martta doğdu. Geçmişiz biz o haftayı o zaman
Boyu uzamistir o zamanda cok huysuz oluyolarBen 16 martta doğdum ama beklenen 27 marttı ben 27 marta göremi hesaplayacağım o zaman ama bazı bebekler erken girebiliyormuş çünkü geçen haftasonu bebeğim anlamsız bir huysuzdu 2 3 gün sürdü acaba atakmı dedim ama ne 27 marta ne de 16 marta göre atağa uymuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?