HahahaOruca baslattik diyeydin
Gaz ilacini birkac gun kulandim, acikcasi cok rahatsizlaninca verdim. Vucudu alismasin die ne biliym.Kızlar birşey sormak istiyorum. Gaz ilacını gazı olmasa da düzenli kullan diyor musunuz hergün ve aynı saatte mi kullanıyorsunuz. Birde d vitaminini de hergün aynı saatte mi veriyorsunuz.
Hangi d vitaminini kullanıyorsunuz devit in gaz yaptığıyla ilgili bişeyler konuşulmuştu burda sanırım daha önce . Bende senin gibi gazı olduğunu anlayınca veriyordum gaz damlasını ama düzenli kullanılmazsa işe yaramaz dediler. Şimdi sabah 10 akşam 10 damla olmak üzere günde iki kere nurse harveys kullanıyoruz. Ben memnunumGaz ilacini birkac gun kulandim, acikcasi cok rahatsizlaninca verdim. Vucudu alismasin die ne biliym.
Ama d vitaminin her sabah ayni saatlerde veriyorum. Ya da kendim vitaminkeirmi de ayni saatlerde icmeye ozen gosteriyorum.
YaNormal el emmeleri oral donem dedigimiz doneme giriyor bebisler
Süt ve süt ürünleri yumurta kuruyemiş dana ve tavuk eti tahin susam yemiyorum ama bence sen tek tek deneyerek kes, böyle çok zor oluyorPeki diyet olarak ne verrdi . degistimi diyet yapinca.kizimda dokuntu yok.
Cok gecmis olsunn canim . Bizim kakada oyleydi . Bizde rota virusu cikti ama bem diyetimi bozmadim emin olmak icinnKızlar yaa cok kotuyum sanirim sut alerjisi var kizimin. Iki gundur kakada kan goruyorum mukuslu . cok uzuldum.doktruda izindeymis ama ulastim bi sekilde sut ve sut urunleri yumurta yeme 1 hafta dedi . bizim gibu bu durumu yasayan var mi aranizda .biseler diyin yaaa cok uzuldum
Canım öyle bir bilgilendirme yapmadı daha küçük diye bilemedim ben deBilglendirme yapti mi doktorun bilemjyorum ama bi sye merak ediyroum. Mesela ek gidyaa gecince, sut allerjisi varsa, su ile mi hazirlmak gerekicek mamalarini, keci sutu olmaz mi ki ?
Bugün vermedim dün akşam vermiştim ama kendimde içmiştimRezene kimyon çayından verdin mi ?
Bem sali gunu oglumu goturucem sira varsa muayene olayimm diyorumZonklama değil dr yatakda sağ sol dönerken bacaklarımı çekerken zorlanıyorum çatı ağrısı gibi rahîm bölgesi açıyor ve yumurtalık ağrısı bilmiyorum oralar ağrıyor ne zor valla
Dr dikisin çok az estetik yapıyorum dedi 15 günlük muayene gittim bir şey demedi 40 çıkınca gitmemiştim 3aydan gidiyoruz şimdi tabi kanamam yok normalde 40 çıkınca 4 5 gün tekrar kırmızı kanama olmuştu adet olmaya başladım sandım ama devamı yok .
Doktora artık bayramdan sonra giderim
Hic bilmiuorum cnm ameliyat olanlar varPeki ne zaman geçiyormuş csnim biliyor musun. Yanı hep orda durmuyor inşalalh:)
Gercekten canim kac dr la gorustum hic biri onemsemedi durumu emzir tek dedikleri laf buydu . Sukurler olsun. Isali devam ediyo amanyinede gayet iyi durumda bin sukur canimPinkpinkblue Paşa'nın iyi olmasina sevindim canim cabuk toparladi masallah. Bence hep anne sütü. Yusra bi hastalanirdi haftalar surerdi
Yok cnm verme ne olur ne olmazKızlar bu gaz damlası verdikten sonra kustu bir daha versem bir şey olur m
Hiç durmuyo uyumuyo napıcam ben yaYok cnm verme ne olur ne olmaz
Oral doneme hosgeldinizBenim sipa 2 gundur elini emiyor cok tatli ya
40 cikti demi o hafta hep kuduruyolar canim. Kotu olmus kusmasi . Gazi varsa havlu isitip koy karnina ve ayaklarina somra masaj yap cnm bide yuz ustu yator cabalasin birazHiç durmuyo uyumuyo napıcam ben ya
Memedede ayni gayret ve istahi bekliyoruzBenimki deşapır şupur ses çıkartıyo bir de iştahlı iştahlı
Bugün çıktı 40ımız40 cikti demi o hafta hep kuduruyolar canim. Kotu olmus kusmasi . Gazi varsa havlu isitip koy karnina ve ayaklarina somra masaj yap cnm bide yuz ustu yator cabalasin biraz
Cocuktan öncede öyleydiYorgunluktandir benceuyuyana kadr idare ediyor ama yastikla kavusursak aninda uyuyorum yinede bidahakinde deniyim tesekkur edrim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?